κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.888
- Πόντοι
- 19.795
O τσΙτσιπας ΓΑΜΙΕΤΑΙ.Παππούδια σας τη φέραμε.
Το μαδομούνι ήταν φτιαχτό.
Παππούδια σας τη φέραμε.
Το μαδομούνι ήταν φτιαχτό.
Ξέρεις αυτά έχουν όλα κάποιο κόστος.. εντάξει νομίζω θα βρούμε την άκρη..Καλα, παρε τα καμπανελια μου και στειλτην μου.
Υποψιν, θελω κι αλλες απο οσες εχεις φιλες.
Τελικά κατάλαβα τι θέλεις να πειςΈχετε ένα δίκαιο αλλά ποιος να κάνει αυτά...- και όπως λέει και η παροιμία κάποτε ο λύκος αρρώστησε υποσχέθηκε αν γίνει καλά να γίνει μοναχός μόλις εγιανε μετά από λίγο πάλι λύκος έγινε
Να μαντέψω...αυτές σε πασαλειβαν με λάδι Τζοτζομπα από μια Τζάμπο τρόμπα;Την καλησπερα μου
Μπορεί η προηγούμενη κόντρα να ήταν μουφα, αλλά τώρα βλέπω ξεκινά πραγματική κόντρα μεταξύ του τίμιου Ροντρίγκεζ και του βουδιστή - φιλοσόφου Τζίμι..
Ποιος θα επικρατήσει?
Και πως ξέρεις ότι ήταν μουφα με σιγουριά ποιο είναι το αντικείμενο της κόντρας μου με το Ροντ δεν έχω καταλάβειΜπορεί η προηγούμενη κόντρα να ήταν μουφα, αλλά τώρα βλέπω ξεκινά πραγματική κόντρα μεταξύ του τίμιου Ροντρίγκεζ και του βουδιστή - φιλοσόφου Τζίμι..
Ποιος θα επικρατήσει?
Έχεις άλλες δύο προσπάθειές μπορείς να πάρεις και την βοήθεια τουΤελικά κατάλαβα τι θέλεις να πεις
είναι από την ταινία που οι μοναχοί αντιμετώπιζαν τους λύκους με κοντάρια
αλλά επειδή ήταν βουδιστές δεν τους σκοτώνανε τους βγάζανε μόνο τα δόντια.
Έπαιζε αυτός που είχε πάρει ο Ταραντίνο να εκπαιδεύσει την Ούμα Θέρμαν.
Ότι μιλάς με γρίφους και βαθιά φιλοσοφικά νοήματα που δεν καταλαβαίνωΚαι πως ξέρεις ότι ήταν μουφα με σιγουριά ποιο είναι το αντικείμενο της κόντρας μου με το Ροντ δεν έχω καταλάβει
Το ίδιο πρόβλημα έχω και με τίς γυναίκες και αυτές το ίδιο μου λένε ότι δεν με καταλαβαίνουν ενταξει τέρμα οι φιλοσοφίες θα αρχίσω την ποίησηΌτι μιλάς με γρίφους και βαθιά φιλοσοφικά νοήματα που δεν καταλαβαίνω
Θα περιμένουμε τα ποιήματα σαςΤο ίδιο πρόβλημα έχω και με τίς γυναίκες και αυτές το ίδιο μου λένε ότι δεν με καταλαβαίνουν ενταξει τέρμα οι φιλοσοφίες θα αρχίσω την ποίηση
Να κατεβάσεις την τιμή είναι πολλά - έκανα και το τέστ που μου έμαθε ένας σαμάνος από τίς Ινδίες (πρώην μπουρδελιαρης) και δεν το πέρασε η κοπέλα για τα 500Η παραπάνω κοπέλα είναι φίλη μου.. όποιος θέλει να τη γνωρίσει να μου στείλει μια paysafe των 500..
Γιατί μιλάμε στον πληθυντικό στη Βουλή είμαστε η στην τηλεόρασηΘα περιμένουμε τα ποιήματα σας
Μην κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις..το μίσος μεταξύ σας είναι έντονο..εκτονωστε το γιατί αν το εσωτερικευσετε κι άλλο θα σας βγουν ψυχοσωματικά... Μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου..Και πως ξέρεις ότι ήταν μουφα με σιγουριά ποιο είναι το αντικείμενο της κόντρας μου με το Ροντ δεν έχω καταλάβει