amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι....
Υπάγω διά το απογευματινό τραπέζι...
Φεύ Χ εις το courier Κ Μπλιζ !!
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι....
Ρε συ φιλαο το κοτετσι γιατι στιλανεε από τι κιμι απ' το γραφιο χαμπερι.
Θα σας πρότεινα να κάνετε την επανάστασή σας.Εγώ μέχρι να αποφοιτήσω θα είμαι κάπως έτσι
Υπάγετε οπίσω μου, σατανά!Θα σας πρότεινα να κάνετε την επανάστασή σας.
Να παρατήσετε τις σπουδές σας και να γυρίσετε τον κόσμο, διαμένοντας στα ξενοδοχεία του μπαμπά σας και ξοδεύοντας τα χρήματα του μπαμπά σας!
Τα γκαζάδικα είναι για την πλέμπα.Υπάγετε οπίσω μου, σατανά!
Εγώ θα γίνω Μαρκόνης!
Και θα γυρίσω τον κόσμο με τα τάνκερ του μπαμπά.
Μα, το να γυρίζει κάποιος, τον κόσμο με μια Porsche που ανήκει σε κάποιον άλλον, είναι για την πλέμπα.Τα γκαζάδικα είναι για την πλέμπα.
Γυρίστε τον κόσμο με την Porsche του μπαμπά!!!
Χμμμ...!Μα, το να γυρίζει κάποιος, τον κόσμο με μια Porsche που ανήκει σε κάποιον άλλον, είναι για την πλέμπα.
Εγώ, με τη δουλειά και τις ικανότητές μου, θα κάνω τα δικά μου λεφτά και θα πάρω τα δικά μου τάνκερ και τα δικά μου super cars και ό,τι άλλο θέλω.
Δεν πιστεύω τώρα που πηγαινοέρχεστε συνέχεια, να επισκέπτεσθε την οδό Μαύρης Πέτρας με καμία χρονοκάψουλα κι εσείς, ε;;Short of time.
Διακόπτω τας συμβουλάς μας προς το νεαρόν και ενθουσιώδην κ. Ωρίωνα! Κάποτε θα καταλάβει τον μάταιον χρόνον που ούτος εσπατάλησε εις τα θρανία της Σχολής Μαρκόνηδων αντί να σπαταλήσει τα χρήματα του μπαμπά.
You can lead a horse to water, but you can't make him drink, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.
Υπάγω, 'παιδιά'!
Θα τα πούμε εις το μέλλον.
Εύγε στο καλύτερο παιδί του εμπορικού ναυτικού. Να συνεχίσεις έτσι και να μην ακούς τις Σειρήνες που θέλουν να σε βγάλουν από τον δρόμο. Άκου εκεί Πόρσε! Με την Πόρσε θα διασχίσεις τους ωκεανούς;Μα, το να γυρίζει κάποιος, τον κόσμο με μια Porsche που ανήκει σε κάποιον άλλον, είναι για την πλέμπα.
Εγώ, με τη δουλειά και τις ικανότητές μου, θα κάνω τα δικά μου λεφτά και θα πάρω τα δικά μου τάνκερ και τα δικά μου super cars και ό,τι άλλο θέλω.
Captain, άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι.....να μην ακούς τις Σειρήνες που θέλουν να σε βγάλουν από τον δρόμο. Άκου εκεί Πόρσε! Με την Πόρσε θα διασχίσεις τους ωκεανούς;
Μόνο με 8 εργαζόμενες πήγα σε 30 ημέρες.Τελική καταμέτρησις διά τα πεπραγμένα του κ. @κωλο-γερος !
21,5/24
RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είσθε εγκρατής σαν μοναχός Σαολίν!Μόνο με 8 εργαζόμενες πήγα σε 30 ημέρες.
Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, στιγμιότυπα από τις μάχες του Shaolin Κωλόγερου Mantis Kung fu με τα καβουράκιαΕίσθε εγκρατής σαν μοναχός Σαολίν!