Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
δεν ειπα κατι για σενα
απλα καποιοι συναγωνιστες μπηκαν να ξεκατινιαστουν στο νημα
δεν ειδαν οτι ειμαστε γεροι ανθρωποι και κοιμωμαστε

ελεος αυτοι οι νεολεροι
Μαν, μπήκα να απαντήσω στη Λολίτα, είναι δικαίωμά μου. Αλλά ήρθε κι ένας εμμονικός, που ειρωνεύεται μόνιμα χρήστες και τελευταία μου έχει κολλήσει, για να με προκαλέσει. Τον έβαλα στη θέση του, το συνέχισε, αλλά εγώ το σταμάτησα για να μην παρεκτραπεί το νήμα. Αν επιχειρήσει να κάνει μπάχαλο, θα προσπαθήσω να δείξω αυτοσυγκράτηση, αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη μαλακία που θα πει. Αν σας ενοχλεί, κάντε του ομαδική αναφορά.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.289
Πόντοι
12.946
Μαν, μπήκα να απαντήσω στη Λολίτα, είναι δικαίωμά μου. Αλλά ήρθε κι ένας εμμονικός, που ειρωνεύεται μόνιμα χρήστες και τελευταία μου έχει κολλήσει, για να με προκαλέσει. Τον έβαλα στη θέση του, το συνέχισε, αλλά εγώ το σταμάτησα για να μην παρεκτραπεί το νήμα. Αν επιχειρήσει να κάνει μπάχαλο, θα προσπαθήσω να δείξω αυτοσυγκράτηση, αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη μαλακία που θα πει. Αν σας ενοχλεί, κάντε του ομαδική αναφορά.
Κοιτάξτε να δείτε κύριε, με όλο το σεβασμό.
Το ακάουντ lolitaa δεν έχει επαληθευτεί αν είναι όντως λολίτα, άντρας, κλώνος ή ότι άλλο.
Οπότε όλα είναι να έχουμε να λέμε.
Κατά τα άλλα καμία αντιδικία :D:
Ευχαριστώ.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.408
Πόντοι
2.586
καλε μου φίλε
φυσικα και ειναι δικαιωμα σου να μπαινεις σε οποιο νημα θελεις και να γραφεις οτι θελεις
εμεις κανουμε πλακα και οπως βλεπεις δεν σου ειπε κανενας μη γραφεις η γιατι το γραφες
απλα δεν εχουμε συνηθισει να γινονται τετοιες κοντρες στο νημα μας

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Κοιτάξτε να δείτε κύριε, με όλο το σεβασμό.
Το ακάουντ lolitaa δεν έχει επαληθευτεί αν είναι όντως λολίτα, άντρας, κλώνος ή ότι άλλο.
Οπότε όλα είναι να έχουμε να λέμε.
Κατά τα άλλα καμία αντιδικία :D:
Ευχαριστώ.
Σε ό,τι με αφορά, δεν είναι ακριβώς έτσι, διότι ασχολούμαι με «καθοδήγηση» νεαρών κορασίδων. Δηλαδή όχι ακριβώς sugaring, αλλά mentoring ( Μία σχέση με διαφορά ηλικίας και πρόσχημα την καθοδήγηση). Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είναι το κάθε account και μπορεί να μην συμπίπτουν οι εκτιμήσεις μας. Όταν δηλώνει ότι δεν είναι το κατάλληλο μέρος για sugaring και ότι φεύγει, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι αυτό που λέει. Ένας τρολοκλώνος μένει και τρολάρει. Και να παραμείνει, δεν έχω διακρίνει κάποιο τρολάρισμα στα γραπτά της.
Περίμενα αρκετά για να της απαντήσω, γιατί ήθελα να βεβαιωθώ κι εγώ κάπως.
Κατά τα άλλα, κανένα πρόβλημα κι από μένα. :D:

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
137
Like
37.126
Πόντοι
27.636
Έγινε κόντρα εδώ και μου διέφυγε;

:think:

Χαβαλέ κάνουμε εδώ.

:tooth:

Αν όμως κάποιοι παρεξηγήθηκαν με κάποιες φωτογραφίες που ανέβασα, να αποχωρήσω.

:hi:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.289
Πόντοι
12.946
Σε ό,τι με αφορά, δεν είναι ακριβώς έτσι, διότι ασχολούμαι με «καθοδήγηση» νεαρών κορασίδων. Δηλαδή όχι ακριβώς sugaring, αλλά mentoring ( Μία σχέση με διαφορά ηλικίας και πρόσχημα την καθοδήγηση). Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είναι το κάθε account και μπορεί να μην συμπίπτουν οι εκτιμήσεις μας. Όταν δηλώνει ότι δεν είναι το κατάλληλο μέρος για sugaring και ότι φεύγει, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι αυτό που λέει. Ένας τρολοκλώνος μένει και τρολάρει. Και να παραμείνει, δεν έχω διακρίνει κάποιο τρολάρισμα στα γραπτά της.
Περίμενα αρκετά για να της απαντήσω, γιατί ήθελα να βεβαιωθώ κι εγώ κάπως.
Κατά τα άλλα, κανένα πρόβλημα κι από μένα. :D:
Έχετε κάποιο point, θα δείξει με τον καιρό τι καπνό φουμάρει η Λολίτα.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.289
Πόντοι
12.946

Χαβαλέ κάνουμε εδώ.

Όχι, για τη Λολίτα γίνεται ο λόγος.
Καλά το πας με τις φώτο, είμαστε γέροντες και θέλουμε καλλιτεχνικές
τις πιο χαρτκορ ρίχτες στους καυλέουρες ομορφάντρες :tooth:

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
101
Like
21.662
Πόντοι
26.386

Χαβαλέ κάνουμε εδώ.

Όχι μωρέ παρεξήγηση έγινε, είπαμε στον κ. Μπλιζ ότι θέλουμε τον κωλόγερο, παράκουσε και μας έστειλε τον καλόγερο. Τι να πεις... Από μια ηλικία και μετά...

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.546
Πόντοι
456
Όχι μωρέ παρεξήγηση έγινε, είπαμε στον κ. Μπλιζ ότι θέλουμε τον κωλόγερο, παράκουσε και μας έστειλε τον καλόγερο. Τι να πεις... Από μια ηλικία και μετά...
Φευ εις την βαρηκοΐα!

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.289
Πόντοι
12.946
Και φευ στην πρεσβυωπία :woldman:

11.jpg

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Έχετε κάποιο point, θα δείξει με τον καιρό τι καπνό φουμάρει η Λολίτα.
Πάντως δεν είναι για τα δόντια μου, γιατί ανήκω κι εγώ στους παππούληδες (62) κι αυτή το βλέπει σαν μια ρομαντική ιστορία με κάποιον μεγαλύτερο ευκατάστατο. Αυτό συμβαίνει συχνά, αλλά άντε μέχρι τα 45 max 50 για τον άντρα, αν κρατιέται καλά εμφανισιακώς. Στις μεγάλες διαφορές πρόκειται για παρωδία, αλλά κάποιοι μπορεί να την πατήσουν από γεροντοκαψούρα.

Εγώ δεν το έχω και με τα καλλιτεχνικά που ασχολείται, με τραβάνε τα οικονομικά ζητήματα κι ενδιαφέρομαι για μεντορέτες που φιλοδοξούν να προκόψουν επαγγελματικά και θέλουν προώθηση. Αλλά sponsoring και mentoring έχουν πολλά κοινά κι αν μπορώ να βοηθήσω με κάποιες συμβουλές γιατί όχι. Εκτός αν αποφασίσει να επενδύσει σε πίνακες ζωγραφικής, οπότε αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον.:grin: Σήμερα με το fractional investment μπορείς να αγοράσεις ποσοστά από πίνακα, ξεκινώντας από μικρά ποσά. Πάντως με ρομαντισμούς με νεαρές δεν το έχω.

Τελευταία τροποποίηση:

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
137
Like
37.126
Πόντοι
27.636
Όχι, για τη Λολίτα γίνεται ο λόγος.
Καλά το πας με τις φώτο, είμαστε γέροντες και θέλουμε καλλιτεχνικές
τις πιο χαρτκορ ρίχτες στους καυλέουρες ομορφάντρες :tooth:

love-couple-600x336.jpg

Αυτή θεωρείται καλλιτεχνική ή χαρντκορ; Επιβήτορας ο παππούλης.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.027
Πόντοι
22.785

Stories