Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.229
- Πόντοι
- 3.556
Το ότι φιλοξενώ κάποιους φίλους στο πατρικό μου, δε σημαίνει ότι περιφρονώ τους διαδικτυακούς μου φίλους.
Σας παρακολουθώ μα δε συμμετέχω.
Σας αγαπάω μα δεν παντρεύομαι.
Το ότι φιλοξενώ κάποιους φίλους στο πατρικό μου, δε σημαίνει ότι περιφρονώ τους διαδικτυακούς μου φίλους.
Σας παρακολουθώ μα δε συμμετέχω.
Σας αγαπάω μα δεν παντρεύομαι.
Μας είπε μια κυρία να πάμε να το δούμε από κοντά το έχει ο αδελφός τής στον Άγιο Γιάννη το Ρώσο το αγόρασε τα φετινά Χριστούγεννα...Είμαι φίλος, ότι θέλεις μπορώ να βοηθήσω,
έχω διαβάσει πολύ για αυτοκίνητα
Ναι, να το δείτε από κοντά είναι καλή επιλογή.Μας είπε μια κυρία να πάμε να το δούμε από κοντά το έχει ο αδελφός τής στον Άγιο Γιάννη το Ρώσο το αγόρασε τα φετινά Χριστούγεννα...
Μάλλον την Δευτέρα θα πάμε με την κ.Αγλαια
..
Φεύ εις το mazda 2
Εκτός από μαρκόνης και στουδιάρχης βρήκε κι άλλη καριέρα?Αφιερώνεται στον @Ωρίων που αλλάζει καριέρα σιγά - σιγά
Ωρίων the pimp!Εκτός από μαρκόνης και στουδιάρχης βρήκε κι άλλη καριέρα?
Ταιρίαζει το όνομα πΩρνίωνΩρίων the pimp!
Το οποίο μοιάζει με το Παρμενίων..Ταιρίαζει το όνομα πΩρνίων
3 φορέςΤο οποίο μοιάζει με το Παρμενίων..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όποιος συμμετείχε σε άσκηση Παρμενίων να σηκώσει το χέρι
Γνωρίζετε ασφαλώς πόσο εκτιμώ την γνώμη σας επί παντός.Την καλησπέρα μου μετά από πολύ καιρό.
Έτυχε να αναφέρω το ευσεβές είδος σας (κωλόγεροι) σε μια κριτική που μόλις έγραψα......και στο καπάκι είδα το σχόλιό σας στη ροή....
Ναι, άμα μαγειρεύουν κανένα καλό μουσακά τις χρειαζόμαστε,Eventually, do we really need women???
Είστε φωτομοντέλο, κυρία!!!Την καληνύχτα μου,την αγάπη μου και τον σεβασμό μου στ αγόρια εδω!
Με κάνετε και κοκκινίζω ..Είστε φωτομοντέλο, κυρία!!!