erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
να σου κάτσει η γαρίδα στο λαιμο..εχει ανεβασει κατι ακα και κρεμπιεδες! σημερα !! ειναι σε πολυ αγρια κατασταση! η γαριδα!
υ.γ σε ημιάγρια ειμαι...
να σου κάτσει η γαρίδα στο λαιμο..εχει ανεβασει κατι ακα και κρεμπιεδες! σημερα !! ειναι σε πολυ αγρια κατασταση! η γαριδα!
εχω κοντα τον μπλιζ σιγα μην τρεχω για περαστικους...κανενα σχολιο-απαντηση ακομη!! μαλλον θα βγηκε στο δρομο να βρει κανα περαστικο !!
να σου κάτσει η γαρίδα στο λαιμο..
υ.γ σε ημιάγρια ειμαι...
εχω κοντα τον μπλιζ σιγα μην τρεχω για περαστικους...
αμαν πια οποιος μου την πεφτει εξαφανιζεται ;Γνωρίζει κάποιος για τον κ. Vlahander;
αμαν πια οποιος μου την πεφτει εξαφανιζεται ;
δεν εχει ανάγκη ειναι παουερπροσεχε με τον θειτσο ! θα τον κατσιασεις μωρη!
ο αντιθενης τους "τρωει " . τρεφει ενα κολασμενο ερωτα για εμενα μαλλονμαυρη χηρα επρεπε να σε λενε ! οχι ερη!
στους μονιμους δυσκολευεσαιεχω κοντα τον μπλιζ σιγα μην τρεχω για περαστικους...
Και ζηλιάρης!
Υπάρχει άλλο ελάττωμά σας που δεν γνωρίζουμε ακόμη;
Πάντα ονειρευόμουν ένα γάμο στο ζεφύρι
Ονομάζετε ως "ζήλεια" την αποκατάσταση της αληθείας;
Κρίνοντας από τα γούστα σας (γαύρος, θαυμαστής του Β. Καρρά, θαμών ψησταριών), ήμουν απόλυτα βέβαιος.
μεχρι και ζαφειρη μελα θα σου εχω στον γαμο σου!!! ζωντανο προγραμμα λεμε!!
Επιστήμων βαζελος και gay δεν θα άντεχα να είμαιΚρίνοντας από τα γούστα σας (γαύρος, θαυμαστής του Β. Καρρά, θαμών ψησταριών), ήμουν απόλυτα βέβαιος.
Αυτό ειναι μια απολυτη αλήθεια.στους μονιμους δυσκολευεσαι
Κρίνοντας από τα γούστα σας (γαύρος, θαυμαστής του Β. Καρρά, θαμών ψησταριών), ήμουν απόλυτα βέβαιος.
Επιστήμων βαζελος και gay δεν θα άντεχα να είμαι
μπορω να μεινω απωθημενο σου για πανταΑυτό ειναι μια απολυτη αλήθεια.
Την είχε αποκρύψει κάποιος;