Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.924
Πόντοι
46.423
Anprn2468.jpg

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.618
Πόντοι
3.506

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.499
Πόντοι
12.946
Διανιουμε περίοδο ιχνών αγελάδων Αρίσταρχος η σοδειά μέχρι στιγμής είναι καμία δεκαριά χυλοπίτες -1 μπάνιο που έκανα προχθές και τρία παγωτά :tooth: το μόνο θετικό είναι ότι παντού βλέπεις κώλους στο νησί και στρινγκ χύμα - στο σουπερμάρκετ στα καφέ στο δρόμο- παντού λέμε :happy:
Ισχνές αγελάδες = dire straits

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Φέτος ήρθαν κάτι κοπελίτσες από Νεπάλ - δεν τις λες και άσχημες - λές να δοκιμάσουμε τίποτα τέτοιες για αλλαγή :think:
Ναι, αμέ..οι όμορφες νεπανεζουλες είναι ότι πρέπει..
Ο κ. Κ@λ@γερος μάλλον κάτι ξέρει που πάει απω Ανατολή 7 φορές τον χρόνο..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Η ομάδα ( ΑΕΚ) συνεχίζει στο ίδιο τέμπο με πέρσι.. ωραία..
Λιουμπισιρς αριστερό Μπακ , Πινέδα θα παίζει δεξί Μπακ, αμραμπατ στα 39 του στη κορυφή της επίθεσης, ο γνωστός λιβαι να βάζει 1 και να χάνει 5 κι ο αειθαλής μανταλος να κάνει γκεστ εμφανίσεις.. για στόπερ ούτε λόγος..που να παίξεις στοίχημα έτσι..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
Όχι, για τη Λολίτα γίνεται ο λόγος.
Καλά το πας με τις φώτο, είμαστε γέροντες και θέλουμε καλλιτεχνικές
τις πιο χαρτκορ ρίχτες στους καυλέουρες ομορφάντρες :tooth:
Εγώ το ξεκίνησα από την ώρα που είπα ότι είναι κλώνος του κ
Μπλιζ..
Και επιμένω Λόλα βγες που είσαι??
Λοιπόν οποίος έχει πρόβλημα με αυτό να μου το πεί.
Λοιπόν η νύχτα είναι ωραία & η θάλασσα γλυκιά.
Υπάγω διά τα 400+400 !!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
Πάντως δεν είναι για τα δόντια μου, γιατί ανήκω κι εγώ στους παππούληδες (62) κι αυτή το βλέπει σαν μια ρομαντική ιστορία με κάποιον μεγαλύτερο ευκατάστατο. Αυτό συμβαίνει συχνά, αλλά άντε μέχρι τα 45 max 50 για τον άντρα, αν κρατιέται καλά εμφανισιακώς. Στις μεγάλες διαφορές πρόκειται για παρωδία, αλλά κάποιοι μπορεί να την πατήσουν από γεροντοκαψούρα.

Εγώ δεν το έχω και με τα καλλιτεχνικά που ασχολείται, με τραβάνε τα οικονομικά ζητήματα κι ενδιαφέρομαι για μεντορέτες που φιλοδοξούν να προκόψουν επαγγελματικά και θέλουν προώθηση. Αλλά sponsoring και mentoring έχουν πολλά κοινά κι αν μπορώ να βοηθήσω με κάποιες συμβουλές γιατί όχι. Εκτός αν αποφασίσει να επενδύσει σε πίνακες ζωγραφικής, οπότε αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον.:grin: Σήμερα με το fractional investment μπορείς να αγοράσεις ποσοστά από πίνακα, ξεκινώντας από μικρά ποσά. Πάντως με ρομαντισμούς με νεαρές δεν το έχω.
Μήπως μπορείτε να μού βρείτε 12 lapoua Rifling twist ?

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
19.006
Πόντοι
25.036
Διανιουμε περίοδο ιχνών αγελάδων Αρίσταρχος η σοδειά μέχρι στιγμής είναι καμία δεκαριά χυλοπίτες -1 μπάνιο που έκανα προχθές και τρία παγωτά :tooth: το μόνο θετικό είναι ότι παντού βλέπεις κώλους στο νησί και στρινγκ χύμα - στο σουπερμάρκετ στα καφέ στο δρόμο- παντού λέμε :happy:
Kωλόνησα κ. Τζιμ, τι να πούμε άλλο...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.143
Πόντοι
3.506
Σωστά έχεις δίκαιο Ροντ ο αγράμματος γκρινιάζει - τα ξέρω τα γούστα τού όλο κάτι κορασίδες με ταγιέρ του αρέσουν και το φόρεμα μέχρι τον αστράγαλο :2funny:
Επρεπε να το έχεις καταλάβει αγαπητέ μου Τζίμι, είμαι γόνος παλιάς αθηναικής οικογένειας και ως εκ τούτου αριστοκράτης, κάπως έτσι δηλαδή .. :cheesy:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.646
Πόντοι
26.096
Καλημέρα, "παιδιά¨!

1. Εύθις ως κατενόησα ότι οι κ.κ. @Μπιρλας και @Eraser.. με εξηπάτησαν και δεν υπήρχαν παραλίες εις Νευροκόπιον Δράμας, μετέβην εις προορισμόν μακρινόν. Λίαν μακρινόν. Από καιρού εις καιρόν διάβαζα τα τεκταινόμενα εις το Νήμα πλην όμως αδυνατούσα να παρέμβω, ευρισκόμενος εις καθεστώς εγγυτάτης επιτηρήσεως.

2. Εύγε εις το νεαρόν Αρίσταρχον [19 1/2 ετών] διά τας φωτογραφίας του εκ σκουροχρώμων θηλέων. Fed up with the blondes and blue!

3. Ηύρον το Νήμα καθαρόν και συγυρισμένον. Εύγε εις τους συμμετέχοντας και φευ εις τον υπαίτιον της αυθαιρέτου δομήσεως της χώρας νοτίως των Τεμπών, κ. @amjik !

4. Περί Λολίτας το ανάγνωσμα. Κατανοώ το γεγονός ότι ακόμη και η συζήτησις μεθ΄ ενός θηλυκού νικ εξιτάρει τα μέλη του παρόντος, πλην όμως φρονώ ότι enough is enough! Ως ορθώς έγραψε ο σοφός, κ. @rodriguez96 , ουδείς έχει επαληθεύσει το νικ τούτο.
Ουδείς γνωρίζει την αληθή ηλικία του και τας αληθείς προθέσεις του.
Ούτως ή άλλως το νικ τούτο ενεκατέλειψε τας εργασίας του Νήματος.
Ο Νηματοθέτης είχε αναφέρει παλαιότερον ότι εκ της ιδιωτικής συνομιλίας του μετά του νικ είχε καταλήξει εις την υπόθεσιν περί του ότι όπισθεν του νικ τούτου υποκρύπτεται ζεύγος και ουχί εν άτομον.
Εις κάθε περίπτωσιν, η συζήτησις οφείλει να θεωρείται λήξασα. Το νικ τούτο επεχείρησε να εκμεταλλευθεί το Νήμα και εφόσον δεν ηύρε αυτό που ανεζητούσε, απεχώρησε άνευ λυγμών και ασπασμών.
Εις το καλόν, κα. Λολίτα!

5. Ουδεμίαν επαναστατικήν κίνησιν υπέπεσεν εις την αντίληψίν μου και ως εκ τούτου δεν θα υπάρξουσι διωγμοί, σφαγαί και εξανδραποδισμοί.

6. Αι ανοησίαι, αίτινες ανηρτήθησαν κυρίως υπό του δεδηλωμένου εχθρού του Νηματοθέτου κ. @amjik , περί του ότι το νικ Λολίτα είναι κλώνος του Νηματοθέτου παραμένουσι ανάξιοι σχολιασμού. Ο Νηματοθέτης δεν έχει κλώνους και ο Νηματοθέτης, εν τω καιρώ της απουσίας του, είχε λίαν σοβαρότερα θέματα ενασχολήσεως.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.646
Πόντοι
26.096
Ως παραπάνω ανέφερον υπήξα εις λίαν μακρινόν προορισμόν.

Ήκουσα το παρακάτω άσμα διά πρώτην φοράν εις το cab προς το ξενοδοχείον μου. Εις την διάρκειαν της παραμονής μου εις τον λίαν τούτον μακρινόν προορισμόν το ήκουσα 4-5 φορές ακόμη. Δεν το εγνώριζα και ούτε και τον τραγουδιστήν.
Πιθανώς ο νεαρός Αρίσταρχος [22 ετών] να το γνωρίζει. Ο νεαρός Αρίσταρχος [20 ετών και 8 μηνών] γνωρίζει μουσικήν πλήν όμως αναλώνει το ταλέντον του εις τον Θόρυβον.

Το βίντεο είναι τελείως χαζό αισθητικά πλην όμως δεν αποτελεί έκπληξιν διά τα αισθητικά κριτήρια των Αμερικανών. Το άσμα όμως είναι εκπληκτικόν και γίνεται ακόμη καλύτερον.

It should be played at high volume and preferably in a residential area!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.646
Πόντοι