amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
Μπαααα... Ζήτε ??Το είδατε μαζί με τον αδελφό μου;
Σας ¨ενημέρωσε¨;;;
Μπαααα... Ζήτε ??Το είδατε μαζί με τον αδελφό μου;
Σας ¨ενημέρωσε¨;;;
Πάμε από την αρχή, έγραψα το έδειξε στη τηλεόραση (mega) και δεν τον είδα από κοντά.Το είδατε μαζί με τον αδελφό μου;
Σας ¨ενημέρωσε¨;;;
RespectΚαλησπέρα σας!
Surtout la culture
Γνωρίζετε την Γαλλική γλώσσα?Καλησπέρα σας!
Surtout la culture
Erotic Novel?Καλησπέρα σας!
Surtout la culture
Η πρώτη όμως από τις 20 σχεδόν πέρασε ...Καλημέρα γερόντια.
Η μία και μοναδική αλήθεια που ισχύει για μένα....., ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ 20 ΖΩΕΣ ΑΚΌΜΗ!!!
Όταν βρεθείτε ζωντανά.Πάμε από την αρχή, έγραψα το έδειξε στη τηλεόραση (mega) και δεν τον είδα από κοντά.
Βέβαια ανησύχησα, λέω θα υπάρχει κάποιος λόγος υγείας ή κάτι σοβαρό.
Δεν παίρνω τηλέφωνα γιατί μπορεί να είναι στο τρίκυκλο, στέλνω μήνυμα και ρωτάω:
όλα καλά? έχουμε νεότερη ενημέρωση?
Μου απαντάει μιλήσαμε ....
Τώρα τι να σχολιάσω???
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι είναι 23 ετών, έχει σπουδάσει Ψυχολογία, έχει παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα Σεξολογίας (που λάτρεψε) και άνοιξε αυτόν τον λογαριασμό στο Tik Tok για να απαντάει στις ερωτήσεις μας σχετικά με την Σεξολογία.Γνωρίζετε την Γαλλική γλώσσα?
Μας κάνανε στο σχολείο αλλά φευ είχα επικεντρώσει το ενδιαφέρον μου
στην καθηγήτρια
Ρωτάω γιατί έχω βρει μια τικτοκερ αλλά δε την καταλαβαίνω και πολύ
Ναι αλλά τι λέει ???Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι είναι 23 ετών, έχει σπουδάσει Ψυχολογία, έχει παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα Σεξολογίας (που λάτρεψε) και άνοιξε αυτόν τον λογαριασμό στο Tik Tok για να απαντάει στις ερωτήσεις μας σχετικά με την Σεξολογία.
Ο κ. @genesis ομιλεί την Γαλλικήν!Ναι αλλά τι λέει ???
και πρέπει να ξέρεις γαλλικά για να κάνεις σχόλια
Θα περιμένω άμα μπει να μου κάνει μετάφραση.Ο κ. @genesis ομιλεί την Γαλλικήν!
Στείλτε μου λινκ να το ακούσω και εγώ, παρακαλώ.Θα περιμένω άμα μπει να μου κάνει μετάφραση.
Ευχαριστώ.