rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.293
- Πόντοι
- 12.946
Και επειδή άρχισα με punk rock
So what, anarchy or whatever
So what, anarchy or whatever
λετε να εργαψε και το νημα σε καμια αγουριςΜπα οι στασιαστές την κοπανήσαν πριν τον νηματοθέτη
Αναρχία θα έχουμε
οψόμεθαλετε να εργαψε και το νημα σε καμια αγουρις
μπααα ο κ.μπλιζ ειπε θελει να αγιοποιηθει
οι εξυπνοι αποφευγουν τις δυσκολιες
αλλα οι αγιοι περνουν μεσα απο αυτες οικειοθελως
θα αργησει αλλα επιστρεψει
ησυχια εχουν μπολικη τα νεκροταφειαοψόμεθα
φευ εις στις εξελίξεις, δε μπορούν οι γέροντες να βρουν ησυχία
Μέσα στο πρόγραμμα και αυτάησυχια εχουν μπολικη τα νεκροταφεια
Ωωωωω...επικινδυνη γυναικα..μεγαιραΥπάρχει ένα μικρό πρόβλημα όμως: Η Μ αφήνει τα ζωντανά της νηστικά εδώ και καιρό, (3-4 γατιά και ένα αγριοσκυλο αν δεν κάνω λάθος- ευτυχώς το άλογο δεν είναι σαρκοβόρο) υποσχόμενη ότι θα τα ταισει με εκλεκτό έδεσμα, τα αρχιδακια του νηματοθετη δηλ.
Δεν νομίζω, λογική αντίδραση με το αντρικό μυαλό.Ωωωωω...επικινδυνη γυναικα..μεγαιρα
Δεν νομιζω ουτε και η τεχνιτη νοηνοσυνη να μπορει να απαντησει σε οσα μπορει να σκεφτεται ενα γυναικειο μυαλο. Φευ.Δεν νομίζω, λογική αντίδραση με το αντρικό μυαλό.
Εξαρτάται βέβαια και από τις αρχές που έχει ο καθένας .
Αν είναι χαλαρών ηθικών αρχών μπορεί να το πάρει αψήφιστα,
αν το πάρει σοβαρά είμαστε σε δύσκολη θέση.
Αυτά είναι τα δεδομένα του προβλήματος που δεν τα έχουμε
Φευ εις την ακροαματικότηταοσο πάει και λιγότεροι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Im out.. peace!
Αγαπητέ το τελευταίο διάστημα πήρα σοβαρά την απόφαση να ακολουθήσω τον δρόμο του Κυρίου! Για να γίνω και πιο συγκεκριμένος, την Κυριακή έχω προγραμματίσει να εξομολογηθώ σε έναν Ιερέα ! Αποφάσισα να βρω τον πνευματικό δρόμο και να αφήσω πίσω μου το φθαρτό υλικό κόσμο όπως επίσης τας σαρκικάς επιθυμίας και ηδονάς ! Συνεπώς η δις της φωτογραφίας με αφήνει παγερά αδιάφορο! Σας καλημερίζω καθώς πρέπει να προσευχηθώ και να αναχωρήσω δια την εργασία μου !Μα αγαπητέ, με αυτό τον τρόπο η νηστεία εξυπηρετεί καλύτερα τον σκοπό της, να σας βοηθήσω στον πνευματικό σας αγώνα ήθελα....
Δια του λόγου το αληθές:
Δεν μπορεί, πρέπει να αισθάνεστε ήδη πιο δυνατός
Φευ...Αγαπητέ το τελευταίο διάστημα πήρα σοβαρά την απόφαση να ακολουθήσω τον δρόμο του Κυρίου! Για να γίνω και πιο συγκεκριμένος, την Κυριακή έχω προγραμματίσει να εξομολογηθώ σε έναν Ιερέα ! Αποφάσισα να βρω τον πνευματικό δρόμο και να αφήσω πίσω μου το φθαρτό υλικό κόσμο όπως επίσης τας σαρκικάς επιθυμίας και ηδονάς ! Συνεπώς η δις της φωτογραφίας με αφήνει παγερά αδιάφορο! Σας καλημερίζω καθώς πρέπει να προσευχηθώ και να αναχωρήσω δια την εργασία μου !
Θα προσέθετα !!Μπα οι στασιαστές την κοπανήσαν πριν τον νηματοθέτη
Αναρχία θα έχουμε
Πάντα στο πνεύμα της αλλαγής που έρχεται...Θα προσέθετα !!
Ομολόγησε! Ποια έχεις βάλει στο μάτι; Την παπαδιά; Την κόρη του παπά; Τη νεωκόρα;Αγαπητέ το τελευταίο διάστημα πήρα σοβαρά την απόφαση να ακολουθήσω τον δρόμο του Κυρίου! Για να γίνω και πιο συγκεκριμένος, την Κυριακή έχω προγραμματίσει να εξομολογηθώ σε έναν Ιερέα ! Αποφάσισα να βρω τον πνευματικό δρόμο και να αφήσω πίσω μου το φθαρτό υλικό κόσμο όπως επίσης τας σαρκικάς επιθυμίας και ηδονάς ! Συνεπώς η δις της φωτογραφίας με αφήνει παγερά αδιάφορο! Σας καλημερίζω καθώς πρέπει να προσευχηθώ και να αναχωρήσω δια την εργασία μου !
Ξέρει ο Αγράμματος, ο μπερμπάντης. Αυτές οι χριστιανές έχουν κάτι άσπρες κωλάρες που σίγουρα θα κάνουν πλατς και πλοφ!Ομολόγησε! Ποια έχεις βάλει στο μάτι; Την παπαδιά; Την κόρη του παπά; Τη νεωκόρα;