thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.502
- Πόντοι
- 456
Το έχεις κι αυτό;Το θελετε?
Το έχεις κι αυτό;Το θελετε?
TO ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ????????????Το έχεις κι αυτό;
TO ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ????????????
Εχω κουτελο καθαρο και δοντι στην επιτροπητσιμπησες αναφορά για τα κεφαλαία
sorry αλλα οι κανονες ειναι κανόνες
Μην τον μπανάρουν τώρα που είναι έτοιμος να το δώσει.τσιμπησες αναφορά για τα κεφαλαία
sorry αλλα οι κανονες ειναι κανόνες
Μην τον μπανάρουν τώρα που είναι έτοιμος να το δώσει.
ενα πμ να στειλω εχει μπαναριστει σε χρόνο dt
Μην το κάνεις αυτό σε pls.ενα πμ να στειλω εχει μπαναριστει σε χρόνο dt
Σε έσωσα πάλι.Μην το κάνεις αυτό σε pls.
Είμαστε έτοιμοι να λύσουμε ένα από τα μεγαλύτερα υπαρξιακά προβλήματα του site μην πω της ανθρωπότητας.
Nαι μη συζητας...θα κλαις μετά
χαχαχαΗ σκιά είναι άλλο σουτιέν.
Είναι από τη συλλογή του @rodriguez96 . Του τα φέρνει το εκπαιδευμένο Τζακ Ράσελ του.
Θα ήμουν διαθέσιμος να γίνει χορηγός μου για ένα διάστημαΦοβάμαι πως θα έχετε ισχυρούς αντιπάλους...
Βλέπω @Saul στο βάθος (κήπος...), είναι στις προδιαγραφές του.
Λες και γεννήθηκε γι' αυτόν (...πριν από αυτόν!)!!
Τις επόμενες μέρες, μην πω ώρες, θα εμφανιστούν και οι υπόλοιποι.
Ο κος @κωλο-γερος είναι μακριά οπότε...
Την Αμερικάνα δύσκολα να την πλησιάσετε ...Θα ήμουν διαθέσιμος να γίνει χορηγός μου για ένα διάστημα
και όταν λέω χορηγός δεν εννοώ μόνο δώρα, να μου πληρώνει την ζωάρα που θα κάνω και να με φιλοξενεί
αλλά και απευθείας αναθέσεις, συνεργασίες με την πρεσβεία, προμήθειες με τιμές γιου εσ ει και τεχνογνωσία για να θάψω τους ανταγωνιστές μου μην προτείνω να τους κρίνουν ως ταλιμπάνια και να τους βομβαρδίσουν με πολιτισμό και δημοκρατία
αυτή είναι για ΠΟΛΥ βαρέα και ανθυγιεινά....Την Αμερικάνα δύσκολα να την πλησιάσετε ...
Αλλά γιατί δεν κοιτάτε πιο κοντά σας;;;
Έχω την εντύπωση ότι γεωγραφικά η παρακάτω είναι πολύ πολύ κοντά σας ... Και δεν εννοώ ότι απλά και οι δύο σας είστε στο Λεκανοπέδιο ...
Oσο θα ρθει ο αι-μπιλ αλλο τοσο θα βρεις κι εσυ μελαχρινη γκομενα φιλης μιας φιλης που εχει μια φιλη κτλΟ Άγιος Βασίλης έρχεται ..
ΨΗΦΙΣΤΕ στην ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ του Νήματος!
Χαίρομαι πάρα πολύ για τις ψήφους, που παίρνει η επιλογή με το κοριτσάκι.
Μία επιλογή που λοιδωρήθηκε στην αρχή της Ψηφοφορίας μας. Μία επιλογή που στην συνέχεια έγινε κατανοητή!
Χαίρομαι επίσης πάρα πολύ για τις ψήφους που παίρνει η επιλογή αμέσως μετά το κοριτσάκι...!!!