Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Α τουτ α λερ, σι βεντιαμο, αστα λουεγκο.Χάρηκα που τα είπαμε διεξοδικά,
εγώ τώρα σας χαιρετώ
α τουτ τα λερ
Και επειδή γκόμενα στην πραγματικότητα δεν βλέπουμε, σκέπτομαι να αρχίσω να ανεβάζω φωτογραφίες από όμορφες γυναίκες, όπως έκανα τον παλιό καλό καιρό ...!
ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ;;;
Τον Εωσφόρο τον σουτάραμε από τον Οίκο μας εδώ και αιώνες ...μπορειτε να δειτε ολη την τριλογια
Προφητεια
Μικρος αντιχριστος
τελικη αναμετρηση
Νομιζα οτι ησασταν παντρεμενοςΤον Εωσφόρο τον σουτάραμε από τον Οίκο μας εδώ και αιώνες ...
Σιγά μην πάω να δω τις πομπές του!
Με την Μαγδαληνή αλλά το κρατάμε κρυφό επειδή η πλέμπα θεωρεί ότι είμαι ακόμη παρθένος!Νομιζα οτι ησασταν παντρεμενος
Ελα ..και ο Θεος βοηθός ...τα 100 push ups που κάνετε πρωί απόγευμα δεν λένε τίποτε;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εύγε!
Γι΄ αυτό είναι οι φίλοι!!!
Να έρθω και εγώ να κλάψω στον άλλο ώμο σας,κύριε;;;;
Married but availableΝομιζα οτι ησασταν παντρεμενος
ωραια ταινία.. την προτείνω
Όχι! Η Μαρία η Μαγδαληνή είναι η γκόμενά μου από το έτος 29 μ.Χ.Η Μαγδαληνη ειναι ο Εωσφορος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πολλα Μ στη ζωη σας και μετα σας πταιει ο ΕωσφοροςΌχι! Η Μαρία η Μαγδαληνή είναι η γκόμενά μου από το έτος 29 μ.Χ.
Τι δεν καταλαβαίνετε;;;
Το κρατάμε όμως κρυφό από τότε και δεν το λέμε σε τρίτους.
Υ.Γ. Τα δύο επιπλέον Μ στην ζωή μου είναι καθαρή σύμπτωση...
Φευ και πάλι φευ εις τα τούβλα και τους σοβάδες του κ. @amjik!
Και όμως τα κάνει ...Ελα ..και ο Θεος βοηθός ...
Τι να κάνω;;;;Πολλα Μ στη ζωη σας και μετα σας πταιει ο Εωσφορος
Ναι αλλα καπου πρεπει να υπαρχει και καποιο "μη" ορισμενες φορεςΕλα ..και ο Θεος βοηθός ...
Και όμως τα κάνει ...
100 το πρωί και 100 το απόγευμα.
Είναι κτισμένος και πολύ καλά διατηρημένος παππούλης!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι να κάνω;;;;
Έφυγε το Δ για πάντα από την ζωή μου και γέμισα Μ ...
Που είναι ο κ. @Ιζνογκουντ για να κλάψω στον ώμο του;;;;Τι να κάνω;;;;
Έφυγε το Δ για πάντα από την ζωή μου και γέμισα Μ ...
Και μενα με παρατησε ενα Μ αλλα δεν κανω ετσι ...Που είναι ο κ. @Ιζνογκουντ για να κλάψω στον ώμο του;;;;
Τελικά ο μόνος που έχει γκόμενα εδώ μέσα είναι ο κ. @κωλο-γερος , που έχει την Μολδαβή...Και μενα με παρατησε ενα Μ αλλα δεν κανω ετσι ...
part time ειναι η Μολδαβη ...Τελικά ο μόνος που έχει γκόμενα εδώ μέσα είναι ο κ. @κωλο-γερος , που έχει την Μολδαβή...
Ακόμη ένα Μ!!!