Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 101
- Like
- 21.529
- Πόντοι
- 26.386
Δε μετράει μόνο το μήκος κ. @Μπιρλας θέλει και πάχος...
Τελευταία τροποποίηση:
Δε μετράει μόνο το μήκος κ. @Μπιρλας θέλει και πάχος...
Επίτηδες τα κάνει να μπερδέψει τον κόσμο και να γλυτώσει το κέρασμα πού βρήκε γκόμενα
Εύγε Αρίσταρχε είσαι γνήσιος θεσσαλονηκιος αυτή η στάση λέγεται η στάση του Σαλονικιού στη παραλία παραθέτω και ένα άλλο βίντεο Σαλονικιού που κάνει και αυτός τις διακοπές - δεν μπορούμε να κρυφτούμε μας αναγνωρίζουν παντούειμαι στο νησί και κάνω μπάνια..δε μου κάθεται καμία..μόνο χυλοπιτες...που είσαι Ματίνα?
Αφού δεν είχε εφευρεθεί ακόμη.Αλλά δε νομίζω ότι με την Βαλέρια είχα μπει στην περίοδο εκείνη. Νομίζω ότι δεν υπήρχε προφυλακτικό στο στοματικό.
Ε όχι και δε σου κάθεται καμία.ειμαι στο νησί και κάνω μπάνια..δε μου κάθεται καμία..μόνο χυλοπιτες...που είσαι Ματίνα?
Πάλι παραπληροφόρησηΕπίτηδες τα κάνει να μπερδέψει τον κόσμο και να γλυτώσει το κέρασμα πού βρήκε γκόμενα
Καλησπέρα και ευχαριστούμε για το τραγούδιΤην καλησπέρα μου !
Ήταν για δέκα ολόκληρα λεπτά που είναι πολύ χρόνος για τον Αρίσταρχο τι φταίω εγώ που αλλάζει γνώμη συνέχειαΠάλι παραπληροφόρηση
χτες δε μας είπες ότι είναι ορκισμένο μπακούρι.
Πολύ ωραία θα φτάσουμε τις 25.000 σελίδεςΉταν για δέκα ολόκληρα λεπτά που είναι πολύ χρόνος για τον Αρίσταρχο τι φταίω εγώ που αλλάζει γνώμη συνέχεια
ΥΣ άμα ξεκινήσουμε την συζήτηση για αλήθειες ψέματα και παραπληροφόρηση δύο /τρείς χιλιάδες σελίδες δεν μας φτάνουν
Τι έφτασε στα αυτιά σου για μένα?Ε όχι και δε σου κάθεται καμία.
Εδώ η φήμη σου έχει φτάσει μέχρι και τη Μύκονο.
Δεν είμαι ο Αρίσταρχος..είμαι ο Τζίμης 2323..Εύγε Αρίσταρχε είσαι γνήσιος θεσσαλονηκιος αυτή η στάση λέγεται η στάση του Σαλονικιού στη παραλία παραθέτω και ένα άλλο βίντεο Σαλονικιού που κάνει και αυτός τις διακοπές - δεν μπορούμε να κρυφτούμε μας αναγνωρίζουν παντού