Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Ζήλεψα από τον @Ωρίων που αδυνάτισε και θέλω και εγώ.Κάνεις body building, μάλλον.. ωραία!
Δεν ξερω απο αυτα τιποτα. Μια ωρα κολυμπι την ημερα, καθε πρωι, Ιουνιο, Ιουλιο, Αυγουστο, 2 ωρες, πρωι- απογευμα, Μαη, Σεπτεμβριο, Οκτωμβριο, Νοεμβρη, και Φλεβαρη (πισινα) και ολα αυτα τα καιω.Ζήλεψα από τον @Ωρίων που αδυνάτισε και θέλω και εγώ.
Κομμένη ζάχαρη, επεξεργασμένα τρόφιμα από άσπρο αλεύρι τίγκα στη γλουτένη κλπ.
Ας τα φάνε οι άλλοι.
Και ένα μήνα Ταϊλάνδη, να τα λέμε κι αυτάΔεν ξερω απο αυτα τιποτα. Μια ωρα κολυμπι την ημερα, καθε πρωι, Ιουνιο, Ιουλιο, Αυγουστο, 2 ωρες, πρωι- απογευμα, Μαη, Σεπτεμβριο, Οκτωμβριο, Νοεμβρη, και Φλεβαρη (πισινα) και ολα αυτα τα καιω.
Και ένα μήνα Ταϊλάνδη, να τα λέμε κι αυτά
Το δοκίμασα και γω ρε συ αυτό, αλλά την πάτησα....Δεν ξερω απο αυτα τιποτα. Μια ωρα κολυμπι την ημερα, καθε πρωι, Ιουνιο, Ιουλιο, Αυγουστο, 2 ωρες, πρωι- απογευμα, Μαη, Σεπτεμβριο, Οκτωμβριο, Νοεμβρη, και Φλεβαρη (πισινα) και ολα αυτα τα καιω.
Εκεί κολλάει ο Φεβρουάριος. Φέτος έχει και μία εβδομάδα Κίνα. Φευ.Και ένα μήνα Ταϊλάνδη, να τα λέμε κι αυτά
Αν βαλεις σε αυτο οτι κανονιζεις την κυρα,τις ασιατισσες και τις δομινικανες,πρεπει να εχεις γινει σκηνωμα...Δεν ξερω απο αυτα τιποτα. Μια ωρα κολυμπι την ημερα, καθε πρωι, Ιουνιο, Ιουλιο, Αυγουστο, 2 ωρες, πρωι- απογευμα, Μαη, Σεπτεμβριο, Οκτωμβριο, Νοεμβρη, και Φλεβαρη (πισινα) και ολα αυτα τα καιω.
"Όπου ακούς πολλά κεράσια, κρατά και μικρό καλάθι "Αν βαλεις σε αυτο οτι κανονιζεις την κυρα,τις ασιατισσες και τις δομινικανες,πρεπει να εχεις γινει σκηνωμα...
Ξέχασες την Μολδαβή και άλλες που δε ξέρουμεΑν βαλεις σε αυτο οτι κανονιζεις την κυρα,τις ασιατισσες και τις δομινικανες,πρεπει να εχεις γινει σκηνωμα...
"Καιρος φερνει τα λαχανα,καιρος τα παραπουλια""Όπου ακούς πολλά κεράσια, κρατά και μικρό καλάθι "
"Καλύτερα να σου βγει το όνομα, παρά το μάτι ".
Ξεχάσατε τις Ελληνίδες, ων ουκ έστι αριθμός...!!!Αν βαλεις σε αυτο οτι κανονιζεις την κυρα,τις ασιατισσες και τις δομινικανες,πρεπει να εχεις γινει σκηνωμα...
Δεν ξερω απο αυτα τιποτα. Μια ωρα κολυμπι την ημερα, καθε πρωι, Ιουνιο, Ιουλιο, Αυγουστο, 2 ωρες, πρωι- απογευμα, Μαη, Σεπτεμβριο, Οκτωμβριο, Νοεμβρη, και Φλεβαρη (πισινα) και ολα αυτα τα καιω.
Η διαφορά είναι ότι ο κ. @κωλο-γερος δεν περιορίζεται απλά να τις βλέπει.Όταν μεγαλώσω ίσως γίνω χειμερινός κολυμβητής.
Προς το παρόν 1 χλμ κολύμπι καθημερινά εδώ που είμαι και πολύ είναι.
Κατά το πέρασμα βλέπω και μερικές γυμνές που κάνουν απλωτές και ανοίγουν ποδαράκια.