spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.891
- Πόντοι
- 18.546
η ποιότητα εχει πεσει δραματικα
αυτό ή απλώς γεράσαμε και παραξενέψαμε
ΥΓ τι έγινε ρε ραμολί ξέχασες πως να κάνεις παράθεση μετά το τελευταίο εγκεφαλικό ?
η ποιότητα εχει πεσει δραματικα
Ποιο είναι αυτό το ανταγωνιστικό forum, βρε παιδιά, να πάω να γράφω μαλακίες κι αλλού;πλάκα μου κάνεις γέροντα? πέφτεις από τα σύνεφα, δεν νομίζω...
πάντα δουλεύε σαν CG αλλά με άλλο όνομα (νομιζω μπριτζίτ μπαρντό οφ γρις ή κάτι τέτοιο) σε γραφείο που ήταν μπαν από εδώ γιατί ο ιδιοκτήτης του έχει ταυτόχρονα και ανταγωνιστικό φόρουμ.
Ποιο είναι αυτό το ανταγωνιστικό forum, βρε παιδιά, να πάω να γράφω μαλακίες κι αλλού;
Το Κεφάλαιο δεν έχει μάθει να χάνει!μη χάσεις εσύ
Το Κεφάλαιο δεν έχει μάθει να χάνει!
δεν σου λέω , εμείς σε θέλουμε αποκλειστικότητα
οχι βρε χαμένο κορμι δε ξεχασα ...αυτό ή απλώς γεράσαμε και παραξενέψαμε
ΥΓ τι έγινε ρε ραμολί ξέχασες πως να κάνεις παράθεση μετά το τελευταίο εγκεφαλικό ?
Έπος, να το βρεις να ανοίξεις νήμα για τον king Κ.Ε.Ποιο είναι αυτό το ανταγωνιστικό forum, βρε παιδιά, να πάω να γράφω μαλακίες κι αλλού;
Εκεί θα φάει πλοκ, ιγκνόρ και μπαν. Μην κοιτάς εδώ που είναι υπό την προστασία του Αντισθένη!Έπος, να το βρεις να ανοίξεις νήμα για τον king Κ.Ε.
Μάλλον και τα 2.ξερεις καμια φορα χαζευω μπας και βρεθει κατι να μου κανει ετσι κλικ
να πω ρε παιδακι μου να " επενδυσω " αλλα ΦΕΥ
Η εγω εχω που ψηλα standards ή η ποιότητα εχει πεσει δραματικα
Άμα τους λαδώσει θα του στρώσουν κόκκινο χαλίΕκεί θα φάει πλοκ, ιγκνόρ και μπαν. Μην κοιτάς εδώ που είναι υπό την προστασία του Αντισθένη!
Ε ρε και να 'χαμε το χρήμα του σπόρου! Στο Ναυτίλο θα ήμουν πλοίαρχος, όχι σε γκαζάδικο. Φευ, αλί και τρισαλί συνάδελφεΆμα τους λαδώσει θα του στρώσουν κόκκινο χαλί
Περίμενε εσύ να πεταχτώ στο άλλο νήμα να σου κάνω λαικ για το μπούτι κοτόπουλο,Μάλλον και τα 2.
Άτιμη κοινωνία. Άλλους τους κάνεις golden boys και άλλους τους ρίχνεις στα γκαζάδικα.Ε ρε και να 'χαμε το χρήμα του σπόρου! Στο Ναυτίλο θα ήμουν πλοίαρχος, όχι σε γκαζάδικο. Φευ, αλί και τρισαλί συνάδελφε
Μισό να βάλω και βίντεοΆτιμη κοινωνία. Άλλους τους κάνεις golden boys και άλλους τους ρίχνεις στα γκαζάδικα.
Λυπούμαι...
Κι άλλους τους βάζει ο Καπετάνιος τους μπαλαούρο γιατί αν τους αφήσει να γίνουν ηλεκτρολόγοι αμπαριού θα γίνουν ψητό ξωτικό χριστουγέννων και πάει η αύξηση 40%Άτιμη κοινωνία. Άλλους τους κάνεις golden boys και άλλους τους ρίχνεις στα γκαζάδικα.
Λυπούμαι...
Περίμενε εσύ να πεταχτώ στο άλλο νήμα να σου κάνω λαικ για το μπούτι κοτόπουλο,
παρόλο που δεν μου έκανες εσύ για τα σουβλάκια που έφαγα με τον Σπίπη
όχι σε αυτό δεν περνάω από πάνω ούτε το ποντίκι του υπολογιστή,για ποιο νήμα μιλάς? το "Dick pics από τα μέλη του bou"
όχι σε αυτό δεν περνάω από πάνω ούτε το ποντίκι του υπολογιστή,
στο τι τσίμπησες.
Δε φταίω εγώ, μας έχουν μπερδέψει αυτοί από Σαλονίκη πουα οκ γιατι κάτι διάβασα για "καλαμάκια" και μερδεύτικα