Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Αύριο θα πάω στο φαρμακείο με μουσική υπόκρουση "σαν με κοιτάς" ( πολύ δυνατά) και θα ζητήσω κολυριο..
Ξέρω, μου είχε τάξει κι εμένα να μου βρει μια Ουκρανή (άντε 2)Είναι απασχολημένος με το προσωπικό του ξενοδοχείου..μεταδίδει την πείρα του, στις νεαρές υπαλλήλους..
Το κουκούτσι τού Αβοκάντο & η ουρά του Κοκοβιού εάν έρθουν σε πρόσμιξη και τους κάνετε έκχυση για 3.5 ημέρες σε κρασί ροζέ Σαμιωττικο & κατόπιν κάνετε εντριβή με το μίγμα κάθε βράδυ στις 11.25 θα δείτε μετά από δύο ημέρες το οκταποντο να μεγαλώνει σταθερά.,..Ηλέγχθη, διαδικτυακώς, και ενετοπίσθη.
Είτε ο νεαρός κ. @DJ Aristarxos παραπλανεί τον υπέργηρον, ταπεινόν και ασήμαντον τούτο Νηματοθέτην είτε τα αισθητικά κριτήρια Ημών και του νεοσσού τούτου διαφέρουσι.
Στο καλό λεβέντη μου.Βγαίνω guys.. good night!
Θα μορούσε να βάλει για μουσική υπόκρουση το ''χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ''Ακόμα μια tiktoker με εξαιρετικόκωλοενδιαφέρον
Καλημέρα σε όλους, ιδιαίτερα στον κ. Ροντ με τον οποίο από ότι φαίνεται μοιραζόμαστε τα ίδια γούστα...Δε βλέπω σήμερα να μας βάζει ο κ. Τζόνυ φωτο
θα βάλω μια προς το παρόν και βλέπουμε
Κι εσείς από το shopflix βρήκατε?Καλημέρα σε όλους, ιδιαίτερα στον κ. Ροντ με τον οποίο από ότι φαίνεται μοιραζόμαστε τα ίδια γούστα...
Ναι σαφώς, τις θέλω μουνάρες και λιγομίλητες...Κι εσείς από το shopflix βρήκατε?
Να ανοιξετε καινουργιο νημα με τιτλο: "Εχετε γαμησει φαρμακοποιο;"
Αν και δεν νομιζω να χρειαζεστε εσεις ερωτικες συμβουλες, εσεις ειστε ερωτικη εγκυκλοπαιδεια, "παπυρος Λαρους του σεξ"
Μάλλον θα εννοείτε την γνωστή εγκυκλοπαίδεια του σεξ "Blizzardica" των εκδόσεων "Σάτυρος Λαρούς"Μήπως θα έπρεπε να ονομαστεί ξεκολωΛαρούς
ή εγκυκλοπαίδεια Πουτάνικα (εκ του Μπριτάνικα) ???
Θα την αγοράσω σήμεραΜάλλον θα εννοείτε την γνωστή εγκυκλοπαίδεια του σεξ "Blizzardica" των εκδόσεων "Σάτυρος Λαρούς"
Καλημέρα σε όλους, ιδιαίτερα στον κ. Ροντ με τον οποίο από ότι φαίνεται μοιραζόμαστε τα ίδια γούστα...
Πενομεθα.καλημερα παιδάκια
Χρονια Πολλα λογω των αγιων ημερων
Χρονια πολλα και σε κατι τυπους που γιορταζαν και περιμενουμε κερασμα
Δε θέλω φωτογραφίες με μουνί. Θέλω gif με κώλο. Νομίζω και άλλοι θα συμφωνήσουν μαζί μου
Άιντε βρε με τα κωλο-gif σαςΔε θέλω φωτογραφίες με μουνί. Θέλω gif με κώλο. Νομίζω και άλλοι θα συμφωνήσουν μαζί μου