Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Το είχα γράψει πριν κάποιες σελίδες είναι από το μυθιστόρημα της Anne Rice.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κι ο Πανούσης έλεγε σε ένα τραγούδι του για σκοτωμένο αίμα περιόδου..
Αυτό ούτε εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω, που η τελευταία γυναίκα που με ακούμπησε ήταν η νουνά μου όταν με βάφτιζε [περί το 857 μ.Χ.]....
Εν στυνομία λοιπόν..
Είχα γνώριση πέρυσι τέτοια εποχή μία κυρία 25 ετών...
Η κυρία αυτή φέτος ξαναήλθε και με πήρε τηλέφωνο και πήγα και την πήρα από τη χαλκίδα στο δρόμο λοιπόν που ερχόμουνα προστα αμυγδάλιτσα η κυρία αυτή μου είπε ότι της ήρθανε τα ρούχα της και ότι πρέπει να σταματήσω για να βάλεις σερβιετα και με ρώτησε αν έχω κάτι να στρώσω στο κάθισμα για να μην το λερώσω... Στρώσαμε λοιπόν μία κουβερτούλα μικρή κατέβασε το βρακάκι για να μπορέσει να σκουπιστεί με μωρομάντηλα και να βάλει το ταμπόν. Τι τα θες τι τα γυρεύεις την ώρα που σκουπιζότανε με μωρομάντηλο της σηκώνω τα πόδια και αρχίσω και τις τρώω το μουνακι με τα με τα αίματα πω πω πρώτη φορά το κάνω στη ζωή μου γλυκό το αίμα γλυκά και τα ζουμιά που βγάζει το μουνακι της αν με βλέπατε στο πρόσωπο θα βλέπατε ένα άγριο ζώο να κατασπαράζει μία γαζέλα.
Τι να περιγράψω τι έγινε στη συνέχεια ούτε θυμάμαι τίποτα...
Αυτά φίλοι μου.
Bloody right! (Αγγλιστί, U.K.).Όσο πάμε και καλύτερα
Γνωρίζω την σειράν εις την οποίαν αναφέρεσθε. Υπάρχει εις την Cosmote TV. Πλην όμως δεν παρακολουθώ σειράς μετά μαγισσών και βρυκολάκων.Το είχα γράψει πριν κάποιες σελίδες είναι από το μυθιστόρημα της Anne Rice.
O Βλαντ ήταν πάλι από το μυθιστόρημα του Abraham Stoker εμπνευσμένο από την Ελίζαμπεθ Μπάτορι (αληθινό πρόσωπο).
Κάπως έτσι.
Εξαίρετον, κύριε!
Αν δεν μας δημιουργήσετε σύμπλεγμα κατωτερότητας ...Καλημέρα, πουτσαράδες δέχεστε; Ξαναρωτησα στο παρελθόν αλλά δεν πήρα σαφή απάντηση
Μπορεί, ποιος ξέρει?Γνωρίζω την σειράν εις την οποίαν αναφέρεσθε. Υπάρχει εις την Cosmote TV. Πλην όμως δεν παρακολουθώ σειράς μετά μαγισσών και βρυκολάκων.
Επιτρέψατέ μου όμως να σας ερωτήσω: Ο χαρακτήρας Βλαντ είναι εμπνευσμένος από τον ιδικόν μας ιδιοφυήν πλην όμως (φευ!) ψυχοπαθήν κ. Vladis4;;;
Ο Στόκερ ποιος ήταν; Εννοείτε stalker;;;Μπορεί, ποιος ξέρει?
Δεν είναι εδώ ούτε ο Βλαντής ούτε ο Στόκερ να τους ρωτήσουμε.
Καλημέρα.