CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.869
- Πόντοι
- 3.786
Δηλαδή ούτε καν τι έδειχνε η φωτογραφία....;;;Ναι. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Δεν θυμάμαι τίποτε σχετικό.
Δηλαδή ούτε καν τι έδειχνε η φωτογραφία....;;;Ναι. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Δεν θυμάμαι τίποτε σχετικό.
Δεν βοηθά την ανεύρεση αυτό ...Δηλαδή ούτε καν τι έδειχνε η φωτογραφία....;;;
Για να μην ψάχνουμε άδικα το λέω. Και η γιαγιά μου έψαχνε συνέχεια κάτι αλλά όταν την ρωτούσα τι είναι αυτό το κάτι δεν θυμόταν τίποτα σχετικό.Δεν βοηθά την ανεύρεση αυτό ...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα....Για να μην ψάχνουμε άδικα το λέω. Και η γιαγιά μου έψαχνε συνέχεια κάτι αλλά όταν την ρωτούσα τι είναι αυτό το κάτι δεν θυμόταν τίποτα σχετικό.
Την βρήκα, Καπετάνιο. Αριστερά είναι από χτες. Δεξιά όπως κοιτάς είναι από το καλοκαίρι.Δηλαδή ούτε καν τι έδειχνε η φωτογραφία....;;;
Εσύ κοιτάς να βρεις τον γκόμενο της γριάς που λέγεται Τάκης Τσουκαλάς και άσε τις κρυάδες.Την βρήκα, Καπετάνιο. Αριστερά είναι από χτες. Δεξιά όπως κοιτάς είναι από το καλοκαίρι.
Οχι ρε συ. Αμα ειναι ο Τακης μεσα στην μαστουρα θα την εχει ο τελειωμενος.Εσύ κοιτάς να βρεις τον γκόμενο της γριάς που λέγεται Τάκης Τσουκαλάς και άσε τις κρυάδες.
Ευχαρίστως!
Εφόσον εγκρίνει ο κ. @Μπιρλας την δαπάνη.
ρε ποιον μου θυμιζει...ποιον μου θυμιζειο τεχνικός που ειχε πει ο Κος ( ο Θεός να τον κανει κύριο) Μπιρλας οτι θα σου στειλει , θα αργήσει λιγο δειξε υπομονή.
Καλαμαριά: Αυτός είναι ο 50χρονος που έκλεβε ηλικιωμένους υποδυόμενος τον τεχνίτη
Ο 50χρονος είχε συλληφθεί την 1η Νοεμβρίου - Κατηγορείται για τουλάχιστον 4 κλοπές στην περιοχή της Καλαμαριάςwww.protothema.gr
Αυτός είναι ο 50χρονος που έκλεβε ηλικιωμένους υποδυόμενος τον τεχνίτη
Εγώ θα ήθελα να παραγγείλω την κάτωθι βαρκούλα από την Πολωνία λέτε να διευκολύνει και εμένα με την προκαταβολή ο κύριος @Μπιρλας μέχρι να πάρω το εφάπαξ?Καλημερα
Να πεις στο @Μπιρλας να στειλει επιτελους εκεινη τη προκαταβολη για εκεινη τη παλιοβαρκα που παραγγειλα στην Αμερικη ..
Αντε μη τα κανω ολα οπα εδω μεσα ...
αδελφε ..εγω μια ταπεινη ψαροβαρκα θέλωΕγώ θα ήθελα να παραγγείλω την κάτωθι βαρκούλα από την Πολωνία λέτε να διευκολύνει και εμένα με την προκαταβολή ο κύριος @Μπιρλας μέχρι να πάρω το εφάπαξ?
Boston Whaler είναι? έχει ένα τέτοιο του 2008 οχτωμισάρι ο μπαντζανάκης μου στην Μυτιλήνη το πήρε το 2016 μεταχειρισμένο 100.000 αλλά το σκάφος δεν κάνει τον ψαρά μόνο στα καλαμάρια έχει επιτυχία ο άσχετος χαχα. Και το αυτό που θέλω εγώ στα 250.000 με μονο κινητήρα και 270.000 με διπλό...αδελφε ..εγω μια ταπεινη ψαροβαρκα θέλω
250,000 σιγα το πραμα
Οχι ειναι το Cobia 265 CC open , τωρα το εβγαλε...Boston Whaler είναι? έχει ένα τέτοιο του 2008 οχτωμισάρι ο μπαντζανάκης μου στην Μυτιλήνη το πήρε το 2016 μεταχειρισμένο 100.000 αλλά το σκάφος δεν κάνει τον ψαρά μόνο στα καλαμάρια έχει επιτυχία ο άσχετος χαχα. Και το αυτό που θέλω εγώ στα 250.000 με μονο κινητήρα και 270.000 με διπλό...
Μια από τα ίδια έχω λιώσει το βίντεο με το νέο μοντέλοΟχι ειναι το Cobia 265 CC open , τωρα το εβγαλε...
απο 210μεχρι 250 αναλογα με τα μοτερ και τα extra
Τολμαω να πω οτι πιο τελειο σε ψαραδικο center console μετα τα Regulator και τα Valhalla
βλεπω το video του καθε μερα πριν φυγω απ το γραφειο..ξεροχυνω λιγο και μετα σπιτι
Πολυ ωραιο για μικρα ταξιδακια και πολυ ωραιους χωρουςΜια από τα ίδια έχω λιώσει το βίντεο με το νέο μοντέλο
Fuck!Αυτό είναι ?