Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.812
- Πόντοι
- 46.423
Καλημέρα σας κύριοι...
Η ψήφος ερρίφθη...
Που είναι κρυμμένος ο κώλος ???
Δεν βλέπω καλά ...
Καλημέρα σας κύριοι...
Η ψήφος ερρίφθη...
ε θα δωσει μια απ ευθειας αναθεση σε 10πλασια τιμη και ολα καλαNα στειλεις υπομνημα στην πενταμελη επιτροπη παραπονων του νηματος που αποτελειται απο 4 μελη, τους εξης 3, τον νηματοθετη και τον @blizardeye .
Χαχαχα εγώ το έπιασα, αλλά δεν νομίζω να έχει Χιόνι στην Ιαπωνία αυτή την περίοδο, μην πας τζάμπα φοβάμαι. Για αυτό λέω, να ανεβάζω καλύτερα από Εύβοια να βγει και φθηνότεραΔεν το έπιασες, δεν πειράζει! Δε θέλω να σκέφτομαι την Ιαπωνία!
Να κανω μια ερωτησηΠιέστηκα.
Το μαγαζί θα ανοίξει (τι έχουμε τώρα;) τον Δεκέμβριο του 2025.
Χαχαχα εγώ το έπιασα, αλλά δεν νομίζω να έχει Χιόνι στην Ιαπωνία αυτή την περίοδο, μην πας τζάμπα φοβάμαι. Για αυτό λέω, να ανεβάζω καλύτερα από Εύβοια να βγει και φθηνότερα
Ωωωωω υπάρχει κόσμος που κτίζει αυθαίρετα...Να κανω μια ερωτηση
Το κτισμα μηπως ειναι αυθαιρετο ?
Ωωωωω υπάρχει κόσμος που κτίζει αυθαίρετα...
Πως τα λεω ο μπαγασας ...τςςςςςςΟυαουυ
Πέσαμε πολύ χαμηλά...Πως τα λεω ο μπαγασας ...τςςςςςς
μια χαρα ειμαστεΠέσαμε πολύ χαμηλά...
Ο κ.Μπλιζ φταίει για αυτή την παρακμή..
Έχει μαρούλι μπόλικο & λέει ότι παίνετε...μια χαρα ειμαστε
δεν βαζει σαπια κρεατα πια
να μας λεει οτι αυτα γουσταρει και να πηδαει τρυφερουδια
Ρε λογκάρω να διαβάσω και πάλι παραπληροφόρηση διαβάζωΘα πρότεινα να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο Ωρίων αλλά εντάξει ας είναι - δεν είναι κακό παιδί η Μύκονος τον χάλασε
Χαχαχα εγώ το έπιασα, αλλά δεν νομίζω να έχει Χιόνι στην Ιαπωνία αυτή την περίοδο, μην πας τζάμπα φοβάμαι. Για αυτό λέω, να ανεβάζω καλύτερα από Εύβοια να βγει και φθηνότερα
Σε τι κόσμο ζούμε;Ωωωωω υπάρχει κόσμος που κτίζει αυθαίρετα...
Πάει.Έχει μαρούλι μπόλικο & λέει ότι παίνετε...
Άραγε στο κολυμβητήριο πάει?
Αααα νόμιζα Λετονία είναι το κορίτσι...Χιόνι με την κυριολεκτική σημασία της λέξης όντως δεν έχει αυτή τη στιγμή, Χιόνι μεταφορικά όμως υπάρχει σίγουρα.
Αααα νόμιζα Λετονία είναι το κορίτσι...
Εεε σε αυτή την περίπτωση η Εύβοια επιβάλλεται...
Κήποι Εύβοιας λοιπόν: