Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.444
- Πόντοι
- 2.586
οπως και ολα τα θηλυκά ονοματα στην μητερουλα ΡωσιαΚαι της Μ το επίθετο σε -OVA τελειώνει ...
οπως και ολα τα θηλυκά ονοματα στην μητερουλα ΡωσιαΚαι της Μ το επίθετο σε -OVA τελειώνει ...
Ο @Ωρίων είναι λογικότατος όπως και ο Αρίσταρχος (τα έχουμε πει)Επειδή δεν αναφέρατε την λέξη <Μανάρι>.
Εγώ, δυστυχώς, ανέφερα το πρωί την Μ και αυτό σημαίνει ότι δεν θα μου απευθύνεται στις επόμενες τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Και δεν εννοώ να απαντά σε αναρτήσεις μου. Αυτό έχει να συμβεί πάνω από μήνα ή τόσο ... Εννοώ να δείξει με likes ότι λαμβάνει υπόψη αυτά που ο Νηματοθέτης αναρτά ...
Ο Νηματοθέτης είναι άθεος.Ελπίζω όχι και άθεος![]()
Αυτό είναι σύνθετο. Το πατρικό της δεν τελειώνει σε -ova. Το -ova είναι του πρώην συζύγου της, από τον οποίο δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο, ως εσχάτως επληροφορήθην, επειδή όταν χώρισαν [εις την ηλικίαν των 22 1/2 ετών] αυτός εσύρετο μεθυσμένος εις δημοσίους χώρους της Αγίας Πετρουπόλεως ...οπως και ολα τα θηλυκά ονοματα στην μητερουλα Ρωσια
Σοφόν το σαφές!Ο @Ωρίων είναι λογικότατος όπως και ο Αρίσταρχος (τα έχουμε πει)
Το πρόβλημα είναι ότι για την Μ τα έχει εμπεδώσει το νήμα ,
δικιά σας είναι να τη χαίρεστε, μη μηρυκάζουμε τα ίδια.
Και το δεύτερο και σημαντικότερο τα μέλη θέλουν σταθερή εξουσία,
εμείς εσάς έχουμε σαν αρχηγό δεν θέλουμε αλλαγές
βάζω και παππουδόσημο για την εγκυρότητα
ΓελάσαμεΚαλα σε ειχα καταλαβει εσενα μωρη μουχριτσα ...
τσατσος της εργοδοσίας και φερεφωνο της πλουτοκρατιας
θα με κανεις να ανοιξω παλι τα Gulag ...και να σε στειλω διακοπες
Και η γκόμενα που είχα σε οβα τέλειωνεΓια την ακρίβεια το -OVA έχει προστεθεί στο αρσενικό επίθετο του πρώην συζύγου της ...
Ο κύριος popov ήταν ειδικός επί αυτών των θεμάτωνΑυτό είναι σύνθετο. Το πατρικό της δεν τελειώνει σε -ova. Το -ova είναι του πρώην συζύγου της, από τον οποίο δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο, ως εσχάτως επληροφορήθην, επειδή όταν χώρισαν [εις την ηλικίαν των 22 1/2 ετών] αυτός εσύρετο μεθυσμένος εις δημοσίους χώρους της Αγίας Πετρουπόλεως ...
Τουλάχιστον αυτό μου έχει πει. Και διατηρεί το συζυγικό της επίθετο από τότε και έτσι είναι και το διαβατήριό της. Σε λίγο καιρό θα πάρει την Ελληνική Υπηκοότητα και θα δούμε εκεί τι σκατά θα γράφει. Στα χαρτιά έχει δηλώσει και τα δύο επίθετά της.
Φευ εις την Μητέραν Ρωσίαν!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σοφόν το σαφές!
Φευ εις την επιβεβαίωσιν!Ο κύριος popov ήταν ειδικός επί αυτών των θεμάτων
Φευ για την απουσία του και φευ που τον ψήφισαν μόνο τρεις.
Εγώ δε το βρήκα είπα είχα νταλαβέρι,Ακριβώς, Αυτό βρήκα:
Typical Russian surnames end in “ov” for men and “ova” for women: Ivanov and Ivanova, Smirnov and Smirnova.
Με ποιο μικρό όνομα εργαζόταν, αν επιτρέπεται;Εγώ δε το βρήκα είπα είχα νταλαβέρι,
από ότι μου είπε το επίθετο Τ...οβα στ ρώσσικα το λένε και Τ...για
Μόνο πμΜε ποιο μικρό όνομα εργαζόταν, αν επιτρέπεται;
Το έχω ξεχάσει τώρα πια ... Προκεχωρημένη ηλικία γαρ!
Got it.Μόνο πμ![]()
Στελνω άμεσα δύο ΓΚΟΜΕΝΕΣ να αναλάβουν δράση.Ασε φιλε ειμαι για κλαματα αυτη τη στιγμη
Γαμω το πουστη που ανακαλυψε τη δουλεια