Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.314
Πόντοι
27.636
IMG_4421.jpeg

Καλημέρα σύντροφοι.

:hi:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.477
Πόντοι
3.506
Θα σε στεναχωρισω λιγάκι Αρίσταρχε δεν μου αρέσουν και πολύ οι "καρυδόπιτες" είμαι ταγμένος στο ρωσικό μέτωπο σε αυτή και στη επόμενη ζωή - Ρωσίδες και ξερό ψωμί :smiling-face-with-heart-eyes:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.477
Πόντοι
3.506

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Θα σε στεναχωρισω λιγάκι Αρίσταρχε δεν μου αρέσουν και πολύ οι "καρυδόπιτες" είμαι ταγμένος στο ρωσικό μέτωπο σε αυτή και στη επόμενη ζωή - Ρωσίδες και ξερό ψωμί :smiling-face-with-heart-eyes:
Ένας φίλος μου είπε ότι στο λε καμπαρέ ( στριπ κλαμπ) έχει μια όμορφη - γλυκιά αφρικανουλα... θα πάω να δω..

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.477
Πόντοι
3.506

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.942
Πόντοι
2.586

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.942
Πόντοι
2.586

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.942
Πόντοι
2.586

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.706
Πόντοι
1.706
Μου είπαν ότι αυτό που ψάχνω το exclusive sugar dating στην Ελλάδα δεν παίζει. Πρέπει λέει να έχει κάποιος πολλά λεφτά άρα και πολλές επιλογές και δεν θα είναι εύκολο να γίνει το match αυτό.
Όχι ότι ζητάω πολλά, αλλά κατάλαβα τι λέει. Όσο προχωράω θα μαθαίνω και γω. Πάντως ξέρω ότι θέλω κάτι διαφορετικό από το της ώρας και το εντελώς απρόσωπο. Και μένω εκεί. Όπως είχε πει και ένα μέλος εδώ μέσα αυτό που ψάχνω και λέω 'λολιτα' το βρίσκεις μόνο έξω. Όχι online. But I'll keep having my options open
Γεια σου
Σπονσορέτα exclusive δύσκολο, πρέπει ο άλλος να πληρώνει μηνιάτικο, βάλε 3Κ+, έτσι οι περισσότεροι πάνε στο pay per meet.
Μεντορέτα δεν απαιτεί μηνιάτικο, και αν μιλάμε για καθοδήγηση ζωής, θα απολαμβάνεις προνόμια (στάτους, ταξίδια, δώρα, πληρωμή εξόδων κλπ), ενώ αν μιλάμε για επαγγ.καθοδήγηση, θα επωφεληθείς από προώθηση επαγγ. σχεδίου, δικτύωση, ενδεχομένως επένδυση κλπ. συν τα παραπάνω.
Αν θες οπωσδήποτε κάτι το exclusive και δεν βρίσκεις σπόνσορα, κοίτα για μέντορα.
Για offline γνωριμία πάει μέσω κύκλου, αλλά πρέπει να βρεις πρώτα κάποιον σπόνσορα/μέντορα κι από αυτόν θα γνωρίσεις ύστερα κι άλλους, διότι γίνονται πάσες.
Αν πας online, υπάρχουν sites, που θα βρεις γκουγκλίζοντας, αλλά το γνωστότερο είναι το Seeking
Ένα νέο στην Ελλάδα είναι το Sugardaddyellada αλλά δεν το έψαξα ακόμα και δεν ξέρω τι λέει.

Αν σε ενδιαφέρει η επαγγ. καθοδήγηση, ρώτα ό,τι θες, κατά προτίμηση με πμ.
Εύχομαι να τα καταφέρεις να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom