blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.970
- Πόντοι
- 26.096
Καλημέρα εις το Νήμα - Καταφύγιον της Τρίτης Ηλικίας!
Ούτε έμπειροι είμεθα ούτε κεχαριτωμέναι υπάρχουν ...Καλημέρα στους έμπειρους μύστες με τις χαριτωμένες.....
Προφανώς ενθυμείστε ότι εις το Ίδρυμα τούτο έχω αφήσει την κληρονομίαν μου όταν απεκλήρωσα τον αχαίρευτον ανεψιόν μου, κ. @troubakhs μου!Φευ στο ίδρυμα προστασίας μεσογειακού μέρμηγκος.
Καλημέρα
Ναι, το θυμάμαι.Προφανώς ενθυμείστε ότι εις το Ίδρυμα τούτο έχω αφήσει την κληρονομίαν μου όταν απεκλήρωσα τον αχαίρευτον ανεψιόν μου, κ. @troubakhs μου!
Εκείνον τον είχα αποκληρώσει πολύ νωρίτερα!Ναι, το θυμάμαι.
Επίσης και τον άλλο αποκληρωμένο ανιψιό που ήταν εγκρατής στο φαγητό και μας έβριζε όταν ερχόταν στο νήμα.
Καλά κάνατε που να τον ταΐζεις τον Άστατο 123 .Εκείνον τον είχα αποκληρώσει πολύ νωρίτερα!
Εξαίρετος Ιδέα!Καλά κάνατε που να το ταΐζεις τον Άστατο 123 .
Μπορούσατε να κάνετε κάτι ακόμα καλύτερο να τους αφήνατε κληρονομιά ένα πουτανοδάνειο να το πληρώσουν ως στενότεροι συγγενείς
Με τας ευχάς Ημών, κύριε!Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για εμένα, καθώς θα συναντήσω μετά από 4,5 μήνες την αγαπημένη μου την Βλάντα (νο1 Μιλένα, νο2 Βλάντα). Ήταν να έρθει Θεσσαλονίκη, δυστυχώς κατέβηκε Αθήνα, ήρθε χθές βράδυ. Ευτυχώς είμαι Αθήνα, την μυρίστηκα εγκαίρως και θα την δω λίγο πριν φύγω...
Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός και ευγνώμον...
Καλά άμα κάνατε και κανένα διάλειμμα για ούρηση δε θα έβλαπτεΣήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για εμένα, καθώς θα συναντήσω μετά από 4,5 μήνες την αγαπημένη μου την Βλάντα (νο1 Μιλένα, νο2 Βλάντα). Ήταν να έρθει Θεσσαλονίκη, δυστυχώς κατέβηκε Αθήνα, ήρθε χθές βράδυ. Ευτυχώς είμαι Αθήνα, την μυρίστηκα εγκαίρως και θα την δω λίγο πριν φύγω...
Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός και ευγνώμον...
Σοφόν το σαφές!Καλά άμα κάνατε και κανένα διάλειμμα για ούρηση δε θα έβλαπτε
Εεεε να... όταν κατεβαίνω το ρίχνω λίγο εξω...Καλά άμα κάνατε και κανένα διάλειμμα για ούρηση δε θα έβλαπτε
Βεβαίως!Εεεε να... όταν κατεβαίνω το ρίχνω λίγο εξω...
Καλά κάνετε, εμείς κάνουμε λίγο πλακιτσα.Εεεε να... όταν κατεβαίνω το ρίχνω λίγο εξω...
Το άπειρο (σύμβολο: ∞Καλά κάνετε, εμείς κάνουμε λίγο πλακιτσα.
Πόσες Βλάντες και πόσες Νίκες να υπάρχουν άραγε?
Θυμάμαι τη κριτική θα πίνω βότκα να μάθω ρώσικα.