Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.425
- Πόντοι
- 3.656
Ησυχασα τωρα!!!!Θα ειναι και ο Εντουρο εκει θα σε προσέχει
Θα μου δινει και μαλλι της γριας!!!
Θα το καψουμε κυρ στεφανε.
Ησυχασα τωρα!!!!Θα ειναι και ο Εντουρο εκει θα σε προσέχει
Για πράσινο του βατράχου μιλάμε πάντα, σωστά??Εάν υιοθετούσα κάποιο στυλ ντυσίματος από τον κο Βαγγέλη, που (100.000 φορές έχουμε πει ότι) δεν μπορεί να είναι ο πατέρας μου, θα ήταν το παρακάτω
Σε πράσινο, φυσικά.
ξερει και τα κατατόπια , θα έχει και κανα γνωστό , θα σου βρει και κανα μεταχειρισμένο σκουφο , γιατι χαλάει και ο καιροςΗσυχασα τωρα!!!!
Θα μου δινει και μαλλι της γριας!!!
Θα το καψουμε κυρ στεφανε.
Δεν τα αφηνεις αυτα ρε ψευτοΠοντσι??ξερει και τα κατατόπια , θα έχει και κανα γνωστό , θα σου βρει και κανα μεταχειρισμένο σκουφο , γιατι χαλάει και ο καιρος
Εντάξει φίλε μου. Εσύ δεν θα γαμήσεις και θα αρκεστείς σε ένα καλό μασάζ.Θα ήθελα να δοκιμάσω ταιλανδέζικο μασάζ, διάβασα πως προσφέρει ιδιαίτερη ανακούφιση στο σώμα
Από εδώ η φίλη μου η Υβέτ. Υβέτ, από εδώ ο κ. @blizardeye, γνωστή και μη εξαιρετέα άχρονη οντότητα.Σεις δεν είστε μόνο οπαδικός ξάδελφος αλλά είστε και πραγματικός φίλος εν αντιθέσει με τον γνωστό μούτσο ...
Αναμένω την γνωριμίαν!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και εγώ θέλω μία μελαχρινή για γκόμενα.
Προσφέρει ιδιαίτερη ανακούφιση στο σώμα.
Τζίμη, στην εβδομάδα πάνω θα της πεις ότι σου δέσμευσαν τα κεφάλαια που έχεις στις ΗΠΑ μέχρι να ολοκληρωθεί ένας προεκλογικός φορολογικός έλεγχος και θα ζητήσεις μια μικρή διευκόλυνση λίγων χιλιάδων δολαρίων λόγω προσωρινής έλλειψης ρευστότητας. Θα προσφερθείς να δώσεις ως εγγύηση ισόποση επιταγή, την οποία θα αρνηθεί λόγω ντροπής.Όχι - φαίνεται ακριβή και απαιτητική γκόμενα και οι φίλες το ίδιο θα ειναι άμα βγάλω τέτοια γκόμενα σε κάνα μήνα σίγουρα θα πενομαι πραγματικά έτσι και αλλιώς μετά από 1 - 2 χρόνια είτε πιάνω τον δικό μου κωλο είτε το δικό τής το ίδιο θα είναι γιατί να ξοδευομαστε και από πάνω - ΛΙΤΟΤΗΣ
Δεν πιστεύω να είναι καμιά γκόμενα A.I. και μας φάει τα λεφτά τζάμπαΕντάξει φίλε μου. Εσύ δεν θα γαμήσεις και θα αρκεστείς σε ένα καλό μασάζ.
Από εδώ η φίλη μου η Υβέτ. Υβέτ, από εδώ ο κ. @blizardeye, γνωστή και μη εξαιρετέα άχρονη οντότητα.
Τζίμη, στην εβδομάδα πάνω θα της πεις ότι σου δέσμευσαν τα κεφάλαια που έχεις στις ΗΠΑ μέχρι να ολοκληρωθεί ένας προεκλογικός φορολογικός έλεγχος και θα ζητήσεις μια μικρή διευκόλυνση λίγων χιλιάδων δολαρίων, λόγω προσωρινής έλλειψης ρευστότητας. Θα προσφερθείς να δώσεις ως εγγύηση ισόποση επιταγή, την οποία θα αρνηθεί λόγω ντροπής.
Δεν θέλει λεφτά. Θέλει έναν ώριμο νηματοθέτη να την βγάλει γκόμενα.Δεν πιστεύω να είναι καμιά γκόμενα A.I. και μας φάει τα λεφτά τζάμπα
Ο.Κ. άμα δεις τον @Ωρίων πες του τον θέλω για ένα σοβαρό ζήτημα υγείαςΔεν θέλει λεφτά. Θέλει έναν ώριμο νηματοθέτη να την βγάλει γκόμενα.
αβυσσοςΔεν θέλει λεφτά. Θέλει έναν ώριμο νηματοθέτη να την βγάλει γκόμενα.
Όχι ο ίδιος, είπαμε είναι οικονομολόγος.Πρόλαβε να γίνει και γιατρός αυτό το παιδί - θαύμα;;;;;!!!!
Πες εδώ στους φίλους σου, φίλε μου, που έχουν φάει την ζωή με το κουτάλι και ξέρουν από αυτά : τι σε βασανίζει;Όχι ο ίδιος, είπαμε είναι οικονομολόγος.
Για έναν καλό ψυχίατρο που γνωρίζει ο μπαμπάς του ...
μαυρισε η ψυχη σουΔεν τα αφηνεις αυτα ρε ψευτοΠοντσι??
Να ανοιξεις το σπιτικο σου και να μαζεψεις τον αλκοολικο (εστω και στον κηπο να τον βαλεις) δεν ξερεις,που μου το παιζεις και φιλανθρωπος και πεταγεσαι συνεχεια να μου τον υπερασπιστεις στη ζητανια???
Το μαθαμε τωρα...Μολις πουμε αληθειες η απαντηση ειναι "μαυρισε η ψυχη σου"!!μαυρισε η ψυχη σου
και βεβαια να πει εδω σε μας , θα τον βοηθησουμε σιγουρα , 3 μηνες γαμουσα μια ψυχολόγο , εχω την εξειδίκευση , το χαρτι δεν εχω , αλλα ειναι τυπικό αυτοΠες εδώ στους φίλους σου, φίλε μου, που έχουν φάει την ζωή με το κουτάλι και ξέρουν από αυτά : τι σε βασανίζει;
όχι για μέναΠες εδώ στους φίλους σου, φίλε μου, που έχουν φάει την ζωή με το κουτάλι και ξέρουν από αυτά : τι σε βασανίζει;
Κι εγω μια περιοδο γαμουσα μια χειρουργο...θα ρθεις να σου βγαλω τη χολη?και βεβαια να πει εδω σε μας , θα τον βοηθησουμε σιγουρα , 3 μηνες γαμουσα μια ψυχολόγο , εχω την εξειδίκευση , το χαρτι δεν εχω , αλλα ειναι τυπικό αυτο
Κι εγω μια περιοδο γαμουσα μια χειρουργο...θα ρθεις να σου βγαλω τη χολη?
Kι εγω δικος σου ανθρωπος ειμαι!!!!αμα χρειαστει έχω δικό μου άνθρωπο
όχι για μένα