Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Yulunga σημαίνει playing στα ουαλικά
Αδυνατώ πλέον να κατανοήσω τας μουσικάς επιλογάς και προτιμήσεις του μόλις χθες [10 Ιουνίου 2024] ενηλικιωθέντος, κ. @DJ Aristarxos ...Goodnight
....η απογοήτευση με έχει απογοητεύσει
Νταξ κλαίω.......στη μινωταυρου νομίζω θα το ανοίξει και θα το πει : "στουδιο λαβύρινθος"
Και οι πραγματικοί φίλοι των πραγματικών φίλων επίσης!Καλημέρα εμπειροτσούτσουνοι...
@Ωρίων Αν χρειαστείτε για το στούντιο δοκιμαστη ή κυνηγό ταλέντων ή κάποιον να κρατάει τα κορίτσια καυλωμένα και σε φόρμα όταν δεν υπάρχει πελατεία μην ντραπείς... να ξέρεις θα συνδράμω γιατί αυτό κάνουν οι πραγματικοί φίλοι...
Μου τα μαθαίνει ο μπαμπάς μου αυτά τα μουσικά συγκροτήματα..Αδυνατώ πλέον να κατανοήσω τας μουσικάς επιλογάς και προτιμήσεις του μόλις χθες [10 Ιουνίου 2024] ενηλικιωθέντος, κ. @DJ Aristarxos ...
Αδυνατώ!
Ε όχι και δε σε συμπαθώ τον νηματοθέτη. Αυτά είναι κακοήθειες και ανυπόστατες φήμες.Studio by @Ωρίων ????
Εν Αθήναις;;;
Όταν αι εργασίαι του εν λόγω οίκου ευοδωθούν και η επιχειρηματική ταύτη δραστηριότης απαιτήσει εξάπλωσιν, ελπίζω να ιδρύσει υποκατάστημα εις την πόλιν μου.
Βεβαίως ο κ. @Ωρίων δεν συμπαθεί τον δύστυχον και εκ πολλών αιτιών χειμαζόμενον τούτο Νηματοθέτην, πλην όμως ευελπιστώ να μου γνωρίσει την τσατσάν, μήπως και βγάλω γκόμενα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Εσύ, Johnny, θα γίνεις ο επίσημος ροζομέτρης του studio!Καλημέρα εμπειροτσούτσουνοι...
@Ωρίων Αν χρειαστείτε για το στούντιο δοκιμαστη ή κυνηγό ταλέντων ή κάποιον να κρατάει τα κορίτσια καυλωμένα και σε φόρμα όταν δεν υπάρχει πελατεία μην ντραπείς... να ξέρεις θα συνδράμω γιατί αυτό κάνουν οι πραγματικοί φίλοι...
Αχ ευχαριστώ πολύ, πάντα ήθελα να δημιουργήσω το δικό μου χρωματολόγιο. Θα το ονομάσω:Εσύ, Johnny, θα γίνεις ο επίσημος ροζομέτρης του studio!
Αχ ευχαριστώ πολύ, πάντα ήθελα να δημιουργήσω το δικό μου χρωματολόγιο. Θα το ονομάσω:
"Οι πενήντα αποχρώσεις του ροζ" και οι διάφορες αποχρώσεις θα έχουν τα ονόματα των κοριτσιών
πχ Eva's dark pink
Laura's soft pink
κ.ο.κ.
Θα χρειαστώ έναν έμπιστο συνεργάτη από το νήμα να αναλάβει το χρωματολόγιο για τις ροδελές όπου θα ονομαστεί:
"Ροδέλες για Τρέλες"
Με αυτό το μάρκετινγκ θα γεμίσει το στούντιο πελάτες και θα πέφτει τόσο χρήμα που στο τέλος θα μας αγοράσει η Vernilac
Εσείς όμως κ.Μπλιζ έχετε διδάξει & προάγεται τον Νεποτισμό στον ανιψιό σάς..Studio by @Ωρίων ????
Εν Αθήναις;;;
Όταν αι εργασίαι του εν λόγω οίκου ευοδωθούν και η επιχειρηματική ταύτη δραστηριότης απαιτήσει εξάπλωσιν, ελπίζω να ιδρύσει υποκατάστημα εις την πόλιν μου.
Βεβαίως ο κ. @Ωρίων δεν συμπαθεί τον δύστυχον και εκ πολλών αιτιών χειμαζόμενον τούτο Νηματοθέτην, πλην όμως ευελπιστώ να μου γνωρίσει την τσατσάν, μήπως και βγάλω γκόμενα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Μου φαίνεται δεν έχετε ιδέα από σύγχρονες business
Δεν καταλαβαίνουμεΜου φαίνεται δεν έχετε ιδέα από σύγχρονες business
για να πετύχετε πρέπει να είναι σάπιο το προϊόν αλλά επιθετικό το μάρκετινγκ !!!
Και μη κάνετε πως δε καταλαβαίνετε και θα πρέπει να δώσω παραδείγματα
Διάβασε το νήμα scorpios music bar να καταλάβειςΔεν καταλαβαίνουμε