Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.593
- Πόντοι
- 3.656
Πάντα είμαστε αγαπημένοι!!!!!εγώ λέω σήμερα, μέρα που χάθηκε ο κος Σημίτης, να μην μαλώνετε, να είστε αγαπημένοι...
Πάντα είμαστε αγαπημένοι!!!!!εγώ λέω σήμερα, μέρα που χάθηκε ο κος Σημίτης, να μην μαλώνετε, να είστε αγαπημένοι...
Έχουμε μπροστά μας 4 μέρες εθνικού πένθους...Πάντα είμαστε αγαπημένοι!!!!!
ειπαν τιποτα και για αργια θειο?Έχουμε μπροστά μας 4 μέρες εθνικού πένθους...
Θα τα καταφέρουμε ΚΑΙ αυτή τη φοραΈχουμε μπροστά μας 4 μέρες εθνικού πένθους...
περιμένω να μας πουν οι ειδικοί θείο...ειπαν τιποτα και για αργια θειο?
όταν υπάρχει εθνικό πένθος το δημόσιο εργάζεται?
ή το έκαναν 4 μέρες να το κολλήσουν στην αυριανή και να κλείσει όμορφα η 2η εβδομάδα του 2025??
θείο θες να θυμηθούμε αυτές τις ωραίες μέρες, σαν κατευόδιο στον σύντροφο Κώστα?πεθανε ο σημιτης και πεθανε ενα κομματι των κωλομπαρον και των στριπ των νεανικων μας χρονων....
ναι θειο....αν δεν λυπομουνα τα νεα παιδια που τους γαμησαμε καθε μελλον ηταν η εποχη που η μιση ελλαδα πηρε καγιεν....που τα διμετρα ξανθα αλογα ηταν σπιτι μας.....που για να αγορασεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ!!!!! σε δανειζανε οι τραπεζεςθείο θες να θυμηθούμε αυτές τις ωραίες μέρες, σαν κατευόδιο στον σύντροφο Κώστα?
ναι θειο....αν δεν λυπομουνα τα νεα παιδια που τους γαμησαμε καθε μελλον ηταν η εποχη που η μιση ελλαδα πηρε καγιεν....που τα διμετρα ξανθα αλογα ηταν σπιτι μας.....που για να αγορασεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ!!!!! σε δανειζανε οι τραπεζες
Να εργαστείς, παιδί μου!ειπαν τιποτα και για αργια θειο?
κατσε ρε θειο και εχω πλανταξει....αν ειχαμε τον κο. σημιτη δεν θα σου ζηταγαΝα εργαστείς, παιδί μου!
Για να υπάρξουν γάμοι, πρέπει πρώτα να βρούμε γυναίκα...Καλημέρα παππουληδες .... σάς είπαν τα κάλαντα τα εγγόνια σας??
Ποιος είναι ο μέσος όρος γάμων σας εδώ ;;;
Πρόσφατα άνοιξα γραφείο συνοικεσίων......μόνο σοβαρές κυρίεςΓια να υπάρξουν γάμοι, πρέπει πρώτα να βρούμε γυναίκα...
Φευ εις την αγαμίαν!
θα ερθω και εγωΠρόσφατα άνοιξα γραφείο συνοικεσίων......μόνο σοβαρές κυρίες
Πώς την θέλεις;θα ερθω και εγω
Αυτός δίνει κομμουνίστριες...θα σου πάρει το "σπίτι"θα ερθω και εγω
καλη ψυχη να εχει θειο....επισης μελαχρινη,1.80,με στηθος οπως εχει περιγραψει ο παππους,αδυνατη και οριμενα χρηματ και οικιες στην μπαντα...Πώς την θέλεις;
70+ ή 80+ ;καλη ψυχη να εχει θειο....επισης μελαχρινη,1.80,με στηθος οπως εχει περιγραψει ο παππους,αδυνατη και οριμενα χρηματ και οικιες στην μπαντα...