Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Η πιο γνωστή είναι η παλιά δημοσιογράφος της ΕΡΤ.Έχει ακόμα γυναίκες που τίς λένε ακόμα Αγλαια
Εγώ δεν έχω αξίες Αριστάρχε ντροπή σού - απλώς έχω τίς αξίες τού ΠΑΣΟΚ του παλιού του ορθοδόξου -εντάξει να μαλώσουμε με τον Ροντ αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα το σημείο διαφωνίας μαςΠάντως με απογοητεύσες Τζίμι..σε είχα για άτομο με τιμή κι αξίες..ο Ροντρίγκεζ σε γλενταει κι εσύ τίποτα..
Αφού οι άλλοι μαλώνουν για την Paris εσείς τσακωθείτε για το Παρίσι.Εγώ δεν έχω αξίες Αριστάρχε ντροπή σού - απλώς έχω τίς αξίες τού ΠΑΣΟΚ του παλιού του ορθοδόξου -εντάξει να μαλώσουμε με τον Ροντ αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα το σημείο διαφωνίας μας
Καλά λίγο ντροπή δεν έχεις? Τι να πω ποια...σε μειώνει διαρκώς κι εσύ νομίζεις ότι βρέχει?Εγώ δεν έχω αξίες Αριστάρχε ντροπή σού - απλώς έχω τίς αξίες τού ΠΑΣΟΚ του παλιού του ορθοδόξου -εντάξει να μαλώσουμε με τον Ροντ αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα το σημείο διαφωνίας μας
Με σαμουράι και ανατολικές φιλοσοφίες δεν έχω καμία σχέση βρε - είμαι γέννημα θρέμμα Έλλην - τέτοιας γενιάς και αίματος καυχιεμαι πώς είμαι - στο κρεβάτι μου από πάνω έχω δύο φωτογραφίες η μία του Σωκράτη και η άλλη του πολυμήχανου Οδυσσέα μετά από τόσα χρόνια ακόμα δεν έχω καταλήξει ποιον δρόμο να διαλέξω@jim2323 παρότι ανατράφηκες με τον νόμο του σαμουράι, σαν τον Ματθαίο Αλμέιδα, μαζεύεις την μπάλα από το πλεκτό συχνακις ( σαν την ομάδα)..
Από τι βλέπω βάζεις σε δοκιμασία την ψυχραιμία μου δεκτό το αίτημα σούΚαλά λίγο ντροπή δεν έχεις? Τι να πω ποια...σε μειώνει διαρκώς κι εσύ νομίζεις ότι βρέχει?
Τον δρόμο του μπουσιντο - του ειρηνικού πολεμιστή..Με σαμουράι και ανατολικές φιλοσοφίες δεν έχω καμία σχέση βρε - είμαι γέννημα θρέμμα Έλλην - τέτοιας γενιάς και αίματος καυχιεμαι πώς είμαι - στο κρεβάτι μου από πάνω έχω δύο φωτογραφίες η μία του Σωκράτη και η άλλη του πολυμήχανου Οδυσσέα μετά από τόσα χρόνια ακόμα δεν έχω καταλήξει ποιον δρόμο να διαλέξω
Τι μας περάσατε για το αγλαισμα άκου εκεί Παρίσι - μέχρι την Χαλκιδική και πολύ μας είναιΑφού οι άλλοι μαλώνουν για την Paris εσείς τσακωθείτε για το Παρίσι.
Πες τα ρε Τζίμι.. νομίζουν ότι είμαστε τίποτα ταξιδιαρηδες.. πως βρέθηκες τώρα εσύ Κω.. είσαι φαινόμενο θεσσαλονικεας..Τι μας περάσατε για το αγλαισμα άκου εκεί Παρίσι - μέχρι την Χαλκιδική και πολύ μας είναι
Να προσέχετε το τρίτο πόδι στη Χαλκιδική.Τι μας περάσατε για το αγλαισμα άκου εκεί Παρίσι - μέχρι την Χαλκιδική και πολύ μας είναι
Μην πάς Χαλκιδική στη Χαλκιδική πάνε για μπάνιο οι ποδολαγνοι ( επειδή έχει τρία πόδια )Πες τα ρε Τζίμι.. νομίζουν ότι είμαστε τίποτα ταξιδιαρηδες.. πως βρέθηκες τώρα εσύ Κω.. είσαι φαινόμενο θεσσαλονικεας..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Anywise..am out..πάω για μπάνιο..
Θα πάω με τη σκηνή στο Καραμπουρνάκι, δίπλα από το σαρκ..δε θα χω wi-fi, επομένως μπορεί να απουσιάσω για λιγε μέρε ( πλάκα κάνεις - ποια Χαλκιδική - η Χαλκιδική κείται μακράν)Μην πάς Χαλκιδική στη Χαλκιδική πάνε για μπάνιο οι ποδολαγνοι ( επειδή έχει τρία πόδια )
Έχετε λυσσάξει με το Shark ...Θα πάω με τη σκηνή στο Καραμπουρνάκι, δίπλα από το σαρκ..δε θα χω wi-fi, επομένως μπορεί να απουσιάσω για λιγε μέρε ( πλάκα κάνεις - ποια Χαλκιδική - η Χαλκιδική κείται μακράν)
Θα έρθω και εγώΈχετε λυσσάξει με το Shark ...
Εκεί, παιδί μου, είναι ακριβά τα ποτά!Θα έρθω και εγώ
Σε ευχαριστώ που υπάρχεις στην ζωή μου...θα πάω λοιπόνΕκεί, παιδί μου, είναι ακριβά τα ποτά!
Εκεί, παιδί μου, κυκλοφορώ ως Aristarxos d.j.Σε ευχαριστώ που υπάρχεις στην ζωή μου...θα πάω λοιπόν