Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Μαν, μπήκα να απαντήσω στη Λολίτα, είναι δικαίωμά μου. Αλλά ήρθε κι ένας εμμονικός, που ειρωνεύεται μόνιμα χρήστες και τελευταία μου έχει κολλήσει, για να με προκαλέσει. Τον έβαλα στη θέση του, το συνέχισε, αλλά εγώ το σταμάτησα για να μην παρεκτραπεί το νήμα. Αν επιχειρήσει να κάνει μπάχαλο, θα προσπαθήσω να δείξω αυτοσυγκράτηση, αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη μαλακία που θα πει. Αν σας ενοχλεί, κάντε του ομαδική αναφορά.δεν ειπα κατι για σενα
απλα καποιοι συναγωνιστες μπηκαν να ξεκατινιαστουν στο νημα
δεν ειδαν οτι ειμαστε γεροι ανθρωποι και κοιμωμαστε
ελεος αυτοι οι νεολεροι
Κοιτάξτε να δείτε κύριε, με όλο το σεβασμό.Μαν, μπήκα να απαντήσω στη Λολίτα, είναι δικαίωμά μου. Αλλά ήρθε κι ένας εμμονικός, που ειρωνεύεται μόνιμα χρήστες και τελευταία μου έχει κολλήσει, για να με προκαλέσει. Τον έβαλα στη θέση του, το συνέχισε, αλλά εγώ το σταμάτησα για να μην παρεκτραπεί το νήμα. Αν επιχειρήσει να κάνει μπάχαλο, θα προσπαθήσω να δείξω αυτοσυγκράτηση, αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη μαλακία που θα πει. Αν σας ενοχλεί, κάντε του ομαδική αναφορά.
καλε μου φίλεΜαν, μπήκα να απαντήσω στη Λολίτα, είναι δικαίωμά μου. Αλλά ήρθε κι ένας εμμονικός, που ειρωνεύεται μόνιμα χρήστες και τελευταία μου έχει κολλήσει, για να με προκαλέσει. Τον έβαλα στη θέση του, το συνέχισε, αλλά εγώ το σταμάτησα για να μην παρεκτραπεί το νήμα. Αν επιχειρήσει να κάνει μπάχαλο, θα προσπαθήσω να δείξω αυτοσυγκράτηση, αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη μαλακία που θα πει. Αν σας ενοχλεί, κάντε του ομαδική αναφορά.
Σε ό,τι με αφορά, δεν είναι ακριβώς έτσι, διότι ασχολούμαι με «καθοδήγηση» νεαρών κορασίδων. Δηλαδή όχι ακριβώς sugaring, αλλά mentoring ( Μία σχέση με διαφορά ηλικίας και πρόσχημα την καθοδήγηση). Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είναι το κάθε account και μπορεί να μην συμπίπτουν οι εκτιμήσεις μας. Όταν δηλώνει ότι δεν είναι το κατάλληλο μέρος για sugaring και ότι φεύγει, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι αυτό που λέει. Ένας τρολοκλώνος μένει και τρολάρει. Και να παραμείνει, δεν έχω διακρίνει κάποιο τρολάρισμα στα γραπτά της.Κοιτάξτε να δείτε κύριε, με όλο το σεβασμό.
Το ακάουντ lolitaa δεν έχει επαληθευτεί αν είναι όντως λολίτα, άντρας, κλώνος ή ότι άλλο.
Οπότε όλα είναι να έχουμε να λέμε.
Κατά τα άλλα καμία αντιδικία
Ευχαριστώ.
Έχετε κάποιο point, θα δείξει με τον καιρό τι καπνό φουμάρει η Λολίτα.Σε ό,τι με αφορά, δεν είναι ακριβώς έτσι, διότι ασχολούμαι με «καθοδήγηση» νεαρών κορασίδων. Δηλαδή όχι ακριβώς sugaring, αλλά mentoring ( Μία σχέση με διαφορά ηλικίας και πρόσχημα την καθοδήγηση). Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είναι το κάθε account και μπορεί να μην συμπίπτουν οι εκτιμήσεις μας. Όταν δηλώνει ότι δεν είναι το κατάλληλο μέρος για sugaring και ότι φεύγει, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι αυτό που λέει. Ένας τρολοκλώνος μένει και τρολάρει. Και να παραμείνει, δεν έχω διακρίνει κάποιο τρολάρισμα στα γραπτά της.
Περίμενα αρκετά για να της απαντήσω, γιατί ήθελα να βεβαιωθώ κι εγώ κάπως.
Κατά τα άλλα, κανένα πρόβλημα κι από μένα.
Όχι, για τη Λολίτα γίνεται ο λόγος.Έγινε κόντρα εδώ και μου διέφυγε;
Χαβαλέ κάνουμε εδώ.
Αν όμως κάποιοι παρεξηγήθηκαν με κάποιες φωτογραφίες που ανέβασα, να αποχωρήσω.
Όχι μωρέ παρεξήγηση έγινε, είπαμε στον κ. Μπλιζ ότι θέλουμε τον κωλόγερο, παράκουσε και μας έστειλε τον καλόγερο. Τι να πεις... Από μια ηλικία και μετά...Έγινε κόντρα εδώ και μου διέφυγε;
Χαβαλέ κάνουμε εδώ.
Αν όμως κάποιοι παρεξηγήθηκαν με κάποιες φωτογραφίες που ανέβασα, να αποχωρήσω.
Φευ εις την βαρηκοΐα!Όχι μωρέ παρεξήγηση έγινε, είπαμε στον κ. Μπλιζ ότι θέλουμε τον κωλόγερο, παράκουσε και μας έστειλε τον καλόγερο. Τι να πεις... Από μια ηλικία και μετά...
Πάντως δεν είναι για τα δόντια μου, γιατί ανήκω κι εγώ στους παππούληδες (62) κι αυτή το βλέπει σαν μια ρομαντική ιστορία με κάποιον μεγαλύτερο ευκατάστατο. Αυτό συμβαίνει συχνά, αλλά άντε μέχρι τα 45 max 50 για τον άντρα, αν κρατιέται καλά εμφανισιακώς. Στις μεγάλες διαφορές πρόκειται για παρωδία, αλλά κάποιοι μπορεί να την πατήσουν από γεροντοκαψούρα.Έχετε κάποιο point, θα δείξει με τον καιρό τι καπνό φουμάρει η Λολίτα.
Φευ εις την βαρηκοΐα!
Όχι, για τη Λολίτα γίνεται ο λόγος.
Καλά το πας με τις φώτο, είμαστε γέροντες και θέλουμε καλλιτεχνικές
τις πιο χαρτκορ ρίχτες στους καυλέουρες ομορφάντρες
Έλεος.δεν ειπα κατι για σενα
απλα καποιοι συναγωνιστες μπηκαν να ξεκατινιαστουν στο νημα
δεν ειδαν οτι ειμαστε γεροι ανθρωποι και κοιμωμαστε
ελεος αυτοι οι νεολεροι