Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
O tempora o mores ...Επιβεβαιωνω....αν δεν ηταν ο Βατραχος δεν θα ετρωγα μπριζολα και περικλανιδιο της Ζ εκει μεσα
Το εδινε επιλεκτικα σε εμας τους σιτεμενους μικροτσουτσουνουςO tempora o mores ...
Εδινε η κα Ζ πισω τρυπα ....
καλα που ζουσα εγω ?
σαν γεροντας και μικροτσουτσουνος και αν με βοηθαει η μνημη μουΤο εδινε επιλεκτικα σε εμας τους σιτεμενους μικροτσουτσουνους
Ο Κλουζώ είμαιΑστυνόμος σαινης
American bar το έχουμε κάνει το νήμα...
Αν έχεις πιει 5- 10ποτα, ωραία είναι..American bar το έχουμε κάνει το νήμα...
αδελφε ..σκιαχτικα με το που την ειδαΑν έχεις πιει 5- 10ποτα, ωραία είναι..
Στην Θεσσαλονίκη τι να κάνει η Λολίτα δεν φαινόταν κορίτσι πού θα της άρεσαν τα χωριάΕγώ δεν έκανα τον δύσκολο..της έλεγα: έλα θεσνικη να φάμε σουβλάκι και μπουγατσες..
Εντάξει, τώρα το γάμησες και ψόφησε. Όχι τίποτα άλλο, σε είχα πάρει και με καλό μάτι.
Λίγο διακοπές στο χωριό, σε όλες αρέσει..χαλλλαραΣτην Θεσσαλονίκη τι να κάνει η Λολίτα δεν φαινόταν κορίτσι πού θα της άρεσαν τα χωριά
παρε νουμερο ..το εχω καβατζωσει το μωρο
Πριν λιγο εγκληματισα κατα της ανθρωποτητας. Εκλεισα στο καλυτερο εστιατοριο αλλα θα εχω το "ταπερ" με το κατεψυγμενο φαγητο μαζι μου.παρε νουμερο ..το εχω καβατζωσει το μωρο
εσυ εχεις.... εμεις δεν εχουμε
Εγω να ξερεις θα γελαωΠριν λιγο εγκληματισα κατα της ανθρωποτητας. Εκλεισα στο καλυτερο εστιατοριο αλλα θα εχω το "ταπερ" με το κατεψυγμενο φαγητο μαζι μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λάθος..αυτό είναι για το νατιοναλ τζεοκραφικ
Τέλος πάντων, ας πάω στο "γιατί δεν έχω πρωινές στύσεις καλύτερα".Αν έχεις πιει 5- 10ποτα, ωραία είναι..
εγω εφυγα ...δε με κανουν παρεαΤέλος πάντων, ας πάω στο "γιατί δεν έχω πρωινές στύσεις καλύτερα".