NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
υπαρχει και τζειμς τζους μπαρ το χει ιρλανδος στο θησειο απεναντι απο το παλαιοβιβλιοπωλειο του λεγομενου αμερικανου
ξέρω το λογιστή του Ιρλανδού
υπαρχει και τζειμς τζους μπαρ το χει ιρλανδος στο θησειο απεναντι απο το παλαιοβιβλιοπωλειο του λεγομενου αμερικανου
ειναι παντως πανω απο εκατον εικοσιαραγε αυτες που γαμεις ειναι 1.20? να εχουν την αισθηση οτι το πουλι σου ειναι μεγαλο;
γιατι ειναι τοσο δυσκολο τυπε???τυπε θα κανω μια προσπαθεια ακομα με την τελευταια μεταφραση του ανευλαυη
λενε οτι η αγρυπνια των φινεγκαν ειναι ακομα πιο δυσκολο δεν ειχε τολμησει κανενας να το μεταφρασει το κανε παλι ο ανευλαυης
πάντως το προσπαθώ με την τέχνη πήγα προχθές και είδα "εκκλησιάζουσες" με τον Μπέζο
δεν το είπα γιατί φοβήθηκα τον Τομα, αλλά τώρα που μιλάμε για τέχνη είπα να κάνω το κομμάτι μου
υγ: λείπει και ο τομα και ελπίζω να μην το δει
πολλοι ιδιωματισμοι στη γλωσσα που χρησιμοποιει ο τζους που δεν μεταφραζονται και πρεπει καποιος να εξηγει τι θελει να πει γιατι χανεσαι κατι που δεν εκανε ο καψασκης και εκανε ο ανευλαυης προστιθοντας και καπου 380 σελιδες απ την προηγουμενη να σου δωσει ενα μπουσουλα καθε κεφαλαιο εξαλλου ειναι κι ενας διαφορετικος τροπος γραφης και μιλαμε για πολλα κεφαλαια και ο μονολογος του τελους της γυναικας του ειναι η απαρχη για μετεπειτα αντιγραφεις οπως μουζιλ κλπ 50 σελιδες 8 τελειεςγιατι ειναι τοσο δυσκολο τυπε???
:o :o :o :o :o :o :o :oπολλοι ιδιωματισμοι στη γλωσσα που χρησιμοποιει ο τζους που δεν μεταφραζονται και πρεπει καποιος να εξηγει τι θελει να πει γιατι χανεσαι κατι που δεν εκανε ο καψασκης και εκανε ο ανευλαυης προστιθοντας και καπου 380 σελιδες απ την προηγουμενη να σου δωσει ενα μπουσουλα καθε κεφαλαιο εξαλλου ειναι κι ενας διαφορετικος τροπος γραφης και μιλαμε για πολλα κεφαλαια και ο μονολογος του τελους της γυναικας του ειναι η απαρχη για μετεπειτα αντιγραφεις οπως μουζιλ κλπ 50 σελιδες 8 τελειες
τυπε εγω διαβαζω φεκ:o :o :o :o :o :o :o :o
καλα κανω και διαβαζω μονο πρωταθλητη και γαυρο...
Φως των σπορ ειναι πολυ κουλτουρα ετσι;:o :o :o :o :o :o :o :o
καλα κανω και διαβαζω μονο πρωταθλητη και γαυρο...
δεν μπορω να το διπλωσω... :S :S :SΦως των σπορ ειναι πολυ κουλτουρα ετσι;
τυπε εγω επιμενω οτι ο Τζοϋς ειναι ενας παπαρας και μπεκρης Ιρλανδος και γραφει οτι ναναι,παρατα τον και μη βασανιζεσαιτυπε θα κανω μια προσπαθεια ακομα με την τελευταια μεταφραση του ανευλαυη
λενε οτι η αγρυπνια των φινεγκαν ειναι ακομα πιο δυσκολο δεν ειχε τολμησει κανενας να το μεταφρασει το κανε παλι ο ανευλαυης
Ναι αλλα βολευει αμα θες να βαψεις,καλυπτει περισσοτερη επιφανειαδεν μπορω να το διπλωσω... :S :S :S
και για ψαρια ειναι καλο..Ναι αλλα βολευει αμα θες να βαψεις,καλυπτει περισσοτερη επιφανεια
Ναι αλλα βολευει αμα θες να βαψεις,καλυπτει περισσοτερη επιφανεια
τυπε τυλιγεις συναγριδα και βγαινει φαγκρι κατακοκκινο κορωνατοκαι για ψαρια ειναι καλο..
τυπε λες να αρχισω δημουλιδου?τυπε εγω επιμενω οτι ο Τζοϋς ειναι ενας παπαρας και μπεκρης Ιρλανδος και γραφει οτι ναναι,παρατα τον και μη βασανιζεσαι
τυπε λες να αρχισω δημουλιδου?
της τον εδινα ανετα και ρομαντικα παντωςτυπε λες να αρχισω δημουλιδου?
http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/sites/default/files/oldarticles/dimolidou4.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ρε την θεια...ειναι πολυ εκφυλη ναουμε... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: