Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.991
- Πόντοι
- 5.956
Και ποιος δεν εύχεται να του χιμήξει μια μικρή; Αχ...ο αναμάρτητος κλπΟ κ. Μπλιζαρντ κάνει ότι δε θέλει κι ότι προσπαθεί να αντισταθεί, ενώ μέσα του εύχεται να του χυμηξει η μικρή, ώστε να λέει μετά " τι να έκανα? Πώς να αντισταθείς σε τέτοιο πειρασμό?"
Εσύ το είπες αυτό, όχι εγώ..Δεν κατάλαβα τι εννοείς Μήπως "είπαν της γριάς να χέσει και αυτή ξεκωλώθηκε";
Παλιά κόλπα αυτά...έχει καιρό να μου συμβεί.. μμμ...Και ποιος δεν εύχεται να του χιμήξει μια μικρή; Ο αναμάρτητος....κλπ
Απλώς, προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς, Αρίσταρχε.Εσύ το είπες αυτό, όχι εγώ..
Τι εννοώ..όταν κάποιες φορές θέλουμε μια κοπέλα που για κάποιους λόγους "δεν πρέπει", ευχόμαστε μέσα μας να μας πλησιάσει αυτή, δείχνοντας ταυτόχρονα πόσο (υπερβολικά πολύ) διαθέσιμοι είμαστε..Απλώς, προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς, Αρίσταρχε.
Το είδα αλλά δε το κράτησα, είμαι υπεράνω χρημάτων.Γαμωτο εχασα το ντοκουμεντο αρισταρχε μην στεναχωριεσαι καποιος παπαράτσι θα ανεβασει αλλη φωτο του - οι πλουσιοι δεν μπορουν να εχουν ιδιωτικη ζωη
Εδώ δεν αρκεί απλός μητροπολίτης, ο Father Merrin από τον εξορκιστή και λίγος είναι.ωχ παραλληλα με τα ναυτικα διαβαζει και αγια γραφη
θα μας ερθει με το πτυχιο και με κανα μουσι σαν μητροπολιτης
να κανει και ενα καραβι δωρεα στο νημα ο τσιφουτηςΤο είδα αλλά δε το κράτησα, είμαι υπεράνω χρημάτων.
Βέβαια ένα καράβι δε θα με χάλαγε τι 400 τι 399
σκετη τραγωδια οπως τα περιγράφεταιΕδώ δεν αρκεί απλός μητροπολίτης, ο Father Merrin από τον εξορκιστή και λίγος είναι.
Δεν έχετε καταλάβει σε πόσο δύσκολη θέση είμαστε
ΑισχοςΚαι ποιος δεν εύχεται να του χιμήξει μια μικρή; Αχ...ο αναμάρτητος κλπ
Δεν βλέπετε τι έγινε?σκετη τραγωδια οπως τα περιγράφεται
αλλα δεν πειραζει μετα την τραγωδια ερχεται παντα η κωμωδια
οι καλες μερες ειναι μπροστα μας ετσι λεει το ενστικτο μου
η δρασις εχει και παθηματαΔεν βλέπετε τι έγινε?
είπαμε απαγορευμένος καρπός, η λέξη τραγωδία είναι μικρή.
Τα ύστερα του κόσμου, αποκάλυψη, Γέεννα.
Μίλα για τον εαυτό σου Τζίμι.. εγώ δεν θα προδώσω τις αρχές μου..( forever alone)να κανει και ενα καραβι δωρεα στο νημα ο τσιφουτης
ο κ.μπλιζ βρηκε γκομενα και ηδη ετοιμαζομαστε να βρουμε και οι υπόλοιποι
εχουμε εξοδα
Σοφόν το σαφές !Μίλα για τον εαυτό σου Τζίμι.. εγώ δεν θα προδώσω τις αρχές μου..( forever alone)