Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Παρομοίως..Έκανα log in για να σου κάνω καρδούλα
κατά τα άλλα πολύ βαριεστημάρα
Παρομοίως..Έκανα log in για να σου κάνω καρδούλα
κατά τα άλλα πολύ βαριεστημάρα
Πήγε σε λάθος δρόμο
Τα είπαμε Καλλιθέα, Εθνικός και ξερό ψωμί
Μα πού χαθήκατε, κε Bliz;Φευ εις την αδιαφορίαν δια την τύχην του συνανθρώπου!
Καλημέρα στο νήμα των νημάτων και τον αγέρωχο, πλην ολίγον τι γκρινιάρη, νηματοθέτη μας....Φευ εις την αδιαφορίαν δια την τύχην του συνανθρώπου!
Απ οσο εχω ενημερωθει απο τα τμηματα επειγοντων στα νοσοκομεια της πολεως σαςΟυδείς αναρωτάται περί της υπάρξεως ή μη του χειμαζομένου, ταλαιπωρημένου, αταλάντου και υπερήλικος Νηματοθέτου.
Δεν πειράζει ...Το είχα πει, πριν από 2000+ περίπου χρόνια και θα το ξαναπώ σήμερα [28/5/2024]:
Πάτερ άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι!
Υ.Γ. Οι ελάχιστοι που πραγματικά ενδιαφέρονται διά την τύχην του υπερήλικος τούτου σαρκίου, του περιφερομένου τούτου σαρκίου εις τους διαδρόμους του διαδικτύου δια την ματαίαν αναζήτησιν γκόμενας, και του απορριφθέτνος τούτου πεπαλαιωμένου σαρκίου εκ πολλών θηλέων, θα ενημερωθούν εκ του αδελφού μου, όστις θα ενημερωθεί επί των εξελίξεων ολίγον αργότερον σήμερον.
2020. Γ¨Εθνικη. Το πιο συναρπαστικο ματς, σε εξελιξη, που εχω δει στα 50 και βαλε χρονια που παρακολουθω την ομαδα μου. Πιο συναρπαστικο ακομα και απο την νικη μας με 3-2 στο κυπελο επι του Ολυμπιακου. Η ληψη ειναι απο ερασιτεχνικες καμερες, αν μπορειτε δειτε μεχρι το τελευταιο λεπτο, την ολικη ανατροπη.Τα είπαμε Καλλιθέα, Εθνικός και ξερό ψωμί
Οποτε μας συμφερει "συνανθρωπος" οποτε δεν μας συμφερει "εξωγηινη οντοτητα". Φευ στις 30χρονες γκαρσονες.Φευ εις την αδιαφορίαν δια την τύχην του συνανθρώπου!
Παντως οι πλεον εγκυρη και αξιπιστη πηγη πληροφορησης αγνοει ( ακομα ) τα αισχη του νηματοθέτη ....Οποτε μας συμφερει "συνανθρωπος" οποτε δεν μας συμφερει "εξωγηινη οντοτητα". Φευ στις 30χρονες γκαρσονες.
Αμετρητα τα φευ. (τροφος, γερμανις, σκοτις, και ποσες ακομα ενας θεος ξερει).Παντως οι πλεον εγκυρη και αξιπιστη πηγη πληροφορησης αγνοει ( ακομα ) τα αισχη του νηματοθέτη ....
φευ στις γκαρσονες
φευ στις κορες
φευ στις μαναδες
φευ στην γατοτροφη
φιλε..δεν εχει αφησει τιποτα ορθιοΑμετρητα τα φευ. (τροφος, γερμανις, σκοτις, και ποσες ακομα ενας θεος ξερει).
Μια μας λέει αδιακριτους μια μας λέει αδιάφορους - Ωρίων εσύ που ξέρεις τα πράγματα λίγο πιο καλά μήπως ξέρεις πιο είναι το ενδιάμεσοΜα πού χαθήκατε, κε Bliz;
Έτσι είπαμε;