Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.910
- Πόντοι
- 46.423
ΨΗΦΙΣΤΕ, ω ΟΝΟΙ και ΧΟΙΡΟΙ!
Ψήφισα.
Αν δεν είναι παρθένα την παντρεύομαι ...
ΨΗΦΙΣΤΕ, ω ΟΝΟΙ και ΧΟΙΡΟΙ!
Αέναος αναζητητής είστε κ. Μπλιζαρντ..ο @Ωρίων είναι μοναχοφαης...εδώ δε γνώρισε σε μένα , που είμαστε ξαδέρφια..Ο κ. Ωρίων με φωτομοντέλα;;;
Θα μου γνωρίσει, άραγε, κάποια φίλη τους μήπως και βγάλω γκόμενα;;;
Κρύβε λόγια εσύ...Στον @Ωρίων άρεσε το άσμα..και κυκλοφορεί και με φωτομοντέλο..πως τα καταφέρνει? Ποια είναι η θεωρία του? Θα μας πει άραγε?
Να πούμε στο Τζίμυ που ξέρει από τα μαγειρικά να δώσει καμιά συνταγή για γλαρόσουπαΑέναος αναζητητής είστε κ. Μπλιζαρντ..ο @Ωρίων είναι μοναχοφαης...εδώ δε γνώρισε σε μένα , που είμαστε ξαδέρφια..
Καλα πηγε και αυτο σε Τουμπα και Καραισκακη. Βεβαια απο το Σαββατο φυγε και γυρνα την Δευτερα πισω. Αν την βρεις στην θεση της και οπως την αφησες την πολη...Ωραία εκτέλεσις από έτι ωραιοτέρα νεαρά!
Πλην όμως εκείνο το δεξιόν ους εξερχόμενο του τριχωτού της κεφαλής, ενθυμίζει Ημάς εξωτικόν.
Για εμένα αγαπητέ υπεύθυνος είναι ο Αλμέιδα..Κλαταρε η ομάδα..θέλει ανακαίνιση..θέλουμε στόπερ..κανονικά θέλουμε 2 στόπερ..αυτοί θα πάρουν ένα..θέλουμε μπακ πλάγια, θέλουμε παίχτη στο κέντρο, θέλουμε επιθετικό.. φυσικά τερματοφύλακα..δεν παλεύεται με Στάνκοβιτς..
Κι ο λιουμπισιτς να παίζει..όπως κι ο Φερνάντες πρέπει να ξαναπαίξει.. κι οπηλιος να γίνει βασικός...κι ο Αλμέιδα να δει ψυχολόγο λίγο να στρώσει.. κάποιοι λένε να φύγει..εγώ λέω να μείνει άλλο ένα χρόνο..
Αλλά η ομάδα θέλει παίχτες..
Σωστός ο ΠΑΟΚ..δίκαια πρωταθλητής..πήρε όλα τα ντέρμπι και καθάρισε..έτσι παίρνονται τα πρωταθλήματα..με νίκες..
Rod, καμαρώνω που πάει σφαίρα ο φίλος μου!Αααα εμφανίστηκε ο @Ωρίων
απάντησαRod, καμαρώνω που πάει σφαίρα ο φίλος μου!
Βοήθησες πάρα πολύ σε αυτό!
Όντως κρίμα κ. Amjik.. φταίει ο Αλμέιδα, αλλά καλύτερα να μείνει ακόμα ένα χρόνο..Για εμένα αγαπητέ υπεύθυνος είναι ο Αλμέιδα..
Τέλος.. Δεν παίζεις έτσι σε έναν τελικό...
Κρίμα Κρίμα Κρίμα.
Περνάει και τον πικερ? Πω - πω ..ο εθνικογαμισμος, πως τα πάει? Κάνει την έκπληξη ι λιντερ!Rod, καμαρώνω που πάει σφαίρα ο φίλος μου!
Βοήθησες πάρα πολύ σε αυτό!
Για μένα, που τον παρακολουθώ καιρό γιατί είναι φίλος μου, δεν αποτελεί έκπληξη.Περνάει και τον πικερ? Πω - πω ..ο εθνικογαμισμος, πως τα πάει? Κάνει την έκπληξη ι λιντερ!
Έχασε την ευκαιρία τής στο πρώτο ημίχρονο..Όντως κρίμα κ. Amjik.. φταίει ο Αλμέιδα, αλλά καλύτερα να μείνει ακόμα ένα χρόνο..
ότι και να πούμε είναι λίγο..πόσοι βαθμοί χάθηκαν στα τελευταία λεπτά..η άμυνα της ομάδας για κλάματα..οι τερματοφύλακες μας κάποιες στιγμές για γέλια..και παρόλα αυτά πάλι θα το παίρναμε , αλλά εντάξει..