You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.165
- Πόντοι
- 3.506
Ρε Αρίσταρχε μην τον απασχολεις τον Ωρίων με βαφτίσια και τέτοιες λεπτομέρειες και μας καθυστερήσει το έργο -πώς θα την βγάλουμε μετά? Το στούντιο πρέπει να είναι έτοιμο πριν τα εγκαίνια του μετρό της ΣαλονίκηςΣτην οδό Μινώταυρου λοιπόν, στουδιο λαβύρινθος, με σήμα τον Μίνωα και τις εργαζόμενες να ονομάζονται Αριάδνη 1, Αριάδνη 2, etc etc
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.165
- Πόντοι
- 3.506
Ωρίων μην χάνεις χρόνο με αυτά εσύ στο στοχο σου- ωραίες και εξυπηρετητές να είναι οι κοπέλες και όπως θέλουν ας λέγονται - δες εμένα που δεν χάνομαι στις λεπτομέρειες και με ενδιαφέρει μόνο ηΚαι η τσατσά θα λέγεται Πασιφάη.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.357
- Πόντοι
- 12.946
Έχουν μεγάλη και συνθηματική σημασία οι ονομασίεςΡε Αρίσταρχε μην τον απασχολεις τον Ωρίων με βαφτίσια και τέτοιες λεπτομέρειες και μας καθυστερήσει το έργο -πώς θα την βγάλουμε μετά? Το στούντιο πρέπει να είναι έτοιμο πριν τα εγκαίνια του μετρό της Σαλονίκης
Από ότι βλέπω υπάρχει οδός Μινώταυρου στη Μενεμένη
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.165
- Πόντοι
- 3.506
Πάει πολύς καιρός Ροντ που τα ονόματα έπαιζαν ρόλο σε αυτόν τον τόπο - όλοι σιγά σιγά θα γίνουμε όλοι αριθμοί - ο Αρίσταρχος είναι μπροστά τα βλέπει να έρχονται γι'αυτό λέει για 1,2,3.... κτλΈχουν μεγάλη και συνθηματική σημασία οι ονομασίες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.357
- Πόντοι
- 12.946
Πάλι δε το κατάλαβεςΠάει πολύς καιρός Ροντ που τα ονόματα έπαιζαν ρόλο σε αυτόν τον τόπο - όλοι σιγά σιγά θα γίνουμε όλοι αριθμοί - ο Αρίσταρχος είναι μπροστά τα βλέπει να έρχονται γι'αυτό λέει για 1,2,3.... κτλ
Ο @Ωρίων θέλει να βγάλει εύκολο χρήμα και θα είναι στουδιο για μικροτσούτσουνους
για να μη ταλαιπωρούνται οι κοπέλες
ιδού η απόδειξη
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.165
- Πόντοι
- 3.506
Χαχα ξέρω κοπέλες που έχουν ταλαιπωρήσει περισσότερο από τούς χαρακτήρες των πελατών παρά από τα τσουτσουνια τους όλα είναι σχετικά Ροντ -δες τον Ωρίων ξεκίνησε με στόχο να γίνει μαρκονης και τελικά έγινε στουντιαρχηςΠάλι δε το κατάλαβες
Ο @Ωρίων θέλει να βγάλει εύκολο χρήμα και θα είναι στουδιο για μικροτσούτσουνους
για να μη ταλαιπωρούνται οι κοπέλες
ιδού η απόδειξη
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.357
- Πόντοι
- 12.946
Διαφωνώ αλλά είμαστε φίλοι και δε θα τα χαλάσουμε,Χαχα ξέρω κοπέλες που έχουν ταλαιπωρήσει περισσότερο από τούς χαρακτήρες των πελατών παρά από τα τσουτσουνια τους όλα είναι σχετικά Ροντ -δες τον Ωρίων ξεκίνησε με στόχο να γίνει μαρκονης και τελικά έγινε στουντιαρχης
όπως και να το κάνουμε άλλο πράγμα οι 8 άλλο οι 18 και άλλο οι 28 πόντοι
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.165
- Πόντοι
- 3.506
Σωστά σωστά έχεις και ένα δίκαιο Ροντ - τα λέει και ο Χάρυ ΚλυννΔιαφωνώ αλλά είμαστε φίλοι και δε θα τα χαλάσουμε,
όπως και να το κάνουμε άλλο πράγμα οι 8 άλλο οι 18 και άλλο οι 28 πόντοι
Ναι αλλά έγινα και Μαρκόνης.Χαχα ξέρω κοπέλες που έχουν ταλαιπωρήσει περισσότερο από τούς χαρακτήρες των πελατών παρά από τα τσουτσουνια τους όλα είναι σχετικά Ροντ -δες τον Ωρίων ξεκίνησε με στόχο να γίνει μαρκονης και τελικά έγινε στουντιαρχης
Να τα λέμε κι αυτά.
Και αν η εποχή προστάζει "εξειδίκευση" εγώ πάω κόντρα και επιλέγω "πανεπιστημοσύνη".
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.357
- Πόντοι
- 12.946
Μπράβο, το λέει και η παροιμία : μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις πιάστηνεΝαι αλλά έγινα και Μαρκόνης.
Να τα λέμε κι αυτά.
Και αν η εποχή προστάζει "εξειδίκευση" εγώ πάω κόντρα και επιλέγω "πανεπιστημοσύνη".
Τελευταία τροποποίηση:
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Στην έκθεση πάντως πρέπει να ανοίξει σίγουρα..Ρε Αρίσταρχε μην τον απασχολεις τον Ωρίων με βαφτίσια και τέτοιες λεπτομέρειες και μας καθυστερήσει το έργο -πώς θα την βγάλουμε μετά? Το στούντιο πρέπει να είναι έτοιμο πριν τα εγκαίνια του μετρό της Σαλονίκης
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Οδό Μινώταυρου έχει στον μύλο, εκεί που είναι τα στουδιος..μόνο εκεί ανοίγονται νόμιμοι οίκοι..Έχουν μεγάλη και συνθηματική σημασία οι ονομασίες
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Πάντα ήμουν μπροστά από την εποχή μου..Πάει πολύς καιρός Ροντ που τα ονόματα έπαιζαν ρόλο σε αυτόν τον τόπο - όλοι σιγά σιγά θα γίνουμε όλοι αριθμοί - ο Αρίσταρχος είναι μπροστά τα βλέπει να έρχονται γι'αυτό λέει για 1,2,3.... κτλ
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Πάει πολύς καιρός Ροντ που τα ονόματα έπαιζαν ρόλο σε αυτόν τον τόπο - όλοι σιγά σιγά θα γίνουμε όλοι αριθμοί - ο Αρίσταρχος είναι μπροστά τα βλέπει να έρχονται γι'αυτό λέει για 1,2,3.... κτλ
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.357
- Πόντοι
- 12.946
Συμφωνώ με Αρίσταρχο,
για αυτό μου άρεσε το prisoner είναι προφητικό
We want information, information, information
Who are you?
The new number two
Who is number one?
You are number six
I am not a number, I am a free man!
για αυτό μου άρεσε το prisoner είναι προφητικό
We want information, information, information
Who are you?
The new number two
Who is number one?
You are number six
I am not a number, I am a free man!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.059
- Πόντοι
- 22.785
Ελάτε να σας διδάξω.Κάνω από μικρός αλλά επειδή είμαστε σε μπουρδελοσαη δε μπορώ να γράψω λεπτομέρειες
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις