blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.432
- Πόντοι
- 26.316
Walk the last mile before I sleep ...
Ο ανεψιός μου, κ. @troubakhs μου, έχει σταματήσει να ζητά χρήματα και επίσης έχει σταματήσει να κατουρά στους Πσναθηναϊκούς ...Ρουμάνες και τζιν
Παρακάτω αναφέρει μερικά νοτίως...Καλημέρα παππουληδες
Παππουληδες εκ των νοτίων σάς έκανα μια ερωτήσεις για ιαματικά λουτρά στην Ελλάδα και με γράψατε στα αρχιδια σας
Η μάλλον σας καταλαβαίνω όλους σας με το αλτσχαιμερ
Τέτοιες ερωτήσεις δεν απευθύνονται γενικά αλλά πρέπει να τις απευθύνετε προς τον κ. @κωλο-γερος !Καλημέρα παππουληδες
Παππουληδες εκ των νοτίων σάς έκανα μια ερωτήσεις για ιαματικά λουτρά στην Ελλάδα και με γράψατε στα αρχιδια σας
Η μάλλον σας καταλαβαίνω όλους σας με το αλτσχαιμερ
Νημα με 24000+ σελιδες δεν εχει υπαρξει και δυσκολο να ξανα υπαρξειΤο Νήμα αυτό κάποτε ήταν 24/7 και αυτή την ώρα είχε 15 μέλη και 97 επισκέπτες.
Η Ιστορία δεν επαναλαμβάνεται παρά μόνο ως φάρσα.
Και Επειδή το Νήμα αυτό ουδέποτε θα υπάρξει ως Φάρσα, θα συνεχίσει να υπάρχει με ένα ή δύο συμμετέχοντες...!
Νημα με 24000+ σελιδες δεν εχει υπαρξει και δυσκολο να ξανα υπαρξει
ειμαστε διαχρονικη αξία φιλτατε ...
εδω θα μεινω μωρη παλιογρια να σε κραζω απ το πρωι μεχρι το βραδυ ,,,
Πρέπει επίσης να αποσπάσουμε την ΕΜΜΟΝΙΚΗ προσοχή του κ. @κωλο-γερος από τις γυναίκες, για να μας θυμάται και να αναρτά ...Νημα με 24000+ σελιδες δεν εχει υπαρξει και δυσκολο να ξανα υπαρξει
ειμαστε διαχρονικη αξία φιλτατε ...
εδω θα μεινω μωρη παλιογρια να σε κραζω απ το πρωι μεχρι το βραδυ ,,,
τωρα δεν μπορει..τον ακονίζειΠρέπει επίσης να αποσπάσουμε την ΕΜΜΟΝΙΚΗ προσοχή του κ. @κωλο-γερος από τις γυναίκες, για να μας θυμάται και να αναρτά ...
Σήμερα τον ακονίζει. Αύριο του τον γυαλίζουν ...τωρα δεν μπορει..τον ακονίζει
το κανεις εσυ , τουλαχιστον για λογαριασμό μου ...gamieste
Εύγε, κύριε!το κανεις εσυ , τουλαχιστον για λογαριασμό μου ...