amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.091
- Πόντοι
- 22.785
Παρεσύρθητε από τον κ.Μπλιζ.Έχει καμμία φίλη να μας γνωρίσει;
(Πώς μου κόλλησε τώρα αυτό;)
Παρεσύρθητε από τον κ.Μπλιζ.Έχει καμμία φίλη να μας γνωρίσει;
Επιστράτευσα πολύ υπομονή για να το ακούσω όλο το τραγούδι.
Λατρεύω τους Purple γι΄ αυτό που ήταν κάποτε και για τα πάρα πολλά που πρόσφεραν στο σκληρό ροκ και τους ευχαριστώ γι΄ αυτό.
Αλλά το τραγούδι αυτό και η εν γένει εμφάνισή τους θα μπορούσε να είναι μέρος μίας Σαββατιάτικης απογευματινής εκδήλωσης ενοίκων ενός nursing home or care home , κάπου εκεί στα βόρεια της κεντρικής Νήσου του U.K.
Ας αφήσουμε το παρελθόν στην θέση που το αξίζει!
Η καντινιέρισα? Καινούργιο είναι αυτό?
Με την φαρμακοποιό τι έγινε τελικά?
Κάπου το έχασα...
Το είχα γράψει πριν κάποιες σελίδες είναι από το μυθιστόρημα της Anne Rice.
O Βλαντ ήταν πάλι από το μυθιστόρημα του Abraham Stoker εμπνευσμένο από την Ελίζαμπεθ Μπάτορι (αληθινό πρόσωπο).
Κάπως έτσι.
Whole lotta Rosie!
Μόλις διάβασα για την ιστορία του τραγουδιού αυτού. Η Rosie ήταν υπαρκτό πρόσωπο. Μία ψηλή και υπέρβαρη εργαζόμενη στην Αυστραλία (Rosemaree Garcia, sex worker).
Obese (παχύσαρκη) χαρακτηρίζεται στα διάφορα άρθρα.
Ήταν μάλλον άσχημη και ήταν groopie των AC/DC. Κατάφερε και ένα βράδυ πήγε με τον μακαρίτη Bon Scott, σε ένα μοτέλ σε αυτοκινητόδρομο της Αυστραλίας. Ο Scott ενθουσιάστηκε με την βραδυά εκείνη και το σεξ και της έγραψε αυτό τον ύμνο, στον οποίο την περιγράφει με τις πραγματικές σωματικές διαστάσεις της.
Η Rosemaree πέθανε το 1979, σε ηλικία 22 ετών. Αιτία θανάτου μάλλον υπερβολική δόση ηρωίνης.
Αθάνατη όμως έως σήμερα και βλέπουμε για το μέλλον ...
O Bon Scott πέθανε το 1980, σε ηλικία 34 ετών. Χάπια και αλκοόλ σε obese ποσότητα.
Παρακάτω στην -καλύτερη κατά την γνώμη μου- live εκτέλεση από τον ίδιο τον Bon Scott. Παρίσι 1979.
Υ.Γ. Εκπληκτικό line - up στην πρώτη περίοδο των AC/DC και απίστευτος νεαρός Angus.
Αυτή κατά πάσα πιθανότητα ήταν η περίφημη Rosie ...
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Εξαίρεση στο στούντιο.εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα είναι οι Judas Priest βεβαίως βεβαίως... (που θα έλεγε και ο Τζαγανέας)
Υπάγω καθυστερημένα για την πρωκτική.
Καλημέρα
η με 4 χερακια να κρατανε το "εργαλειο" απαγορευονται δια νομου και δια ροπαλου ( ονοματα δε λεμε υποληψεις δε θιγουμε )
To κωλαρακι στο βαθος δεξια, το τρομαξατε και κρυφτηκε πισω απο το δενδρο![]()
4. Δεν υπαρχει Μ...............
5. Δεν υπαρχει Γ................
6. Δεν υπαρχει Α..............
7. Δεν υπαρχει Σ..............
Κι εγώ θέλω μια λυσσαρα σαν του κ. AmjikΈχει καμμία φίλη να μας γνωρίσει;
Γνωρίζω για την φωτογραφία που γίνεται ο λόγος αλλά επειδή είναι φίλος δε μπορώ να κάνω κάτικαι να περισσεύει και από πάνω
λοιπόν επειδή και τις 2 κορασίδες τις είχα γνωρίσει από κοντά (οχι σε duo όπως ο λεγάμενος) ήταν και οι δύο πολύ μικροκαμωμένες αλλά όσο να το κάνεις 7 πόντους δεν θα ήταν ή κάθε παλάμη οπότε με πρόχειρους υπολογισμούς 4 χ 7= 28 +
ΥΓ έκανα όλο το site άνω κάτω και δεν βρήκα την επίμαχη φώτο , να δεις που ο σαρδανάπαλος έβαλε τον Αντισθένη να την κατεβάσει, την επόμενη φορά που θα τον δω θα του κάνω φάλαγγα , θα βάλω τον ροντρίγκο να τον κρατάει και εγώ θα του βάζω βραστά αυγά στις μασχάλες μέχρι να μαρτυρήσει![]()
Γνωρίζω για την φωτογραφία που γίνεται ο λόγος αλλά επειδή είναι φίλος δε μπορώ να κάνω κάτι![]()