NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
πολλή ώρα ρε φίλε, δεν είχα πάρει το κινητό μαζί να αποθανατίσω τη σκηνή
οι ρωσοι γενικα είναι ψιλο ότι να ναιλοιπόν περιγράφω φάση άκρως καυλωτική
μιλάω με yorkie στο messenger και πετάγομαι να πάρω ένα πουράκι να καπνίσω
πίσω μου ακούω ένα ζευγάρι να μιλάει ρώσικα. Ο τύπος με ταττού μπρατσαράς αλλά ψιλοάσχημος
η τύπισσα μουνέτο μελαχρινό με λουλουδωτό μίνι αεράτο φόρεματάκι
γυρνάω το κεφάλι να κοιτάξω το δρόμο, να περάσω.
ο τύπος ενώ αυτή μιλάει με τον περιπτερά, της έχει σηκώσει τη φούστα και τη χουφτώνει, εκείνη του τραβάει το χέρι
δεύτερη απόπειρα ο τύπος και αυτή τη φορά, της σηκώνει τη φούστα και της τραβάει και το στρινγκ και της χώνει κωλοδάχτυλο
χαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχα και περνάει αρκετός κόσμος
Πολλα..................Μπορει ναναι πολλα τα μηνυματα και να μην το ειχε υπολογισει καλα, μπορει κατι να τηs ετυχε.........μπορει ναχει τα ρουχα τηs κτλρε παιδια εχω ερωτηση σχετικα με τα call girls...
γιατι μια κοπελα να μπαινει σε ένα σαιτ σαν το μπου, να κανει θρεντ για να την μαθει ο κοσμος και μετα να μην δινει το τηλ;
δεν ξερω γιατι αλλα εμενα μου φαινεται αστειο...Πολλα..................Μπορει ναναι πολλα τα μηνυματα και να μην το ειχε υπολογισει καλα, μπορει κατι να τηs ετυχε.........μπορει ναχει τα ρουχα τηs κτλ
Μπορει και αυτο...........ομωs να θυμασαι οτι......οπωs εκεινη και η καθε εκεινη εχει το δικαιωμα να εχει το τηλ. κλειστο................αλλο τοσο κι εσυ εχειs την ανεση να παρειs την επομενη η μαλλον τιs επομενεsδεν ξερω γιατι αλλα εμενα μου φαινεται αστειο...
Κατι σαν να πουλαει μουρη και τουπε για να εξηταρει τους γνωστους πελατες...
Μπορει και αυτο...........ομωs να θυμασαι οτι......οπωs εκεινη και η καθε εκεινη εχει το δικαιωμα να εχει το τηλ. κλειστο................αλλο τοσο κι εσυ εχειs την ανεση να παρειs την επομενη η μαλλον τιs επομενεs
Τα κωλ γκερλια ειναι σαν την αμμο τηs θαλασσαs............Εκατομμυρια
Πραγματι ετσι θα γινοταν αυτο αν..............Αν κοψω και εγω το ομικρον απο το κωλο-γερος και γινω κωλ-γερος λετε να ειναι πιο σεξι και να βρω επιτελους καμμια να βατεψω;
εχεις καμιαν ακρη να βγαλουμε κανα μεροκαματακι εξτρα ρε τυπε?Πραγματι ετσι θα γινοταν αυτο αν..............
Υπαρχει μια παραμετροs ομωs.............Θα πληρωνε ποτε Ελλε-η-νιδα για να βατευτει ???
Και μιλαω για ηλικιεs εωs 45-50....................Μετα, σιγουρα πληρωνουν
Εξτρα ??? Εδω το κανονικο και........... ιδρωνουμεεχεις καμιαν ακρη να βγαλουμε κανα μεροκαματακι εξτρα ρε τυπε?
Μπα καμια δεν με ταλαιπωρει. Εγω ότι ψαχνω υπαρχει τροπος να το βρω.Ποια καργια σε ταλαιπωρει παιχταρα μου????
Οπως σου τα ειπε ο life, πολλα μην. και πιθανοτατα μετα απο τις πρωτες συναντησεις βασιζεται σε εναν πρωτο κυκλο που εχει ηδη δημιουργησει και θελει να μεινει κλειστος. Μην ξεχνας οτι καθε καινουριος πελατης και ραντεβου εχει τα ρισκα του.
καλημέρα σε ολουςΚαλημερα γεροντες!
Καλημερα στους τεινοντες να πεσουν σε χειμερια ναρκη σιχαμερους πιρφορους.