CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.328
- Πόντοι
- 3.786
Το temet nosce όμως το ξέρεις...Ωραία όλα αυτά που γράψατε αλλά δεν γνωρίζω την Ιταλική γλώσσα..
Το temet nosce όμως το ξέρεις...Ωραία όλα αυτά που γράψατε αλλά δεν γνωρίζω την Ιταλική γλώσσα..
Το είχα δει στην ταινία matrix..Το temet nosce όμως το ξέρεις...
Ούτε εγώ.Ωραία όλα αυτά που γράψατε αλλά δεν γνωρίζω την Ιταλική γλώσσα..
Μπορεί να είναι και ρώσικα, ποτέ δεν ξέρεις..Ούτε εγώ.
Στο google τα βρίσκω.
(ιταλικά είναι αυτά;; Νόμιζα ότι ήταν ρώσικα)
Τσάο, Johnny!Καλημέρα σε όλους, πέρασα να πω ένα γεια.
Χαίρομαι που είστε όλοι ζωηροί κ πρόσχαροι και το νήμα ακμάζει...
Ούτε εγώ.
Στο google τα βρίσκω.
Ωραία όλα αυτά που γράψατε αλλά δεν γνωρίζω την Ιταλική γλώσσα..
Μια χαρά, δεν παραπονιέμαι. Υγεία έχω, ψυχολογία στα ύψη, δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο...Τσάο, Johnny!
Εσύ πώς είσαι;
Τέτοια ρωσικά μιλάς στα εσκορτάκια και φεύγουν τρέχοντας με το ave ?Ούτε εγώ.
Στο google τα βρίσκω.
Όχι, στα εσκορτάκια μιλάω τέτοια ρωσικάΤέτοια ρωσικά μιλάς στα εσκορτάκια και φεύγουν τρέχοντας με το ave ?
Κρύβε λόγια, ο μπαμπάς σε παρακολουθείΌχι, στα εσκορτάκια μιλάω τέτοια ρωσικά
Τρέχοντας φεύγουν, για να το πουν και στις φίλες τους.
(επίτηδες το είπα. Μήπως καρφωθεί και τον τσακώσω)Κρύβε λόγια, ο μπαμπάς σε παρακολουθεί
Μήπως εκεί, εκτός bou που κυκλοφορείς, πέτυχες και τον @Aristarxos dj ;Τις προάλλες πέτυχα κάποια από τα παλιά μέλη του νήματος να τη λένε σε κάτι νεανίες στην γλώσσα των νέων φυσικά:
Ποιοί νά είναι άραγε;
Θα τον ξεμυαλισαν τίποτε σουρλουλουδες με κότερα ελικόπτερα, κολεόπτερα και τα ρέστα...Μήπως εκεί, εκτός bou που κυκλοφορείς, πέτυχες και τον @Aristarxos dj ;
Είχε έρθει Μύκονο αλλά ηράσθη και εξαφανίσθη.
Καλημέρα, ψάχνουμε εναγωνίως, εδώ και μέρες τον μπαμπά του μικρού Ωρίωνα.Καλημέρα σε όλους, πέρασα να πω ένα γεια.
Χαίρομαι που είστε όλοι ζωηροί κ πρόσχαροι και το νήμα ακμάζει...
Βάση του μεγέθους (καραβιών) μάλλον ο Βαγγέλας θα έλεγα αλλά έχει και μερικούς που τα έχουν μεγαλύτερα. Θέλει ψάξιμο από έμπειρο φοροτεχνικό η δουλειά....Καλημέρα, ψάχνουμε εναγωνίως, εδώ και μέρες τον μπαμπά του μικρού Ωρίωνα.
Μήπως ασχολείστε με καράβια άνω των 250μ σε μήκος?
Προς το παρόν το κοινό έχει ελαφρώς διαφορετική άποψη, αλλά η περίπτωση του πρόεδρα ταιριάζει απόλυτα. Το να ασχοληθεί φοροτεχνικός, δεν είχε αναφερθεί από κανέναν άλλον!! Όλοι την Νικολούλη και τον Χαρδαβέλλα σκέφτονταν. Και το πάμε πακέτο...Βάση του μεγέθους (καραβιών) μάλλον ο Βαγγέλας θα έλεγα αλλά έχει και μερικούς που τα έχουν μεγαλύτερα. Θέλει ψάξιμο από έμπειρο φοροτεχνικό η δουλειά....
Μηπως σου βρισκεται και καμια μελαχρινη???Μια χαρά, δεν παραπονιέμαι. Υγεία έχω, ψυχολογία στα ύψη, δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο...
Ο ναυτης βρισκεται σε σταυροδρομι...Προς το παρόν το κοινό έχει ελαφρώς διαφορετική άποψη, αλλά η περίπτωση του πρόεδρα ταιριάζει απόλυτα. Το να ασχοληθεί φοροτεχνικός, δεν είχε αναφερθεί από κανέναν άλλον!! Όλοι την Νικολούλη και τον Χαρδαβέλλα σκέφτονταν. Και το πάμε πακέτο...