erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
χμ δεν ξέρω αλλά έστω ένα κεμπάπ θα το φαμε!εχετε καμια καλη ταβερνα με γουρουνοπουλα εκει πανω;
Όταν ερχομαι ολο μεζεκλικια τρωω
χμ δεν ξέρω αλλά έστω ένα κεμπάπ θα το φαμε!εχετε καμια καλη ταβερνα με γουρουνοπουλα εκει πανω;
Όταν ερχομαι ολο μεζεκλικια τρωω
παμε στα λαδάδικα για μπουγιουρντι και τσιπουρακιχμ δεν ξέρω αλλά έστω ένα κεμπάπ θα το φαμε!
τι καλο χρονο ρε φιλε 2 ωρες στην αφετηρια θα περιμενειέρη για να σε βοηθήσω να τερματίσεις με καλό χρόνο να σκέφτεσαι ότι πίσω σου είναι ο Νικοτρίβης με την τσουτσού έξω και σε κυνηγάει
χμ δεν ξέρω αλλά έστω ένα κεμπάπ θα το φαμε!
τι καλο χρονο ρε φιλε 2 ωρες στην αφετηρια θα περιμενει
μπορεί και 2 χρόνια
αλλά αν πήγαινα, θα την πήγαινα στον τερματισμό γαμιώντας σε τρελόρυθμόχρόνο
για το bourdela ρε γαμωτοΠαιδιά μην ανησυχείτε θα φτάσω ζωντανή και σωα.. Θα σας κάνω περήφανους
Μην πεις τιποτα αλλα θα την περιμενω στον τερματισμο με μονοπετρο
δεν προλαβαίνει να χυνει ο άνθρωπος θα τον ξεκανουμε αχαχαχαχαχαΜπλιζ της κακομοίρας γίνεται, κατέβα κάτω να βοηθήσεις
πετρος
Καλημέρα βλαχαντερ να με παρεις! Είμαι πολύ καλή στις κατασκηνωσεις. Καλημέρα νικ αχαχαχαχαχα βρέχει ρε παιδιά ομωθ καλημέρα μπραμπ ωραίο αζμα ας ελπίσουμε να ζήσω από το μεγαλειώδες ιβεντ και να με δεις και νύφη που τόσο επιθυμείς και όχι νεκροστολισμενη αχαχαχαχαχα
έρη για να σε βοηθήσω να τερματίσεις με καλό χρόνο να σκέφτεσαι ότι πίσω σου είναι ο Νικοτρίβης με την τσουτσού έξω και σε κυνηγάει
Μπλιζ θέλω και μάσκα προσώπου για να μην εμφανιστώ έτσι απεριποιητη... Χεχε