blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.234
- Πόντοι
- 26.096
Ήμουν Ολλανδία το Σάββατο. Συναυλία Springsteen.Λουτράκι και Αιδηψό θα είναι.
Και Καμένα Βούρλα ίσως...
Φοβερός παρά την ηλικία του.
Έπαιξε 3 ώρες!!!
Ήμουν Ολλανδία το Σάββατο. Συναυλία Springsteen.Λουτράκι και Αιδηψό θα είναι.
Και Καμένα Βούρλα ίσως...
Ετσι μας τα λεει ο ιρειζερ...Εγω την τελευταια φορα που περασα απο Θηβα δεν ειχαν ουτε λαστιχο για τα γερανιαΕις την παραθαλάσσιαν Θηβαν;;;
Εις την παραθαλάσσιαν Θηβαν;;;
Χαλκίδα είναι μακριά?Ετσι μας τα λεει ο ιρειζερ...Εγω την τελευταια φορα που περασα απο Θηβα δεν ειχαν ουτε λαστιχο για τα γερανια
Που;;;
Έχει παραλίες, επιμένω...
τον χελρειζερ εχεις για οφθαλμιατρο?
Έχει παραλίες, επιμένω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαλκίδα είναι μακριά?
Just a moment...Που;;;
Στο Αγρίνιο;;;
Ο κ. @Hellraiser4Ever είναι αφιερωμένος στον κ. @troubakhs μου.τον χελρειζερ εχεις για οφθαλμιατρο?
Δεν εχει σωτηρια αυτος...μεθυσος,γυναικας,γαυρος και πτωχος.Εχει χαλασει.Να τον πεταξετε.Ο κ. @Hellraiser4Ever είναι αφιερωμένος στον κ. @troubakhs μου.
Τον έχω ορίσει κληρονόμο μου.Δεν εχει σωτηρια αυτος...μεθυσος,γυναικας,γαυρος και πτωχος.Εχει χαλασει.Να τον πεταξετε.
Όντως;;;
Ενδεικτικά...
Ανέβασα 2 φωτογραφίες στην προηγούμενη σελίδα.Ήμουν Ολλανδία το Σάββατο. Συναυλία Springsteen.
Έπαιξε 3 ώρες!!!
Έχω αρχίσει να έχω τεράστιο σεβασμό σε όλα τα ''γερόντια'' που δε λένε να τα παρατηρήσουν.Ήμουν Ολλανδία το Σάββατο. Συναυλία Springsteen.
Έπαιξε 3 ώρες!!!
Ναι, ναι...Όντως;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ανέβασα 2 φωτογραφίες στην προηγούμενη σελίδα.
3 γαμημενες ώρες έπαιζε και τραγουδούσε.Έχω αρχίσει να έχω τεράστιο σεβασμό σε όλα τα ''γερόντια'' που δεν λένε να τα παρατηρήσουν.
Ακόμη και σε κάποιους δεν έδινα σημασία παλιότερα άλλο τόσο τους βγάζω τώρα το καπέλο για τα κότσια που έχουν.
Δείχνουν ποιοι πραγματικά είναι και αυτό ανεξάρτητα από το αν ακούω την μουσική τους ή όχι...
E τοτε εχουν αμμουδιες και τα γιαννεναΝαι, ναι...
Ενδεικτικά όπως έγραψα, φυσικά σε ευθεία απόσταση. Με την εθνική οδό κάποιες από αυτές είναι αρκετά γρήγορα προσβάσιμες
Κάπου εκεί γύρω είναι και το χωριό μου, νοτιοδυτικά. Τα γνωρίζω καλά τα μέρη.
Προς Χαλκίδα τους κόβω για βραδινό ραντεβού τους αγαπητούς 6 κολλητούς...
σε 20 μέρες έχουμε το τοπικό (sic!) event με Judas Priest & Bruce Dickinson3 γαμημενες ώρες έπαιζε και τραγουδούσε.
Setlist από τα πρώτα θρυλικά άλμπουμς του. Έως το Born in the USA.
Το thunder road, που έπαιξε, το αφιέρωσα σε μια Γυναίκα που συχνάζει εδώ μέσα...,!!!
Ε, ναι.E τοτε εχουν αμμουδιες και τα γιαννενα
Παραλία Αχελώου έχεις πάει?E τοτε εχουν αμμουδιες και τα γιαννενα
Μάλλον θα είμαι και εκεί.σε 20 μέρες έχουμε το τοπικό (sic!) event με Judas Priest & Bruce Dickinson
Ρε θα με παλαβωσεις??Ποσο καιρο ελειπα???Τι επαθες??Παραλία Αχελώου έχεις πάει?