κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.851
- Πόντοι
- 19.795
Ημέρα 5η χωρίς πρωινή.
Και να σταματησεις να τσακωνεσαι!!!!Ισχύει!
με έχει φθείρει η ενασχόληση μου με την πολιτική και να κατέβαζα και κάνα κόμμα να έπαιρνα καμιά επιχορήγηση καλά θα ήταν
γιαυτό βάζω που και που κανένα τραγούδι για να μην αφήνουμε και αυτά που ξέραμε
πρέπει να πάνε καμιά 10αριά χρόνια από τότε που απολύθηκα.....οδεύω όλο και περισσότερο προς τους παππούδες εντάξει το δεύτερο αναγνωριστικό του νήματος το είχα πάντα
δε τσακώνομαι ανταλλάσσω απόψειςΚαι να σταματησεις να τσακωνεσαι!!!!
Τσακωνεσαι.δε τσακώνομαι ανταλλάσσω απόψεις
λογομαχώ με επιχειρήματαΤσακωνεσαι.
Ενθυμείστε τι λέγαμε παλιά στο Νήμα μας;;;λογομαχώ με επιχειρήματα
τα νήματα της πολιτικής είναι η άγρια Δύση θέλει άλλες μεθόδους για να επιβιώσει κανείςΕνθυμείστε τι λέγαμε παλιά στο Νήμα μας;;;
Αγάπη. Μόνο Αγάπη, 'παιδιά'!
δεν κυκλοφορούν μιλφάκια σε αυτά τα νήματα...τα νήματα της πολιτικής είναι η άγρια Δύση θέλει άλλες μεθόδους για να επιβιώσει κανείς
γιατί κυκλοφορούν σε άλλα?δεν κυκλοφορούν μιλφάκια σε αυτά τα νήματα...
Τα ξέχασε τα μιλφάκια πια ... Και επίσης ξέχασε και τις προίκες και τα βυζιά και όλα ...δεν κυκλοφορούν μιλφάκια σε αυτά τα νήματα...
γιατί κυκλοφορούν σε άλλα?
όχι αν εμφανιστεί κάποιο μιλφ στο σαιτ θα τα ξανά θυμηθώ πολύ γρήγοραΤα ξέχασε τα μιλφάκια πια ... Και επίσης ξέχασε και τις προίκες και τα βυζιά και όλα ...
Η πολιτική λένε ότι είναι αφροδισιακή.
το πιο κοντινό που υπάρχει σε μιλφ εδώ είναι τα βυζιά της μπακοδήμουάλλο αυτό...
Κυκλοφορουν ροζ μουνακιαδεν κυκλοφορούν μιλφάκια σε αυτά τα νήματα...
Ενθυμείστε τι λέγαμε παλιά στο Νήμα μας;;;
Αγάπη. Μόνο Αγάπη, 'παιδιά'!
Εσύ, παιδί μου, γιατί μαλώνεις συνέχεια με τους Παναθηναϊκούς και πας στο νήμα τους και κατουράς και τους προκαλείς;;;;
Εσύ, παιδί μου, γιατί μαλώνεις συνέχεια με τους Παναθηναϊκούς και πας στο νήμα τους και κατουράς και τους προκαλείς;;;;
Φώτο θα βάλω μόνον αν θα θα πάρει ο Ωρίων προαγωγή πρέπει να προαχθεί -ο κ.μπλιζ και ο καπτεν πρέπει να βάλουν όλα τα μέσα - φήμες ανεπιβεβαίωτες θέλουν να υπάρχει ολονύκτιο χορευτικό σόου και after"χορός" σε πισίνες και παραλίες με αλκοόλ κτλ -αν θα πάρει καλή θέση ο Ωρίων είμαι έτοιμος να το ψάξωΤων ιλουμινάτι, αυτή είχε αυτή έβαλε
του είπα να βάλει καμιά χορεύτρια λατιν αλλά...