raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.244
- Πόντοι
- 5.006
πλακα πλακα πως ξεφτυλιστηκε ετσι ο τσιπρας...αφου δεν ξερει αγγλικα το παιδι,τι το στελνουν στο εξωτερικο... :S :S :S
πλακα πλακα πως ξεφτυλιστηκε ετσι ο τσιπρας...αφου δεν ξερει αγγλικα το παιδι,τι το στελνουν στο εξωτερικο... :S :S :S
τυπε δεν ειμαι η Μπάρμπι :Sτελικα μονο εσυ,ο σαουλκαιο μπαρμπθα μεινετε αγαμητοι εδω μεσα...
Ζήλιες για το μπλιζ; γιατι μάνα μου αφου εσυ πηδιέσαι καλα δεν έχεις ανάγκη να υποβιβάσεις του γαμιάδες μου για να νοιώσεις καλα. Ή έχεις;παρε κανα μελατο πουλι απο δω μεσα..ξες εσυ... ;)
τυπε δεν ειμαι η Μπάρμπι :S
δεν τον υποτιμαω μανα μου..μακαρι να φτασω στα χρονια του και ας κουτσοπηδαω σαν αυτον...Ζήλιες για το μπλιζ; γιατι μάνα μου αφου εσυ πηδιέσαι καλα δεν έχεις ανάγκη να υποβιβάσεις του γαμιάδες μου για να νοιώσεις καλα. Ή έχεις;
Γαμάει ο μπλιζ δεν παίζει γαμάει..δεν τον υποτιμαω μανα μου..μακαρι να φτασω στα χρονια του και ας κουτσοπηδαω σαν αυτον...
πλακα πλακα πως ξεφτυλιστηκε ετσι ο τσιπρας...αφου δεν ξερει αγγλικα το παιδι,τι το στελνουν στο εξωτερικο...
Γαμάει ο μπλιζ δεν παίζει γαμάει..
σα να λέμε βρέθηκε σπερμα στον κόλπο σουΑνακάλυψαν τελικά νερό στον Άρη ?
Ανακάλυψαν τελικά νερό στον Άρη ?
ο νους σου όλο στο κόλπο μου μπραμπ.. Να σου κάνω μια περιγραφή να τον παίξεις αν είναι γιατί σου έχει γίνει εθισμοςσα να λέμε βρέθηκε σπερμα στον κόλπο σου
ειναι σαν παρικμασμενο κατάλυμα που εχει να πατήσει καιρό κόσμος χρειάζεται ένας χοτελ ινσπεκτορο νους σου όλο στο κόλπο μου μπραμπ.. Να σου κάνω μια περιγραφή να τον παίξεις αν είναι γιατί σου έχει γίνει εθισμος