amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.038
- Πόντοι
- 22.785
Ναί έχουμε ιστορία & ιστορία μεγάλη.... Αχ έρωτας... Φίλε.ποια απ ολες τις Αντριανες για να ξερω....
Τη Βουλγαρα ?
Ναί έχουμε ιστορία & ιστορία μεγάλη.... Αχ έρωτας... Φίλε.ποια απ ολες τις Αντριανες για να ξερω....
Τη Βουλγαρα ?
φιλε η γυναικα ειναι κορυφη ..τι να λεμε τωραΝαί έχουμε ιστορία & ιστορία μεγάλη.... Αχ έρωτας... Φίλε.
θα βρούμε γκόμενα;;;φιλε η γυναικα ειναι κορυφη ..τι να λεμε τωρα
Αντε φερτην στο νημα να μοιρασει μερικα εμφραγματα
Αν βρείτε να μου γνωρίσετε καμμία φίλη της.θα βρούμε γκόμενα;;;
Θα έρθει για διακοπές στο αυθαίρετοφιλε η γυναικα ειναι κορυφη ..τι να λεμε τωρα
Αντε φερτην στο νημα να μοιρασει μερικα εμφραγματα
Αν βρείτε να μου γνωρίσετε καμμία φίλη της.
Θα σάς λιώσει κ.Μπλιζ.θα βρούμε γκόμενα;;;
Δενν γνωρίζω την κα. Αντριάνα.Θα σάς λιώσει κ.Μπλιζ.
Να κατασκευάσετε και εσείς ένα αυθαίρετο, μπας και βρείτε γκόμενα και μας γνωρίσει και εμάς την φίλη της.
Το θέμα δεν είναι το ακίνητο ... Έχουμε το δικό σας εξοχικό στην Σαντορίνη ...Να κατασκευάσετε και εσείς ένα αυθαίρετο, μπας και βρείτε γκόμενα και μας γνωρίσει και εμάς την φίλη της.
Πείτε της ότι θα της κληροδοτήσετε το εξοχικό.Το θέμα δεν είναι το ακίνητο ... Έχουμε το δικό σας εξοχικό στην Σαντορίνη ...
Το θέμα είναι ότι ούτε μία δεν γυρίζει να μας κοιτάξει ...
Το εξοχικό είναι του κ. @κωλο-γερος και το έχει ήδη τάξει σε 127 Ταϋλανδέζες καθώς επίσης και στον κ. @troubakhs μου...Πείτε της ότι θα της κληροδοτήσετε το εξοχικό.
Η βίλα στην Σαντορίνη δεν είναι "εξοχικό" . Τα εξοχικά είναι για τούς πλεμπαιους.Το θέμα δεν είναι το ακίνητο ... Έχουμε το δικό σας εξοχικό στην Σαντορίνη ...
Το θέμα είναι ότι ούτε μία δεν γυρίζει να μας κοιτάξει ...
Άρα και 100 αυθαίρετα να κατασκευάσουμε, μόνο η Αστυνομία θα μας κυνηγάει και όχι οι γκόμενες.
Φευ εις τον μέγα οικοδόμον και γητευτήν των θηλέων, κ. @amjik !
Συγνώμη, κύριε, διά την άστοχην διατύπωσιν!Η βίλα στην Σαντορίνη δεν είναι "εξοχικό" . Τα εξοχικά είναι για τούς πλεμπαιους.
Οι 127 Ταϋλανδέζες διαβιούν στο εξοχικό;Το εξοχικό είναι του κ. @κωλο-γερος και το έχει ήδη τάξει σε 127 Ταϋλανδέζες καθώς επίσης και στον κ. @troubakhs μου...
Μόνο σε μια Ταϊλανδέζα το είχα τάξει, στις μισές Σιγκαπουριανες που συνεργάζομαι και σε όλες τις Κινέζες.Το εξοχικό είναι του κ. @κωλο-γερος και το έχει ήδη τάξει σε 127 Ταϋλανδέζες καθώς επίσης και στον κ. @troubakhs μου...
Είμαι με κινητό και δεν μπορώ να το κάνωΔενν γνωρίζω την κα. Αντριάνα.
Μπορείτε να μου στείλετε λινκ, να δω ποια είναι ο θηλυκός Ήφαιστος, που θα λιώσει τον δύσμοιρο τούτο άντρα;;;
Όχι.Οι 127 Ταϋλανδέζες διαβιούν στο εξοχικό;