rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.293
- Πόντοι
- 12.946
Και άμα του πέσει το παντελόνι τι θα γίνει με τη πάνα ακράτειας ???Λογικό.
Είχε προηγηθεί μια νύχτα γεμάτη έντονο σεξ!!!
Και άμα του πέσει το παντελόνι τι θα γίνει με τη πάνα ακράτειας ???Λογικό.
Είχε προηγηθεί μια νύχτα γεμάτη έντονο σεξ!!!
Θα το έχω υπόψη και θα το ψάξω (για Νέα Ηράκλεια), όπου επίσης δεν έχω ξαναπάει.Εγώ δεν ανήκω στο αλγαισμα της αριστοκρατίας και πάω στην Επανομή ή αλλιώς Ipanema κατά το εξωτικοτερον...
Σε εσάς δεν ξέρω αν θα άρεσε το λαϊκό περιβάλλον της Επανομής..
Πάντως έχει ένα μπιτς μπαρ : "το κύμα" που είναι ανεκτό, δίπλα του είναι " ο αστερίας" ..
Βέβαια έχει ωραία τσίπουραδικα και μεζέδες στη παραλία Επανομής..
Φυσικά μπορείτε να πάτε και νέα Ηράκλεια που είναι σαφώς καλύτερα σε ένα από τα πολλά μπιτς μπαρ στα οποία πληρώνεις μόνο την παραγγελία ( τουλάχιστον τις καθημερινές)
Υπάρχουν πλεονεκτήματα και κυρίως ότι είναι κοντά..
Θα προτεινα νέα Ηράκλεια..είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει πολύ στην κ. Μ.
Οι πάνες αυτές έχουν γερή στερέωση!Και άμα του πέσει το παντελόνι τι θα γίνει με τη πάνα ακράτειας ???
Για αυτό δεν βρίσκουμε γκόμενες Ροντ χανόμαστε στις λεπτομέρειες - Δες τι απλά σκέφτονται οι γυναίκες και η συγκεκριμένη - έχει βρει ένα ΑΤΜ με μπαστούνι δεν κολλάει στις λεπτομέρειες και εστίασε στην μεγάλη εικόναΤι γούστο? δε βλέπεις δε φοράει ζώνη και έχει βάλει στραβά το πουκάμισο
Κρύβω μια μεγαλοκοπελα μέσα μου..Πολύ γρήγορα το είπες το ναι ΎΠΟΠΤΟ - μοιάζει σαν το γυναικείο...ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ -πριν την καταιγίδα
Μην τα ευτελίζετε όλα, κύριε...Για αυτό δεν βρίσκουμε γκόμενες Ροντ χανόμαστε στις λεπτομέρειες - Δες τι απλά σκέφτονται οι γυναίκες και η συγκεκριμένη - έχει βρει ένα ΑΤΜ με μπαστούνι δεν κολλάει στις λεπτομέρειες και εστίασε στην μεγάλη εικόνα
Ζηλεύω με την καλή έννοια κ.μπλιζ προς θεού - μια ο Πλεύρης (ο γηραιός) μια ο Λυκουρέζος ολοι οι δικηγόροι τελικά τσακπινοι μας βγήκανΜην τα ευτελίζετε όλα, κύριε...
Αγνός Έρως είναι και σεις ζηλεύετε!
Δεν έχετε άδικο.Ζηλεύω με την καλή έννοια κ.μπλιζ προς θεού - μια ο Πλεύρης (ο γηραιός) μια ο Λυκουρέζος ολοι οι δικηγόροι τελικά τσακπινοι μας βγήκαν
Καλημέρα κ.Μπλιζ ..Προς κ. @amjik
1. Πώς πάει το sugar daddying;
2. Πόσο σας έχει κοστίσει έως σήμερα;
3. Εκτός από το συμφωνηθέν μηνιαίο επιμισθιο, ποιες άλλες παροχές έχουν πραγματοποιηθεί;
4. Παρέχετε στέγη στη Νεαρά; Και αν ναι, για πόσο καιρό; Για τη θερινή περίοδο μόνο ή για όσο κρατήσει η ιστορία αυτή;
Και της Μυκόνου!
Μόνο η νεαζουσα πλευρά εκ Θεσσαλονίκης κρατά το τόπικ όρθιο.
Κουνάει το νησί.. κουνάειΚαι της Μυκόνου!
Και της Μυκόνου!!
Κυριακή ποτέ.Είναι βαθύ καλοκαίρι..οι νορμάλ άνθρωποι είναι στις θάλασσες..
Σωστό! Σκέφτομαι να πάω παρόλα ταύτα..Κυριακή ποτέ.