rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.266
- Πόντοι
- 12.946
Πραγματική Κυρία η Πίτσα, την έχω δει και live.
Πραγματική Κυρία η Πίτσα, την έχω δει και live.
Καλό κουράγιο.Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει...
Η μαμά είναι με φίλες έξω..
Η μικρή μου έστειλε Viber αν μου άρεσε η γεύση από το κραγιόν της στο ποτήρι..
Καληνύχτα, παιδιά!
Θα τηλ στην Αγγλίδα τροφό μου ΤΩΡΑ. Ναι, ΤΩΡΑ.
Ζω Εφιάλτη. Και είμαι ΕΝΑΣ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ ΓΕΡΟΣ.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!
Εκφραστε την δυσφορια σας για το μυνημα στο βαιμπερ, αμεσα. Αν δειτε οτι επιμενει δειχτε το στην μαμα της, αφου πρωτα εξασφαλισετε την υποσχεση της οτι η μικρη δεν θα εχει συνεπειες.Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει...
Η μαμά είναι με φίλες έξω..
Η μικρή μου έστειλε Viber αν μου άρεσε η γεύση από το κραγιόν της στο ποτήρι..
Καληνύχτα, παιδιά!
Θα τηλ στην Αγγλίδα τροφό μου ΤΩΡΑ. Ναι, ΤΩΡΑ.
Ζω Εφιάλτη. Και είμαι ΕΝΑΣ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ ΓΕΡΟΣ.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!
Γιατί να τα περιπλέκουμε και να μη τα τινάξουμε όλα στον αέρα?Εκφραστε την δυσφορια σας για το μυνημα στο βαιμπερ, αμεσα. Αν δειτε οτι επιμενει δειχτε το στην μαμα της, αφου πρωτα εξασφαλισετε την υποσχεση της οτι η μικρη δεν θα εχει συνεπειες.
Αν επιζησει βεβαια.Γιατί να τα περιπλέκουμε και να μη τα τινάξουμε όλα στον αέρα?
Ας ανταποκριθεί και ότι γίνει έγινε
:
το πολύ πολύ να χάσει και τις δύο, ε θα βρει άλλες.
Βαράμε εγκατάλειψη και πηδάμε στις βάρκεςανα γεια σου
οταν κατεβουμε στις λεμβους, καβαλα στο μομπι ντικ σκαει ο καναρης και το κανει πυροτεχνημα μην κλεψει τη δοξα το παγοβουνο
μιλαμε δε θα μεινει αντερο, για κοκορετσι ουτε λογος
κουφαλα νηματοθετη, εχεις και τα τυχερα σου, αν ειναι η γυναικα του παραγωγου θα γυρισουμε ταινιες ποιοτητας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
aida
κοπολα σε αντιπολεμικο οιστρο, μαρλον μπραντο ως ιερο τερας που λατρευεται σαν θεος του βιετναμ και τσαρλι σινΑθανατη μοναδικη ταινια τωρα στην Ερτ3, "Αποκαλυψη τωρα"
Κατι μου θυμιζει ολο αυτο…Τις θυμάστε εκείνες τις ιστορίες για το αποθηκακι. Τις έγραφε ο αδελφός μου.
Όχι. Ήταν μικρή τότε
Υπάρχει αντιπαλότητα ανάμεσα σε μαμά και κόρη...
Και εγώ, ο υπερηλιξ και αδύναμος και .. και ..., είμαι το τρόπαιο.
Για 1 όμως φορά και για αυτό δεν θα υποχωρήσω.
Τρομερη ταινια. Και αν διαβασεις τις συνθηκες κατω απο τις οποιες γυριστηκε και πως αντιδρουσαν κατα την διαρκεια των γυρισματων οι ηθοποιοι και οι συντελεστες της.κοπολα σε αντιπολεμικο οιστρο, μαρλον μπραντο ως ιερο τερας που λατρευεται σαν θεος του βιετναμ και τσαρλι σιν
μουσικη τζιμ μορισον και δεκαετιας 70