blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.941
- Πόντοι
- 26.096
Λοιπόν ...
Αφήστε τα λουλούδια και τα σάλια προς την κα. @Lolitaaa ...
Δεν θα την κατακτήσετε τοιουτοτρόπως, κύριε!
Λοιπόν ...
Γονατισα απο τα γελια λεμε!Πρώτο και σημάντικότερο task, πρέπει να μπορείς να κάνεις αυτo:
Είσθε αισχρός!Γονατισα απο τα γελια λεμε!
Πες κατι που δεν ξερει ολο το φορουμ για εμενα.Είσθε αισχρός!
Θέλουμε ισορροπημένες γυναίκες στον νήμα μας κύριε...Γονατισα απο τα γελια λεμε!
1. Είσθε Ολυμπιακός.Πες κατι που δεν ξερει ολο το φορουμ για εμενα.
Για την κυρια ή δεσποινιδα Λολιτα το λες αυτο;Θέλουμε ισορροπημένες γυναίκες στον νήμα μας κύριε...
Δεν μπορεί το κάθε παρτσακλό να συμμετέχει...
Δεν εχασε και τιποτα.4. Η κα. @adriannaxxx μας έχει βαρεθεί.
Ποσα εχεις ακομα; Βγαλτα ολα!Θέλετε και άλλα;;;
Σας διαβεβαιώ ότι δεν είναι παρτσακλό!Θέλουμε ισορροπημένες γυναίκες στον νήμα μας κύριε...
Δεν μπορεί το κάθε παρτσακλό να συμμετέχει...
Ούτε και Ημείς απωλέσαμε!Δεν εχασε και τιποτα.
Σκοπός μου είναι να της δώσω να καταλάβει ότι είναι ευπρόσδεκτη, όσο έχει το χιούμορ να μας ανέχεται. Αλλά κ. Μπλιζ εγώ τις αβρότητες και την ορθή συμπεριφορά την έμαθα από σπουδαίους άνδρες σαν εσάς. Πρώτη φορά βλέπω έναν τέτοιο άνδρα να διαφωνεί με λουλούδια...Λοιπόν ...
Αφήστε τα λουλούδια και τα σάλια προς την κα. @Lolitaaa ...
Δεν θα την κατακτήσετε τοιουτοτρόπως, κύριε!
Για να ξέρει από Ρώσικη λογοτεχνία αυτό από μόνο του λέει κάτι,Σας διαβεβαιώ ότι δεν είναι παρτσακλό!
Μ' αυτά και μ΄ αυτά ... δεν βλέπω την κα. Λολίτα να ξαναγράφει στο Νήμα μας...Σκοπός μου είναι να της δώσω να καταλάβει ότι είναι ευπρόσδεκτη, όσο έχει το χιούμορ να μας ανέχεται. Αλλά κ. Μπλιζ εγώ τις αβρότητες και την ορθή συμπεριφορά την έμαθα από σπουδαίους άνδρες σαν εσάς. Πρώτη φορά βλέπω έναν τέτοιο άνδρα να διαφωνεί με λουλούδια...
Για τα σάλια συμφωνώ πάντως, μη φάμε και καμιά βούτα γέροι άνθρωποι...
Ναι αλλά μη γίνουμε τσιμπούρια,Σκοπός μου είναι να της δώσω να καταλάβει ότι είναι ευπρόσδεκτη, όσο έχει το χιούμορ να μας ανέχεται. Αλλά κ. Μπλιζ εγώ τις αβρότητες και την ορθή συμπεριφορά την έμαθα από σπουδαίους άνδρες σαν εσάς. Πρώτη φορά βλέπω έναν τέτοιο άνδρα να διαφωνεί με λουλούδια...
Για τα σάλια συμφωνώ πάντως, μη φάμε και καμιά βούτα γέροι άνθρωποι...
κ. Ροντ μην υπερβάλουμε πάλι...Ναι αλλά μη γίνουμε τσιμπούρια,
θα κάνουμε μια άλλη φορά μάθημα για το παρασιτικό αρθρόποδο.
Πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε κάποιο επίπεδο.
Ο.Κ.κ. Ροντ μην υπερβάλουμε πάλι...
Μια καλημέρα είπα...
Φυσικά, όπως πάντα άλλωστε...Ο.Κ.
Κανένα θέμα!