Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Ναι.@Ωρίων γιατί γελάς που είπα ότι είμαι ο λογικοτερος? Αμφιβάλλεις?
Εντάξει.. αλλά γιατί αμφιβάλλεις?Ναι.
Αλλά για το πρωτάθλημα, έκανα καρδούλα. Να τα λέμε κι αυτά.
I am back.τι γράφουμε τόσες σελίδες?
το νήμα έχει πρόβλημα, ο νηματοθέτης ηράσθη και μια μπαίνει μια δε μπαίνει.
Οι επαναστάτες είναι υπό την επιτήρηση της Στρατονομίας.
Ο κ. @κωλο-γερος κάπου εξαφανίστηκε.
Νομίζω πρέπει να ορίσουμε υπηρεσιακό νηματοθέτη και θα πρότεινα τον κ. Αρίσταρχο
είναι ο πιο λογικός εδωμέσα
O klaus;;;Βέβαια παίζει ο Αθανασιάδης σήμερα, κι αυτό είναι μειονέκτημα.. μακάρι να πάει καλά το παιδί
Εσύ γιατί θυμώνεις;Εντάξει.. αλλά γιατί αμφιβάλλεις?
Τι θα γίνει με αυτή την επαίσχυντο ψευτοψηφοφορία; Δεν θα αλλάξει;Το Ιερό Τέρας του Νήματος επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη.
All hail!!!!
Υπό τον φόβο μεγάλου σεισμού, ματαιώθηκε η όποια δραστηριότητα, πέραν της βιοπορισττικης.Ο κ. κωλο-γερος παρακαλείται να μας διηγηθεί τα νέα κατορθώματά του εις την Πόλιν.
Απολαύστε τη Νίκη σας, κύριε!Τι θα γίνει με αυτή την επαίσχυντο ψευτοψηφοφορία; Δεν θα αλλάξει;
Τόσο μεγάλους κραδασμούς δημιουργείτε όταν συνουσιάζεστε;;;Υπό τον φόβο μεγάλου σεισμού, ματαιώθηκε η όποια δραστηριότητα, πέραν της βιοπορισττικης.
Ποιος βγάζει τά αποτελέσματα; Η Singular logic?Απολαύστε τη Νίκη σας, κύριε!
Η αγνή επιλογή των ψηφοφόρων!Ποιος βγάζει τά αποτελέσματα; Η Singular logic?
Η αγνή επιλογή των ψηφοφόρων!Ποιος βγάζει τά αποτελέσματα; Η Singular logic?
Τόσο μεγάλους κραδασμούς δημιουργείτε όταν συνουσιάζεστε;;;
Και αυτό διατί σας εμπόδισε να συνουσιαστειτε;;;Τουρκία: Εφιαλτική πρόβλεψη – «Με σεισμό 7 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη μπορεί να χάσουμε την ανεξαρτησία μας»
Καμπανάκι κινδύνου για το μέλλον της χώρας εάν ένας σεισμός άνω των 7 Ρίχτερ χτυπήσει την Κωνσταντινούπολη έκρουσε Τούρκος γεωλόγος
Δεν το έχω κάνει ακόμα σε γήπεδο. ΦευΚαι αυτό διατί σας εμπόδισε να συνουσιαστειτε;;;
Ακόμη και σε σκηνή σε γήπεδο, σεις συνουσιάζεστε!
Άσε τις θεωρίες και έλα να δούμε το 2ο ημίχρονοΤουρκία: Εφιαλτική πρόβλεψη – «Με σεισμό 7 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη μπορεί να χάσουμε την ανεξαρτησία μας»
Καμπανάκι κινδύνου για το μέλλον της χώρας εάν ένας σεισμός άνω των 7 Ρίχτερ χτυπήσει την Κωνσταντινούπολη έκρουσε Τούρκος γεωλόγος
Που είσαστε;Άσε τις θεωρίες και έλα να δούμε το 2ο ημίχρονο