spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.859
- Πόντοι
- 18.546
Εξαιρετικό!Αφιερωμένο
Ευχαριστώ κύριε jim.Η σκεψις χωρίς την δράση είναι δηλητήριο πού κατατρωγει το σώμα και το νου
Φευ εις το γήρας!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η ψηφοφορία του Νήματος δεν θα λήξει ποτέ!
Όσο έχετε αναστολές για να δείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να ψηφίσετε, τόσο θα συνεχίζεται.
ΙΣΟΒΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ όπως και η θητεία του ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΗ!
Εγώ το θέλωΕγω κοντευω να το ξεχασω
που ειναι ο @κωλο-γερος οεο ?
Βαρεθηκαμε.. θέλουμε άλλη!Η ψηφοφορία του Νήματος δεν θα λήξει ποτέ!
Όσο έχετε αναστολές για να δείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να ψηφίσετε, τόσο θα συνεχίζεται.
ΙΣΟΒΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ όπως και η θητεία του ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΗ!
Είναι ο μπαμπάς από πίσω με αστείρευτα κεφάλαια..Πολύ μας το αργεί το στούντιο ο Ωρίων λες να γίνει καμία στραβή και να φάει όλο το κονδύλι στο νησί τής ακολασίας - από τούς νέους όλα να τα περιμένεις
Όταν έχεις ώρα θα σου πωΕ, τώρα θα τα ακούσετε:
"gamieste pleistakis" Φευ εις την αιδώ που δεν έχετε.
Καλησπέρα σεβάσμιοι γέροντες...
Καλά το είδεγεροντες ναι , το σεβασμιοι που το είδατε ?
Καλά το είδε, εκτός από κάποιους ...
Αυτοί κι εγώ μαζί δεν αλλάξαμε, εντάξει λίγο μεγαλώσαμε.κοίτα για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι μόνο η κριτική του Τζίμη αρκεί και περισσεύει για να καταλάβει κάνεις τι σαρδανάπαλοι έχουν περάσει από το παρόν νήμα
Caissa - Σύναξη παππουληδων | Κριτική για Caissa Strip Club Athens Strip Club (Νέα Σμύρνη) από το μέλος Jim25jim
Κριτική για το strip club Caissa Strip Club Athens Strip Club (Νέα Σμύρνη) από το μέλος Jim25jim με βαθμολογία 7.8 στις 13 Νοεμβρίου, 2021www.bourdela.com
Ξέρει ο κ.Μπλιζ ότι υπηρετήσατε στην 2ρη μοίρα καταδρομών...Εγω κοντευω να το ξεχασω
Και ένα πράγμα ρε γαμώτο δε μπορώ να καταλάβω,
πως τραμπουκίσανε το παλιόπαιδο που έβαλε τη Milena (σελίδα 16622)
και τώρα αλλάξανε τελείως τα πράγματα
Τέλος πάντων δε θα πολύ ασχοληθώ.