blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Καλημέρα στο Νήμα της Διανόησης, της Σκέψης και του Προβληματισμού!
Το είχε δηλώσει και ομολογήσει ο ίδιος ο Πίκερ.Που το έμαθες αυτό?
Την πιο αποτυχημένη θεωρία ψηφίζουμε, μωρέ! Όχι την καλύτερη!Ο πικερ είναι ο θεωρητικός του συνηδητοποιημενιυ μπουρδελιαρη..δε γίνεται να μη δε τον ψηφίσω αυτόν τον τιτάνα της διανόησης
Οι ψηφοφορίες του κου Μπλιζ απευθύνονται σε ψηφοφόρους με σταθερές απόψεις.Απλώς "κάτι είχες δει παλιά" και τον ψήφισες;;;
Να, για αυτό πάμε κατά διόλου σαν χώρα.
Όχι, μπορείς να αλλάξεις την ψήφο σου. Δεν είναι σαν τις ψηφοφορίες του κου Μπλιζ.
Γιατί; Τι κακό έχουν οι πέτρες;;;Όπα όπα, κάτσε, κάτσε! Τι υλικό;;;;;;;;;;;;;;;
Φυσικά, για αυτό και το αγλάισμα της αριστοκρατίας ψάχνει μήπως εύρει γκόμενα ακόμα και κάτω από τις πέτρες.
ΚαλημέραΚαλημέρα στο Νήμα της Διανόησης, της Σκέψης και του Προβληματισμού!
Δεν έχει rendez voux σήμερα?Γιατί; Τι κακό έχουν οι πέτρες;;;
Είσθε ρατσιστής κύριε!
Όπου η γκόμενα και να κρυφτεί,
ο blizardeye θα την βρει!
Να σου πω την αλήθεια, μόνο η Ελενα μου άρεσε όταν πήγε στην Eurovision, χαμός πάλι με αυτήΕγώ προβληματίζομαι, εδώ και κάτι μέρες, για το ποιο ήταν το καλύτερο τραγούδι της φετινής Eurovision. Είναι πανομοιότυπα. Το καλύτερο μέρος τους είναι προς το τέλος.
Τι να διαλέξω; Την Κική ή την Κοκό;
Την Κύπρο;
Ή την Αυστρία;
Δεν ξέρω, έχω καταναλώσει πολλή ενέργεια για να αποφασίσω.
Τώρα τέλειωσε η ΓιουροΝα σου πω την αλήθεια, μόνο η Ελενα μου άρεσε όταν πήγε στην Eurovision, χαμός πάλι με αυτή
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι..
Σε είδα στον ύπνο μου λαμπρό αστέρι.
Η πικερικη θεώρηση νομίζω είναι η καλύτερη αποτυχημένη εβερ( τον)Την πιο αποτυχημένη θεωρία ψηφίζουμε, μωρέ! Όχι την καλύτερη!
Καλώς τον DoctorΚαλημέρα στους βετεράνους του έρωτα...
Έλα ρε ο Τσάρος Δημήτριος ο Πορνομετανάστης, έχει βγει και στη τηλεόραση.
Καλημέρα στους βετεράνους του έρωτα...
αγαπητε και φιλτατεΈνα-ένα ς δεν σας βλέπω όμως να βγάζετε από το βυθό τίποτα άρα τζάμπα το βυθόμετρο Δεύτερον... Την εφαρμογή που ζητάτε ς για κυρίες θα πρέπει να την αναθέσουμε στα καινούργια νέα και ποιο φρέσκα μυαλά του site για τους νεολαίους ο μιλώ αυτοί σίγουρα θα μας δώσουνε τη λύση γιατί εμείς είμαστε απαρχαιωμένοι σε τεχνολογία τέτοιου είδους.
Φεύ στην νεολαία !!!!
και τι ειδικοτητα εχει ο γιατρος μας ?Καλώς τον Doctor