blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.509
- Πόντοι
- 26.316
Και εγώ μια συμβουλή σας έδωσα με την καλή μου την καρδιά!εγω για να χεσω ηρθα
Και εγώ μια συμβουλή σας έδωσα με την καλή μου την καρδιά!εγω για να χεσω ηρθα
ποσα χρονια θα ζησεις επιτελους?Και εγώ μια συμβουλή σας έδωσα με την καλή μου την καρδιά!
Σκοπεύω πάρα πολλά ακόμη!ποσα χρονια θα ζησεις επιτελους?
πεθανε?
ΓΙΑΤΙ?Σας απαλλάσσω εκ της διαχειρίσεως των Οικονομικών μου.
Νομιζω δεν θα χρειαστει να μιλησουμε με πμ....Ειστε ολιγον τι επιθετικος.Μην ανησυχείτε!
Υπάρχει τεχνογνωσία εις την κατάπνιξη των ανταρσιών.
Εις το παρελθόν ποταμοί διαδικτυακού αίματος έρευσαν.
Μέλη εγδαρησαν και ύστερον επαστωθησαν δια χρήσεως άλατος Ιμαλαΐων.
Έτερα απηγχονισθησαν ηλεκτρονικώς.
Δαμόκλειος η σπάθη του Νηματοθετου!
Καλώς ήρθες στο νήμα...ΓΙΑΤΙ?
Καλως σας βρηκα....Καλώς ήρθες στο νήμα...
Ο νηματοθέτης λιμάρει τα νύχια του!!
Who's next??
Προσέχει για να έχει ο νηματοθέτης!!Καλως σας βρηκα....
Αναρωτιεμαι γιατι!!!
Να εχει...δε λεω να μην εχει...ΑΛΛΑ να μην του τα μασανε και οι ρεμπεσκεδες!!!Προσέχει για να έχει ο νηματοθέτης!!
Ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά που έχει ο άνθρωπος - τον χρόνο τουγιατι?
τι προσφερεις?
Βέβαιος βέβαιος τώρα παιδιά είμαστε - ελπίζω με τη νέο καθεστώς να ερθουνε και γκόμενες - καλά τα βίντεο δεν λέω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε και την πρακτική μαςΤα καλα τα στελνω μονο εαν παρω καποιου ειδους διαβεβαιωση για το καλο της επαναστασης...ελπιζω να καταλαβαινομαστε.....
Κάτι θα ήπιε..ΓΙΑΤΙ?
Εγώ αγαπητέ μου ξέρω ότι ο χρόνος είναι εχθρός μού.Ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά που έχει ο άνθρωπος - τον χρόνο του
Βέβαιος βέβαιος τώρα παιδιά είμαστε - ελπίζω με τη νέο καθεστώς να ερθουνε και γκόμενες - καλά τα βίντεο δεν λέω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε και την πρακτική μας
O χρονος ειναι η αμυνα της φυσης απεναντι στον ανθρωπο.Εγώ αγαπητέ μου ξέρω ότι ο χρόνος είναι εχθρός μού.
Βέβαιος βέβαιος τώρα παιδιά είμαστε - ελπίζω με τη νέο καθεστώς να ερθουνε και γκόμενες - καλά τα βίντεο δεν λέω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε και την πρακτική μας