Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Κάπως καλύτερα τα πράγματα.
Ότι πιο skinny βρέθηκε μεταξύ των φιλενάδων της, κ
Μπλιζαρντ..
Θα έρθω..καλύτερα να κάτσουμε στον κήπο, στο αίθριο..Κάπως καλύτερα τα πράγματα.
Θέλετε να έρθετε στο σπίτι μου για ένα καφέ για να την γνωρίσω και να με γνωρίσει;
Εξαίρετος ιδέα.Θα έρθω..καλύτερα να κάτσουμε στον κήπο, στο αίθριο..
Α βλέπω η ανακαίνιση προχώρησε στο patio.. πολύ ωραία!Εξαίρετος ιδέα.
Είναι καλοκαίρι άλλωστε και ο κήπος μου είναι στα καλύτερά του αυτή την εποχή!!!
Καλημέρα κ.Μπλιζ νομίζετε ότι με τά λόγϊα μακροσκελή κείμενα σας στην μπλέμπα κερδίζετε κάτι ??
Ξέρετε κάποιον που να του αρέσει η γκιλοτίνα;;;Καλημέρα κ.Μπλιζ νομίζετε ότι με τά λόγϊα μακροσκελή κείμενα σας στην μπλέμπα κερδίζετε κάτι ??
Ερε κούνια που σε κούναγε...
& Εξάλλου δεν μου αρέσει η γκιλοτίνα..
Δεν γνωρίζω κΜπλιζ ..Ξέρετε κάποιον που να του αρέσει η γκιλοτίνα;;;
Χμμμ!Ο γιατρός είπε να κάνω μπάνια για τα αρθριτικά μου ... υπάγω..
Προσοχή κ. Μπλιζαρντ, μήπως ο Ωρίων σας χακαρει, τον λογαριασμό, αύριο - μεθαύριο..
Χρησιμοποιήστε το avast..
ΦΕΥ στο τετράγωνο..
Μέρα μεσημέρι παράδοση οικοδομικών υλικών (άνευ τιμολογίου και Δελτίου Αποστολής] για να χρησιμοποιηθούν σε αυθαίρετη δόμηση;;;;Δεν γνωρίζω κΜπλιζ ..
ΘΑ αποσυρθω τώρα διότι έφτασε το φορτηγάκι με το alpha block..
Φεύ εις την δόμηση.
Ξέρετε κάποιον που να του αρέσει η γκιλοτίνα;;;
Σιγά μην έρθεις Μύκονο.Να θυμίσω ότι δεν είμαι ο Αρίσταρχος, αλλά ο Τζίμη2323. ο Ωρίων χακαρε τους λογαριασμούς και ο Αρίσταρχος είναι ο άλλος Τζίμης...
Αν έρθω Μύκονο @Ωρίων , θα δεις τι θα σου κάνω..
Και επίσης πρέπει να έρθει σπίτι μου να μου γνωρίσει μία γκόμενα!Σιγά μην έρθεις Μύκονο.
Αφού οι υποχρεώσεις σου δε σε αφήνουν να κινηθείς μακρύτερα από την Ipanema.
Μέρα μεσημέρι παράδοση οικοδομικών υλικών (άνευ τιμολογίου και Δελτίου Αποστολής] για να χρησιμοποιηθούν σε αυθαίρετη δόμηση;;;;
Τι κόσμο θα παραδώσουμε στα παιδιά μας, Νίκο Τσιαμτσίκα;;;
Κοιτάξτε, κύριε!
Είστε νέος [40+;;;] εις σχέσιν με εμάς [90+].
Κατανοώ απολύτως τι εννοείτε.
Χρειάζεται από καιρού εις καιρόν η εντρύφησις εις τον εσωτερικόν κόσμον όλων Υμών των [so called] 'πουτανιάρηδων΄.
Υπήρξα και εγώ εις εξ Υμών [τω καιρώ εκείνω]. Βεβαίως τώρα εισπράττω ειρωνείας (ενδεικτικώς: υπό του κ. @Ωρίων όστις θεωρεί ότι τα προφυλακτικά δεν είχον εφευρεθεί εις την εποχήν μου).
Ο κόσμος των εργαζομένων θηλέων είναι ένας κόσμος παράλληλος με αυτόν εις τον οποίον διαβιώμεν εις την καθημερινότητάν μας. Είναι ένας κόσμος θαυμάσιος, 'εύκολος' αλλά ουχί άνευ ιδιαιτεροτήτων.
Υπάρχουν διαμάντια ανάμεσα στις πολλές εργαζόμενες ή τουλάχιστον ανάμεσα σ΄ αυτές που αρνούνται να υποκύψουν στην εξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Όλες αυτές είναι θαυμάσια κορίτσια με επιθυμίες να δώσουν και να πάρουν από τους συντρόφους τους. Είναι όμως σκληρές γυναίκες. Ούτως ή άλλως οι γυναίκες είναι πολύ πιο σκληρές από εμάς και ίσως έτσι πρέπει να είναι αφού αυτές διαιωνίζουν την ζωή στον πλανήτη αυτό.
Πολύ περισσότερο σκληρές είναι οι εργαζόμενες. Πρέπει πρώτα από όλα να επιβιώσουν οι ίδιες σωματικά, ψυχικά και πνευματικά. Εμείς δεν μπορούμε να ανεχθούμε τον άγνωστο διπλανό μας, στο μπαρ, επειδή λέει ηλιθιότητες, επειδή βρωμάει, επειδή είναι γελοίος, επειδή είναι φαφλατάς, επειδή είναι βίαιος, επειδή είναι ξερόλας κλπ κλπ Φαντασθείτε τα κορίτσια αυτά με ποιους επιλέγουν να επιτρέψουν να ακουμπήσουν το σώμα τους κλπ κλπ
Αποχαιρετήστε το κορίτσι στο οποίο αναφέρεστε. Θα το ξαναχαιρετήσετε όμως στο μέλλον με την ευγένεια, τον πολιτισμό και το ήθος που σας διακρίνει και να είστε σίγουρος ότι θα σας το ανταποδώσει.
Το Νήμα μας παραμένει εδώ και τα κορίτσια επίσης. Η διαδραστικότητα είναι αμοιβαία. Και η αρχή είναι ο Σεβασμός!
Α μπα!!!!Δεν το ήξερα.
Σ΄ εμένα, τον Θείο του, έχει πει ότι είναι ένας πάμπλουτος επιτυχημένος επιχειρηματίας στον Πειραιά ...
Έχετε δίκιο, κύριε.Α μπα!!!!
Και τα δανεικα τι τα θελει καθε τρεις και λιγο???
Του τελειωνουν οι χαρτοπετσετες και σκουπιζει με 50ευρα την σαλτσα απο το μοσχαρι?
Και ποιός θα πληρώσει τον λογαριασμό για όλα αυτά - να τα πληρώσει ο Αρίσταρχος που βρήκε γκόμενα εγώ είμαι κοντά στους 6 μήνες στο νήμα και άρχισα ήδη να πενομαι - Ροντ πρέπει να πηγαίνουμε σιγά σιγά τις σελίδες έχω την εντύπωση ότι ο κ.μπλιζ στις 30000 θα το κλείσει το νήμα θα το κάνει μουσείο θα βάλει μεγάλο εισιτήριο στη είσοδο και θα στεφθεί μουσειαρχηςΠολύ ωραία θα φτάσουμε τις 25.000 σελίδες
και θα βάλουμε σούβλες
Αρνιά, γουρουνοπούλες, κοκορέτσια, κοντοσούβλια τα πάντα όλα.
Καλή η ιδέα περί μουσείου.Και ποιός θα πληρώσει τον λογαριασμό για όλα αυτά - να τα πληρώσει ο Αρίσταρχος που βρήκε γκόμενα εγώ είμαι κοντά στους 6 μήνες στο νήμα και άρχισα ήδη να πενομαι - Ροντ πρέπει να πηγαίνουμε σιγά σιγά τις σελίδες έχω την εντύπωση ότι ο κ.μπλιζ στις 30000 θα το κλείσει το νήμα θα το κάνει μουσείο θα βάλει μεγάλο εισιτήριο στη είσοδο και θα στεφθεί μουσειαρχης