blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.270
- Πόντοι
- 26.096
Καλημερα χουταλα
Καλημερα χουταλα
εσυ gamiese
εσυ gamiese
Αλλά είσαστε 2-3 άτομα, ζήτημα αν γεμίζετε ταξίΔεν ήξερα καν ότι είναι Αζαλέα, οι γνώσεις μου στην κηπουρική περιορίζονται στα βρώσιμα είδη προς το παρόν, κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου.
Όσο για τα σωστά ροζ, τα ορθόδοξα, τα ανεβάζω στο νήμα "Ομορφάντρες" που κανονικά έπρεπε να μετονομαστεί "Καυλοτόμαρα" καθώς κατά κύριο λόγο μόνο τέτοια ανεβάζουμε ααααα και κάτι ποιοτικά του κ. @Annapurna
Πάλι.;;;;; Βάλτο άνθρωπε μου αυτό το Σπρινγκ στην υπογραφή σου, ή στο άβαταρ σου αφού μονίμως και καθημερινώς σπρινγκαρετε.
ναι ο φουστης ..και μετα λεει για σενα και για μένα ...Πάλι.;;;;; Βάλτο άνθρωπε μου αυτό το Σπρινγκ στην υπογραφή σου, ή στο άβαταρ σου αφού μονίμως και καθημερινώς σπρινγκαρετε.
Ευχαριστώ Ωρίων - είμαι και τυχερός για ποδαρικο - μικρό με φώναζαν καί πέταλο τι ωραία που είμαστε έτσι αγαπημένοι χωρίς σειρές και μικροζηλιες - μια όαση είμαστε σαν τα ιαπωνικά τοπία του ρεντ στα άγρια τοπία του bou@jim2323 , ειδικά εσύ, θα είσαι ο πρώτος "πελάτης" στο μπουρδελάδικο, αυτός που θα κάνεις ποδαρικό.
Δεύτερος θα είναι ο Αρίσταρχος.
Λες να έχει στήσει καμία παγίδα και να με στέλνει πρώτο για θυσίαΦτιάξτο εσύ κι έρχομαι και εικοστός..
Καλημέρα σας κύριοι...
Όσο για τα σωστά ροζ, τα ορθόδοξα, τα ανεβάζω στο νήμα "Ομορφάντρες" που κανονικά έπρεπε να μετονομαστεί "Καυλοτόμαρα" καθώς κατά κύριο λόγο μόνο τέτοια ανεβάζουμε ααααα και κάτι ποιοτικά του κ. @Annapurna
Ακόμα μια φορά δε κατάλαβες.Λες να έχει στήσει καμία παγίδα και να με στέλνει πρώτο για θυσία
Καλημέρα κ.ΜπλιζΚαλημέρα, κύριε και κακημέρα για τους ιχθύες που θα αποβιώσουν σήμερον ...
Φευ εις τον serial killer ιχθύων!
Στον Μινώταυρο θυσία..Λες να έχει στήσει καμία παγίδα και να με στέλνει πρώτο για θυσία
Κ.Ροντρι δεν μού αρέσει το avatar σάς.Ακόμα μια φορά δε κατάλαβες.
Λέει ο Αρίσταρχος φτιάξε το (που πάει να πει δε θα το φτιάξε) και ας μπούμε τελευταίοι.
Δηλώνω ότι μέχρι να το ανοίξεις, δεν ξαναπάω στα στουδιος..ξέρω ότι θα λείψω στα κορίτσια που με ξέρουν με το μικρό μου όνομα ( Αριστος), αλλά με αυτόν τον τρόπο ασκω πίεση, ώστε να επισπεύσεις τις διαδικασίες..@jim2323 , ειδικά εσύ, θα είσαι ο πρώτος "πελάτης" στο μπουρδελάδικο, αυτός που θα κάνεις ποδαρικό.
Δεύτερος θα είναι ο Αρίσταρχος.
Για αυτό έλεγα άλλωστε παλιότερα για μπουρδελοτσαρκα θανάτου ( ακα σεξ στη Γιαννιτσών, αλλά ο γνωστός φλωρουμπας @jim2323 ηρνειτο ακαθεκτως)Αλλά είσαστε 2-3 άτομα, ζήτημα αν γεμίζετε ταξί
Ο κόσμος θέλει φασαρίες για να διασκεδάσει, δε βλέπεις τι γίνεται σε άλλα νήματα
όπως αυτό του οδηγού? μέχρι και κλώνους ρίχνουνε να μιλάνε μεταξύ τους
Με το ροζ δε περπατάει ένα νήμα, χρειάζονται τίποτα αρνητικές λίστες (ακροατής)
ραντεβού θανάτου, εκσκαφές, φουρνέλα κλπ.
Την καλημέρα μου
Στα στουδιος που συχνάζω, μια κυρία τσατσά , πρώην μουσικός που ατυχησε κι έμεινε άνεργη, με μύησε στις ακουστικές απολαύσεις κι ηδονέςΔηλώ έκπληκτος εκ των μουσικών γνώσεων του 20ετούς Αριστάρχου!