Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.514
- Πόντοι
- 3.656
Προτεινω επισκεψη σε ληξιαρχειο για μονιμη διαγραφη συγγενη!!!Επιτέλους!
Εδω ο κουλης διεγραψε σαμαρα και εσεις εχετε φορτωμενο τον απατεωνα!!!
Προτεινω επισκεψη σε ληξιαρχειο για μονιμη διαγραφη συγγενη!!!Επιτέλους!
λεμε καμμια μαλακια να περναει η ωρα θειουλακο μουΕπιτέλους!
Καλή ιδέα!Προτεινω επισκεψη σε ληξιαρχειο για μονιμη διαγραφη συγγενη!!!
Εδω ο κουλης διεγραψε σαμαρα και εσεις εχετε φορτωμενο τον απατεωνα!!!
Ψωλοβροντης ειναι το σωστο!!!ΑΛΗΤΑΡΑ,ΤΖΑΝΚΙ,ΤΕΝΤΙΜΠΟΙ,ΨΩΛΑΡΜΕΝΙΣΤΗ
Γιατί αυτοχαρακτηριζεστε έτσι;;;Ψωλοβροντης ειναι το σωστο!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μελος της επιτροπης ψωλοβροντεφαΓιατί αυτοχαρακτηριζεστε έτσι;;;
προσπαθει μεσω της αυτογνωσιας να γινει καλυτερος θειεΓιατί αυτοχαρακτηριζεστε έτσι;;;
προσπαθει μεσω της αυτογνωσιας να γινει καλυτεροςθειε
Τι είναι η υπερβατική λογικήΌλα θέμα υπερβατικής λογικής είναι σε αυτό τον κόσμο.
ο νηματοθετηςΤι είναι η υπερβατική λογική
Ο νηματοθέτης είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.Τι είναι η υπερβατική λογική
Με μπερδέψατε κε ΜπλιζΟ νηματοθέτης είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.
Κάποια στιγμή έρχεται το τέλος...
...ή κάποιο τέλος.
Γιατί, κύριε;Με μπερδέψατε κε Μπλιζ
Προσπαθώ να σας κατανοήσω μα δεν έχω υπερβατική λογική αλλά ούτε και ξέρω τι είναιΓιατί, κύριε;
Και να ήσουν ο μόνος που μπερδεύτηκες, καλά θα ήταν.Με μπερδέψατε κε Μπλιζ
Μα για αυτό ακριβώς ο Νηματοθετης είναι ακατάληπτη οντότητα!Και να ήσουν ο μόνος που μπερδεύτηκες, καλά θα ήταν.
Σε ποιο resort έχει κλείσει ο μπαμπάς φέτος για τις χριστουγεννιάτικες εορτές?Και να ήσουν ο μόνος που μπερδεύτηκες, καλά θα ήταν.
Επιτέλους, το παραδεχτήκατε.Μα για αυτό ακριβώς ο Νηματοθετης είναι ακατάλληλη οντότητα!
Ρώτα κι εσύ το chatgptΠροσπαθώ να σας κατανοήσω μα δεν έχω υπερβατική λογική αλλά ούτε και ξέρω τι είναι