jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.166
- Πόντοι
- 3.506
Ο κ.Μπλιζαρντ από το πρωί αρχίζει τους " βιοπορισμους"..
Μπράβο..
Ο κ.Μπλιζαρντ από το πρωί αρχίζει τους " βιοπορισμους"..
Μπράβο..
Να έρθεις Αρίσταρχος γιατι έχουμε μείνει πολύ πίσω- δεν γίνεται να γυρίσουμε έτσι αγαμητοι ακόμα δεν άρχισε η σεζόν και έχουμε μαζέψει 2 χυλοπίτεςΔεν είμαι ο ροντ..
Γιατί έτσι?
Μήπως πρέπει να έρθω από το νησί να βιοπορισω και διδάξω βιοπορισμό?
Στηρίζουμε στηρίζουμεΚανονίστε τη πορεία σας γιατί ο Ωρίων είπε όσοι δε στηρίξουν το φίλο του
θα τους τραμπουκίσει![]()
Αφού το κυνηγάς, κάτι θα γίνει.. όλο και κάποια άσχημη Ουκρανή θα σου κάτσει..Να έρθεις Αρίσταρχος γιατι έχουμε μείνει πολύ πίσω- δεν γίνεται να γυρίσουμε έτσι αγαμητοι ακόμα δεν άρχισε η σεζόν και έχουμε μαζέψει 2 χυλοπίτες
[
Δεν τον φοβάμαι τον @ΩρίωνΚανονίστε τη πορεία σας γιατί ο Ωρίων είπε όσοι δε στηρίξουν το φίλο του
θα τους τραμπουκίσει![]()
ο βιοπορνισμός είναι ένα παλιό λογοπαίγνιο του νήματοςΚάθε Σάββατο πρωί, η Μανάρι υφίσταται τις "βιοποριστικές" σας ορέξεις.![]()
Βιοπορνισμος.. χαχαχαχο βιοπορνισμός είναι ένα παλιό λογοπαίγνιο του νήματος![]()
Δεν θέλω άσχημη εγώ είμαι ευαίσθητος δεν μπορώ - άσε έχει ένα μπουρδέλο στη Κω και ένα κωλομπαρο το Εμμανουέλα θα επενδύσω εκεί στην ανάγκηΑφού το κυνηγάς, κάτι θα γίνει.. όλο και κάποια άσχημη Ουκρανή θα σου κάτσει..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
]
Τόσες θεωρίες και τόσο μεγάλα πνεύματα περάσαν από το μπου.κομΔεν θέλω άσχημη εγώ είμαι ευαίσθητος δεν μπορώ - άσε έχει ένα μπουρδέλο στη Κω και ένα κωλομπαρο το Εμμανουέλα θα επενδύσω εκεί στην ανάγκη
Εντάξει, δεν είναι ακριβώς έτσι..αν είναι 8αρι και πάνω, θα ανήκει πάντα στην ποιότηταΜετά τα πρώτα πηδήματα και τη φθορά της γκαβλας όλες οι γκόμενες στην ποσότητα ανοίκουν![]()
Σωστό! @jim2323 διάβασε λιντερ, να μάθεις πως σαγηνευονται οι γυναίκες..Τόσες θεωρίες και τόσο μεγάλα πνεύματα περάσαν από το μπου.κομ
Δεν μάθατε τίποτα???![]()